Slider

Ζυγός - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΖυγόςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το πρώτο από τα ζώδια του φθινοπώρου και σηματοδοτεί την αρχή του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Ζυγού από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου. Το γένος του ζωδίου είναι Αρσενικό και η ποιότητά του Παρορμητική. Στοιχείο του είναι ο Αέρας. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη. Εδώ, ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση, ο Άρης και ο Πλούτωνας σε αδυναμία, ο Ήλιος σε πτώση.

Η ανάγκη του Ζυγού για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του, αποτελούν τα κυρία χαρακτηριστικά του. Ελκύει με την καλή και περιποιημένη του εμφάνιση, με τους ευγενικούς του τρόπους, ενώ είναι κοινωνικός, διπλωμάτης και ταυτόχρονα προσπαθεί να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος στους άλλους. Ο Ζυγός κάνει εύκολα παρέες και φίλους, ενώ έχει ακόμα περισσότερους γνωστούς, οι όποιο μπορούν σε πολλές περιστάσεις να του φάνουν χρήσιμοι και να τον ξελασπώσουν. Είναι καλοπροαίρετος άνθρωπος και θέλει να πιστεύει πως και όλοι οι άλλοι ανθρώπου λειτουργούν όπως εκείνος, με αποτέλεσμα όμως να πέφτει από τα σύννεφα.

Φροντίζει ιδιαίτερα για την προσωπική του καλαισθησία καθώς και για τον περιβάλλοντα χώρο του, αφού του είναι αδύνατον να ζήσει για πολύ καιρό σε ένα περιβάλλον χωρίς ομορφιά και αρμονία. Έχει καλλιτεχνικές ευαισθησίες, του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και ξέρει να τα εκτιμήσει ανάλογα, αφού το αισθητικό του κριτήριο είναι πολύ υψηλό. Επίσης, έχει πολύ καλό γούστο. Εμφανίζει τάσεις ματαιοδοξίας και υπεροψίας, ενώ έχει και υψηλή αντίληψη. Είναι παντογνώστης και μαθαίνει αρκετά γρήγορα. Έχει ανωτερότητα ψυχής και γι’ αυτό ο Ζυγός προορίζεται για την εξισορρόπηση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί τεραστία σύγχυση.

Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι ανεπτυγμένο μέσα του. Στην προσπάθεια του να ζυγίσει, τόσο τα υπέρ και τα κατά, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιος, δεν παίρνει εύκολα κάποια απόφαση, με αποτέλεσμα να αργεί υπερβολικά. Με αυτό τον τρόπο όμως χάνει σημαντικές ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή καθυστέρει και δεν τις εκμεταλλεύεται πλήρως. Υποχωρεί πολύ εύκολα και λέει πολύ δύσκολα το όχι στους άλλους, όταν όμως και αν το πει, μετανιώνει σε μικρό χρονικό διάστημα. Η αδυναμία του να υποστηρίξει τις ίδιες του τις απόψεις αποτελεί το βασικό του μειονέκτημα. Δεν ακολουθεί τα υψηλή πρότυπα που έχει θέσει ο ίδιος, με αποτέλεσμα τα περισσότερα προβλήματά του να απορρέουν από τον ίδιο του τον εαυτό.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις, έχει μια περίεργη εξάρτηση από αυτές και του είναι ακατόρθωτο να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μονός του. Χρειάζεται δίπλα του ένα άτομο, έναν σύντροφο να τον συμβουλεύει, να εκτιμήσει την γνώμη του και να τον ενισχύει. Τον χαρακτηρίζει η αστάθεια, η όποια πολλές φορές κουράζει τους γύρους του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Φαίνεται ιδιαίτερα επιφανειακός ή επιπόλαιος, λόγο της μη αίσθησης της πραγματικότητας, που τον διακατέχει. Ο Ζυγός δίνεται υπερβολικά, στην προσπάθεια του για αναγνώριση και αποδοχή από τους άλλους.

Σύμβολο

Ζυγαριά

Κυρίαρχος Πλανήτης

Αφροδίτη

Στοιχείο

Αέρας

Απόφθεγμα

Σταθμίζω

Χαρακτηρισμός

Θετικό, Αρσενικό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Νεφρά

Χρώματα

Έντονο ροζ, βαθύ μπλε

Λίθοι

Ζαφείρι, νεφρίτης

Φυτά

Μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, λεύκες

Προτερήματα

Διπλωμάτης, ρομαντικός, κοινωνικός, ιδεαλιστής

Μειονεκτήματα

Αφελής, ερωτύλος, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος

Ταιριάζει με

Υδροχόο, Κριό, Ταύρο

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ