Slider

Ο Ποσειδώνας στους οίκους

Ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο είναι προικισμένο με έντονη φαντασία. Μπορεί να χαρακτηριστεί δε ακόμα και ονειροπόλος. Από την άλλη διακατέχεται από μια έντονα αναβλητική διάθεση που δημιουργεί προσκόμματα στην καθημερινότητα.

Ο Ποσειδώνας στον 2ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο ζει αρκετές ονειρικές καταστάσεις –όχι με την έννοια του ιδανικού αλλά με αυτήν του ανοίκειου. Ταυτόχρονα, στο φλέγον ζήτημα της εξεύρεσης χρημάτων συχνά αναπτύσσει καιροσκοπικές διαθέσεις.

Ο Ποσειδώνας στον 3ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον τρίτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη  το άτομο αναπτύσσει μια έντονα εφευρετική προσωπικότητα, βρίσκοντας πάντα καινοτόμες λύσεις στα παλιά προβλήματα. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει μια έντονη δυσκολία συγκέντρωσης, η οποία του δίνει όψη ονειροπόλου. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζεται ως ιδιαιτέρως ανασφαλές. Πολλές φορές επικρατεί γύρω του μια ενοχλητική σύγχυση αναφορικά τόσο με τις διαθέσεις όσο και με τις προθέσεις. Ο φόβος είναι επίσης εξίσου κοινού συναίσθημα.

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο αποκτά καλλιτεχνικές τάσεις. Η δημιουργικότητα είναι ιδιαιτέρως έντονη σε όλους τους τομείς με τους οποίους καταπιάνεται το άτομο. Ταυτόχρονα, όμως, αναπτύσσονται τάσεις δραματοποίησης των γεγονότων.

Ο Ποσειδώνας στον 6ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο θυσιάζει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας του στην εργασία. Ιδιαίτερα φιλότιμο και εργατικό πέφτει συχνά θύμα της έντονης προδιάθεσής του να διαπρέπει σε θέσεις όπου υπηρετεί άλλους. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο το άτομο είναι πολύ πιθανό να παρουσιάζει τάσεις εξιδανίκευσης του ερωτικού συντρόφου. Ταυτόχρονα, ο τρόπος που προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους άλλους δημιουργεί τεράστια χάσματα.

Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη είναι πιθανό να εκδηλωθεί απροσεξία σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος με σημαντικές απώλειες χρημάτων. Ταυτόχρονα, η διάθεση του ατόμου είναι συνήθως πεσμένη, με έντονη απουσία κεφιού.

Ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο εμφανίζει στην δόμηση της προσωπικότητάς του έντονα στοιχεία ιδεαλισμού. Η πραφματικότητα κρίνεται υπό το πρίσμα αφηρημένων ιδεωδών -και κατά συνέπεια κατακρίνεται.

Ο Ποσειδώνας στον 10ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η ζωή και η δραστηριότητα του ατόμου περιστρέφεται γύρω από την καρριέρα του. Οι συναισθηματισμοί απορρίπτονται ως ενδείξεις αδυναμίας και τα πάντα περνούν από την κρησάρα της επαγγελματικής ανέλιξης.

Ο Ποσειδώνας στον 11ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο αποδίδει μεγάλη σπουδαιότητα στην οικοδόμηση μακρών και στέρεων φιλικών σχέσεων. Ταυτόχρονα, όμως, είναι πολύ πιθανό το άτομο να βιώσει την προδοσία ακριβώς σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό γι’ αυτόν τομέα.

Ο Ποσειδώνας στον 12ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη είναι πολύ πιθανό το άτομο να αντιμετωπίσει σειρά προσκωμμάτων στην καθημερινότητά του από κρυφούς εχθρούς. Σκάνδαλα, δυσάρεστες καταστάσεις και διαφόρων ειδών περιορισμοί θα πρέπει να αναμένονται.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ