Slider

Ζέτα Μακρυπούλια - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Ζέτα Μακρυπούλια - Γενέθλιο ΩροσκόπιοΜία δυναμική και λαμπερή Λέαινα με έντονο γήινο στοιχείο στο ωροσκόπιό της …αφού έχει Ωροσκόπο Ερμή (που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του Ωροσκόπου, του Μεσουρανήματος και της Σελήνης της), Αφροδίτη, Άρη, Κρόνο και Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, αν και η Ζέτα δε χάνει την ηγετική ικανότητα, τη γενναιοδωρία και τη δημιουργικότητα του Λέοντα, έχει ταυτόχρονα και αρκετά «Παρθενίσια» χαρακτηριστικά: είναι εργατική, τελειομανής, σχολαστική, επικριτική και αγχώδης. Επίσης, αγαπά την καθαριότητα και την υγιεινή.

Η Σελήνη της στους Διδύμους έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα και να προσθέσει στον χαρακτήρα της το στοιχείο της επικοινωνίας. Είναι πολυδιάστατη η Ζέτα, αγαπά την ποικιλία και κάποιες φορές έχει την τάση να εκλογικεύει τα συναισθήματά της. Με Ερμή στην Παρθένο και Σελήνη στους Διδύμους (ζώδια του Ερμή και τα 2) είναι αναμφισβήτητα πολύ έξυπνη.

Ο Ήλιος της στον 11ο φανερώνει ότι η φιλία είναι πολύ σημαντικός τομέας για εκείνη, η δε Σελήνη της στον 9ο, αλλά σε σύνοδο με το Μεσουράνημά της, δείχνει ότι η Ζέτα αγαπάει τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ επίσης έχει ανάγκη από κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική επιτυχία. Ο Ερμής, ως κυβερνήτης ολόκληρου του ωροσκοπίου της, βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ακμή του 12ου οίκου της, προσδίδοντας στην προσωπικότητά της καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και ταλέντα, διαίσθηση, εσωστρέφεια.

Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στον 12ο φανερώνει έντονο ερωτισμό, τον οποίο όμως η Ζέτα επιλέγει να κρατάει κρυφό. Αν και αγαπά την επικοινωνία και είναι ομιλητική, κατά βάθος είναι αρκετά μοναχική.

Ο Δίας στον 10ο υπόσχεται διασημότητα, αξιόλογη καριέρα και τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, ενώ ο Ουρανός στον 2ο μπορεί να δείχνει είτε ξαφνικά κέρδη είτε ξαφνικές οικονομικές απώλειες.

Ο Ποσειδώνας στον 3ο την κάνει ίσως να έχει κακό προσανατολισμό και της χαρίζει άπειρα αποθέματα φαντασίας. Ο Πλούτωνας, από την άλλη, στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της δείχνει ότι πρόκειται για μια πολύ μυστικοπαθή και ισχυρή γυναίκα, που έχει την ικανότητα να επιβιώνει και να μεταμορφώνει την προσωπικότητά της όταν χρειάζεται.

Το τετράγωνο Ήλιου/Ουρανού την κάνει αντισυμβατική και απρόβλεπτη, ενώ το τετράγωνο Σελήνης/Άρη της φέρνει νεύρα και εσωτερικές εντάσεις, τις οποίες ευτυχώς κατορθώνει να κοντρολάρει (φυσικά δεν τις εξωτερικεύει ποτέ), με τη βοήθεια του εξαγώνου Σελήνης/Κρόνου. Συν τοις άλλοις, η σύνοδος Ερμή/Κρόνου της χαρίζει έναν σωστά δομημένο λόγο και την βοηθάει να συγκεντρώνεται.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα την κάνει ρομαντική, αλλά εξαιτίας αυτής της όψης η Ζέτα έχει την τάση να εξιδανικεύει τους ερωτικούς της συντρόφους, με αποτέλεσμα ίσως να απογοητεύεται μετέπειτα. Από την άλλη, η σύνοδος Άρη/Ωροσκόπου την κάνει δυναμική και ανταγωνιστική.

Τέλος, η σύνοδος Βόρειου Δεσμού/Ωροσκόπου υποδηλώνει ότι η Ζέτα θα πρέπει να είναι αυτόνομη σε αυτή την ενσάρκωση, διότι σε προηγούμενες ζωές υπήρξε εξαρτημένη από τους άλλους, με αποτέλεσμα οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις της (συμπεριλαμβανομένων και των συναισθηματικών) να είναι προβληματικές. Ας ευχηθούμε, λοιπόν, στη Ζέτα να συνεχίσει να είναι στην επικαιρότητα και να είναι πάντοτε λαμπερή και πετυχημένη…

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ