Slider

Angelina Jolie - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

angelina jolieΑς δούμε τον γενέθλιο χάρτη της Angelina Jolie, μιας από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, η οποία ανήκει στο επικοινωνιακό και ευφυές ζώδιο των Διδύμων.

Για την ακρίβεια, είναι Δίδυμος με Ωροσκόπο Καρκίνο. Αέρας με Νερό! Πρόκειται για μια γυναίκα έξυπνη, πολύπλευρη, κοινωνική, περιποιητική, τρυφερή, συναισθηματική. Ο ίδιος συνδυασμός Ήλιου/Ωροσκόπου, όμως, την κάνει και φοβερά κυκλοθυμική.

Η Σελήνη της στον Κριό (ας μην ξεχνάμε ότι η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Ωροσκόπου της, οπότε αποκτά extra σημασία στο ωροσκόπιό της) την κάνει ανυπόμονη, βιαστική και ανταγωνιστική. Επιθυμεί την πρωτιά σε όλους τους τομείς η Angelina.

Ο Ερμής της στους Διδύμους της χαρίζει ευχέρεια λόγου, ευστροφία και ιδιαίτερη εξυπνάδα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έρχεται να τονίσει τη συναισθηματική φύση της και το μητρικό της ένστικτο. Όταν αγαπά η Angelina, δίνεται εξ’ ολοκλήρου. Ο Άρης και ο Δίας στον Κριό δείχνουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα άτομο που λατρεύει την ελευθερία και την προσωπική της ανεξαρτησία, ενώ ταυτόχρονα ο εγωισμός είναι στοιχείο που την χαρακτηρίζει!

Ο Ήλιος στον 11ο οίκο είναι μία θέση που φανερώνει ότι η Angelina δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα της φιλίας. Η ίδια θέση την κάνει ανθρωπίστρια, προσδίδει στον χαρακτήρα της κοινωνικούς προβληματισμούς και την ωθεί στο να συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές ομάδες, λέσχες, σωματεία. Η προσκόλληση, μάλιστα, σε τέτοιου είδους δραστηριότητα επαληθεύεται και τονίζεται από το Νότιο Δεσμό της Angelina στον 11ο οίκο της, ο οποίος μπορεί να υποδηλώνει και κάποιες καρμικές απογοητεύσεις σε θέματα που αφορούν φιλίες, κοινωνικές ομάδες και ιδεολογικά οράματα.

Η Σελήνη στον 9ο οίκο δείχνει έναν άνθρωπο με φιλοσοφικές ανησυχίες, ο οποίος αγαπά τη γνώση, τη διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων, καθώς επίσης και τα ταξίδια στο εξωτερικό (τόσο του νου, όσο και του σώματος).

Ο Άρης, που βρίσκεται επίσης στον 9ο οίκο, μπορεί να δείχνει κάποιο ιδεολογικό ή θρησκευτικό φανατισμό στην χειρότερη περίπτωση. Η πιο ευνοϊκή εκδήλωση αυτής της θέσης περιλαμβάνει μεγάλη κινητικότητα σε θέματα που αφορούν μακρινά ταξίδια.

Η Αφροδίτη σε στενή σύνοδο με τον Ωροσκόπο (δηλαδή με την ακμή του 1ου οίκου) χαρίζει στην Angelina μία σαγηνευτική εξωτερική εμφάνιση και άπειρη γοητεία! Η σύνοδος αυτή βοηθά την Angelina να γίνεται συμπαθής στο ευρύ κοινό, καθώς επίσης και διπλωμάτισσα όταν θέλει.

Η επίσης στενή σύνοδος του Δία με το MC της (δηλαδή με το Μεσουράνημα ή αλλιώς την ακμή του 10ου οίκου της) την κάνει υπέρμετρα τυχερή σε θέματα καριέρας, φήμης και κοινωνικής καταξίωσης. Μάλιστα, ο Δίας εκφράζει έντονα και την προστατευτική του φύση σε θέματα σωματικής ακεραιότητας, όταν βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή κάποιου από τους γωνιακούς οίκους (1ο, 4ο, 7ο, 10ο).

Ο Κρόνος στον 12ο οίκο είναι μία δύσκολη θέση, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα και ανασφάλειες, ενώ ο Ουρανός στον 4ο οίκο μπορεί να δείχνει αποστασιοποίηση από την πατρική της οικογένεια ή ξαφνικά/περίεργα γεγονότα που αφορούν το οικογενειακό της περιβάλλον. Οι συχνές μετακομίσεις είναι πολύ πιθανές με αυτή τη θέση.

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο (σε συνδυασμό με τον Βόρειο Δεσμό μέσα στον ίδιο οίκο) δείχνει τεράστια ευαισθησία σε σχέση με τα παιδιά, τα οποία μάλιστα της χαρίζουν μεγάλη ικανοποίηση και την βοηθούν να εξελιχθεί στη διάρκεια της ζωής της. Επιπλέον, Ποσειδώνας και Β. Δεσμός στον 5ο φανερώνουν μια έντονα ρομαντική διάθεση, αλλά και αξιόλογη καλλιτεχνική κλίση.

Ο Πλούτωνας στον 3ο οίκο αποκαλύπτει πως το μυαλό της είναι μυστικοπαθές, ενίοτε σκοτεινό και πανούργο. Της αρέσει να συζητά για σεξ, καθώς επίσης και για ο,τιδήποτε μυστηριώδες. Η σχέση της με γείτονες και συγγενείς μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη ή μπορεί να χαρακτηρίζεται από μοιραία γεγονότα και τραυματικές εμπειρίες.

Το εξάγωνο Ήλιου/Σελήνης της δίνει μια άνετη και σχετικά εύκολη ζωή και της παρέχει τη δυνατότητα να βρει (αν προσπαθήσει και δεν αφήσει τα προβλήματα της ζωής να την καταβάλουν) ευκολότερα από ό,τι άλλοι άνθρωποι την πολυπόθητη ψυχική ισορροπία, όπου συνειδητός και υποσυνείδητος εαυτός συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά.

Το εξάγωνο Ήλιου/Άρη της χαρίζει άφθονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα, ενώ η σύνοδος Σελήνης/Δία την κάνει δημοφιλή, καλόκαρδη σε γενικές γραμμές, τυχερή, με μια ροπή προς την καλοζωία. Το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα της χαρίζει διαίσθηση και πονοψυχία, ενώ το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου της δίνει μια τάση προς την απαισιοδοξία και την καχυποψία.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει τόσο κεραυνοβόλους, ξαφνικούς έρωτες όσο και αναπάντεχους χωρισμούς στη ζωή της. Γενικά, την τραβάνε οι αντισυμβατικές και ασυνήθιστες σχέσεις και της αρέσει να πειραματίζεται. Τέλος, η αντίθεση Άρη/Πλούτωνα δίνει στην Angelina τεράστια σεξουαλικότητα, ενώ επίσης δείχνει μια ροπή σε σεξουαλικές ακρότητες και μια ανάγκη για έλεγχο και εξουσία!

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ