Slider

Ο Πλούτωνας στους οίκους

Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο είναι προικισμένο με ιδιαίτερη ευφυία. Ταυτόχρονα, ο δυναμισμός που επιδεικνύει είναι πολύ έντονος, παρόλο που είναι πιθανό να αντιμετωπίζει συναισθηματικές δυσχέρειες.

Ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο χαρακτηρίζεται από έντονη ζωτικότητα. Είναι απόλυτα αποφασιστικό, γεγονός που στις επαγγελματικές του συναλλαγές του αποφέρει πολλά κέρδη. Μια έντονη τάση για σπατάλη ωστόσο το εμποδίζει να τα κρατήσει.

Ο Πλούτωνας στον 3ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον τρίτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη είναι πιθανή η εμφάνιση μιας αστάθειας σε ό,τι αφορά τον τομέα της διανοητικής επικοινωνίας. Το άτομο κατατρύχεται από ένα πλήθος έμμονων ιδεών που το εμποδίζουν να συνυπάρξει αρμονικά.

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η οικογένεια και το σπίτι αποτελούν τις βασικές αξίες που καθοδηγούν τις επιλογές και αποφάσεις του ατόμου. Παρόλα αυτά όμως οι αναστατώσεις εντός του γάμου είναι και συχνές και έντονες. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το πάθος και η ένταση στη βίωση των καταστάσεων αποτελούν ιδιαίτερο γνώρισμα του χαρακτήρα του ατόμου. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια τάση για σύναψη παράνομων δεσμών, που οδηγεί συχνά σε ακραίες καταστάσεις.

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη υπάρχει μια σαφής εύνοια επί οικονομικών ζητημάτων. Η δραστηριότητα του ατόμου, αναφορικά με ζητήματα που άπτονται των εργασιακών ζητημάτων, είναι έντονη και αποτελεσματική.

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η επιχειρηματικότητα αποτελεί πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης δραστηριότητας εκ μέρους του ατόμου, οδηγώντας σε κέρδη. Ταυτόχρονα, το άτομο αναπτύσσει αυταρχικές τάσεις στο πλαίσιο των προσωπικών του σχέσεων.

Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη αναπτύσσονται έντονες διαισθητικές ικανότητες. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός ευφυίας και αισθησιασμού οδηγεί σε μια απογειωμένη σεξουαλική ζωή, που ποτέ δεν δείχνει να εμφανίζει σημάδια κοινοτοπίας.

Ο Πλούτωνας στον 9ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο λατρεύει τις αλλαγές, σε σημείο τέτοιο που οποιαδήποτε περίοδος σταθερότητας απορρίπτεται ως εξόχως κουραστική. Ταυτόχρονα, αναπτύσονται τάσεις εριστικότητας και στενοκεφαλιάς.

Ο Πλούτωνας στον 10ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο αποδίδεται σε ιδιαίτερη κοινωνική δράση. Η σκέψη όμως δεν βρίσκεται στην επίδιωξη του γενικού καλού αλλά στην κερδοφορία της επένδυσης, κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα.

Ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το ίδιον του ατόμου είναι η ικανότητά του να δημιουργεί και να συντηρεί ισχυρές φιλίες. Δημιουργώντας τοιουτοτρόπως ένα ισχυρό κοινωνικό δίκτυο καταφέρνει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο

Με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο είναι προικισμένο με ισχυρή φαντασία και έντονη διαίσθηση. Ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθές με αποτέλεσμα ακόμα και οι πολύ οικείοι του να αγνοούν βασικά γι’ αυτό πράγματα.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ