Slider

Ο Κρόνος στα ζώδια

Θεός αρχέγονος, άκαμπτος και αυστηρός, ο πρωταρχικός πατέρας εναντίον του οποίου οφείλουν να επαναστατήσουν οι γιοί για να κερδίσουν την αυτονομία τους, ο Κρόνος ως πλανήτης αποτελεί δείκτη σκληρών δοκιμασιών. Στον αστρολογικό δε χάρτη αποτελεί δείκτη της ποιότητας του ηθικού και αξιακού συστήματος τους ατόμου. 

 

Ο Κρόνος στον Κριό

Με τον Κρόνο στον Κριό το ηθικό σύστημα του ατόμου διαμορφώνεται πάνω στην απόλυτη ιδέα του Εγώ. Με άλλα λόγια ο εγωισμός αγγίζει εδώ τα όριά του. Το άτομο παρουσιάζει υπερβολική ανυπομονησία στην πραγμάτωση των επιθυμιών του. Αυτό θέλει, τώρα το θέλει. Μόνο που έτσι κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να τα τινάξει όλα στον αέρα.

 

Ο Κρόνος στον Ταύρο

Με τον Κρόνο στον Ταύρο το ηθικό σύστημα του ατόμου είναι βαρύ, στέρεο και δύσκαμπτο. Τα γεγονότα έρχονται και παρέρχονται αλλά ουδόλως αναδιαμορφώνουν οτιδήποτε στον στέρεο ιστό των ταυρίσιων πεποιθήσεων. Η ειλικρίνεια είναι απόλυτη σε βαθμό σκληρότητητας, ο κυνισμός μπροστά της μοιάζει ήπιος, και η αναζήτηση της υλικής απόλαυσης στην πρώτη γραμμή. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Κρόνος στους Δίδυμους

Με τον Κρόνο στους Διδύμους είναι σχήμα οξύμωρο το να μιλάμε καν για ηθικό σύστημα. Το άτομο προσαρμόζεται τέλεια στο εκάστοτε περιβάλλον όπου διαβιεί και υιοθετεί πλήρως τις αξίες του. Με ένα φύσημα του ανέμου όμως είναι ικανό να υιοθετήσει εντελώς νέες. Χωρίς σημείο αναφοράς κινείται μια από εδώ και μια από εκεί σε έναν ατέρμονο κύκλο επιπολαιότητας.

 

Ο Κρόνος στον Καρκίνο

Με τον Κρόνο στον Καρκίνο το αξιακό και ηθικό σύστημα του ατόμου κυριαρχείται από τις λέξεις «Πατρίδα» και «Οικογένεια». Άτομα αναχρονιστικά και αντιδραστικά, προτιμούν να πεθαίνουν παρά να δεχτούν το γεγονός πως η ιστορία εξελίσσεται και οι μορφές κοινωνικής οργάνωσης αλλάζουν. Κλειστοί στο διαφορετικό χτίζουν το σπίτι τους ως καταφύγιο.

 

Ο Κρόνος στον Λέοντα

Με τον Κρόνο στον Λέοντα το ηθικό και αξιακό σύστημα του ατόμου δομείται με βάση την έννοια της νίκης. Αξίζει αυτό που έχει επιβληθεί. Η έκβαση της μάχης είναι αυτή που δικαιώνει τις εκάστοτε προθέσεις. Μετά την νίκη το άτομο, που βρίσκεται συνήθως στις ηγετικές θέσεις, θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα αυτούς που το υποστήριξαν.

 

Ο Κρόνος στην Παρθένο

Με τον Κρόνο στην Παρθένο σημασία δεν έχει το ηθικό και αξιακό σύστημα ως τέτοιο αλλά ο τρόπος που αυτό υπηρετείται. Το άτομο, λεπτολόγο και υποχοόνδριο, είναι ο τέλειος νομικός. Εξετάζει κάθε περίπτωση αντιφατικών συμπεριφορών και τις κατακρίνει ανάλογα. Στην τήρηση δε των υποχρεώσεων του είναι απόλυτα συνεπής και προσεκτικός.

 

Ο Κρόνος στον Ζυγό

Με τον Κρόνο στον Ζυγό το ηθικό και αξιακό σύστημα του ατόμου περνάει μέσα από και διαπλέκεται εντόνως με τις κοινωνικές σχέσεις. Αυτές ωστόσο όχι νοούμενες υπό ευρεία προοπτική αλλά μάλλον ως το άθροισμα της μικροκαθημερινότητάς του. Η εστίαση στα πρόσωπα του περιβάλλοντος δημιουργεί μια κατάσταση όπου το άτομο προσπαθεί να τους ευχαριστήσει όλους, ξεχνώντας έτσι τις προσωπικές του επιθυμίες.

 

Ο Κρόνος στον Σκορπιό

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το αξιακό και ηθικό σύστημα του ατόμου είναι εξόχως άκαμπτο και σκληρό. Το άτομο αποφεύγει να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, παραμένοντας εξαιρετικά εσωστρεφές. Ταυτόχρονα όμως έχει την απαίτηση όλοι οι άλλοι να ακολουθούν πειθήνια τα δικά του πιστεύω, γινόμενος πολύ εριστικό όταν αυτό δεν συμβαίνει.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη

Με τον Κρόνο στον Τοξότη το ηθικό και αξιακό σύστημα του ατόμου είναι φιλοσοφικά επεξεργασμένο. Ωστόσο, η ευπροσαρμοστηκότητα και η ευεπηρεαστικότητα του Τοξότη έχουν ως αποτέλεσμα να μεταβάλλεται η συμπεριφορά ανάλογα με τις συνθήκες, δημιουργώντας συχνά την εντύπωση μιας χαλαρής σχέσης με την συνέπεια.

 

Ο Κρόνος Αιγόκερω

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω το ηθικό και αξιακό σύστημα του ατόμου φέρει στην κορυφή του την λέξη εργασία. Το άτομο μοιάζει λες και βγήκε από οικισμό πρωτοπρωτεσταντών: η απόλαυση της στιγμής θυσιάζεται στην ασκητική εκτέλεση του εργασιακού καθήκοντος και το αντάλλαγμα από αυτή την προσπάθεια παραμερίζεται επίσης χάρη μίας νέας.

 

Ο Κρόνος στον Υδροχόο

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο το αξιακό και ηθικό σύστημα του ατόμου περνάει μέσα από την αναμόρφωση του συνολικού κοινωνικού ιστού. Το άτομο σκέφτεται και δρα κοινωνιοκεντρικά, το απασχολούν όλα τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και στρατεύεται ενεργητικά για την επίλυσή τους. Το πρόβλημα είναι πως έτσι, πολλές φορές, εκτρέπεται σ’ έναν δογματισμό του φρονήματος που μπορεί να οδηγήσει στην αναλγησία. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Κρόνος στους Ιχθύες

Ο Κρόνος στους Ιχθύες δηλοί πως το ηθικό και αξιακό σύστημα του ατόμου είναι επηρεασμένο και εν πολλοίς βασισμένο στους άλλους. Με μειωμένα τα στοιχεία πρακτικότητας στον χαρακτήρα του, το άτομο για να επιβιώσει στο τερραίν της πρακτικότητας είναι εξαρτημένο από τους σημαντικούς άλλους του περιβάλλοντός του, εξάρτηση που αντισταθμίζει όμως με την συναισθηματικότητά του.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ