Slider

Ο Δίας στους οίκους

Ο Δίας στον 1ο οίκο

Με τον Δία να βρίσκεται στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η τύχη του ατόμου χτυπάει κόκκινο. Τα πάντα μοιάζουν να έχουν προσχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε στόχος του να επιτυγχάνεται. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, καθώς δίπλα στην τύχη βρίσκεται μια εκτός του συνηθισμένου τόλμη.

Ο Δίας στον 2ο οίκο

Με τον Δία να απλώνει την επιρροή του στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η τύχη εγκαθιδρύεται πάνω από τον τομέα των οικονομικών υποθέσεων. Η αύξηση της δεδομένης περιουσίας είναι γεγονός πολύ συχνό, ενώ ταυτόχρονα, μια ισχυρή γοητεία διαχέεται ως αύρα πέριξ του ατόμου.

Ο Δίας στον 3ο οίκο

Ο Δίας στον τρίτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη δημιουργεί θετικότατες επιρροές αναφορικά με την κοινωνικότητα του ατόμου. Οι σχέσεις που το άτομο δημιουργεί, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, οδηγούν στην εγκαθίδρυση της επιτυχίας.

Ο Δίας στον 4ο οίκο

Με τον Δία να βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η θετική επίδραση του πρώτου από τους θεούς έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια. Το οικογενειακό περιβάλλον παρουσιάζει μιαν αξιοσημείωτη σταθερότητα ενώ, ταυτόχρονα, ενισχυμένη παρουσιάζεται και η υγεία του ατόμου. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Δίας στον 5ο οίκο

Με τον Δία να βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο είναι εφοδιασμένο με αμέτρητα απποθέματα φιλοδοξίας. Με βοηθητικά όπλα μια αφοπλιστική γοητεία και μια χαρισματική προσωπικότητα η χειραγώγηση των άλλων είναι παραπάνω από δεδομένη.

Ο Δίας στον 6ο οίκο

Με τον Δία στον έκτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η επιτυχία του ατόμου περνάει μέσα από έναν βαθύ επαγγελματισμό. Μπορεί τα δώρα της φύσης αναφορικά με τα ταλέντα να μην είναι τα μέγιστα, όμως αυτή η έλλειψη αναπληρώνεται πλήρως από την προσήλωση στην διαδικασία.

Ο Δίας στον 7ο οίκο

Ο Δίας στον έβδομο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη προσφέρει στο άτομο τα προσόντα εκείνα που απαιτούνται για μια πετυχημένη επιλογή συντρόφων και συνεργατών. Με μια σειρά τέτοιων πετυχημένων επιλογών αναπληρώνονται οι όποιες ατομικές μειονεξίες.

Ο Δίας στον 8ο οίκο

Με τον Δία στον όγδοο οίκο η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της αλλά κατακτάται δια της βίας. Το άτομο χαρακτηρίζεται από έντονο θράσος, το οποίο συνοδευόμενο από μια ελαστικότητα στην τήρηση των ηθικών αρχών, καταρρίπτει οποιοδήποτε εμπόδιο τολμήσει να βρεθεί στον δρόμο του.

Ο Δίας στον 9ο οίκο

Ο Δίας στον ένατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη τονίζει τα χαρακτηριστικά εκείνα του ατόμου που σχετίζονται με την απόκτηση γνώσης. Η γνώση αυτή κινείται προς την κατεύθυνση της εμβάθυνσής της, μέσω μεθοδικότητας αλλά και φαντασίας.

Ο Δίας στον 10ο οίκο

Με τον Δία στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο περιβάλεται από μία άλω αισιοδοξίας ακόμη και στη μέση της χειρότερης κατάστασης. Η αντιμετώπιση της ζωής με θετικότητα μοιάζει υπαρξιακή απόφαση που δεν πτοείται από κανένα αρνητικό δεδομένο.

Ο Δίας στον 11ο οίκο

Ο Δίας στον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη χαρίζει στην προσωπικότητα του ατόμου τα χαρακτηριστικά μιας γαλήνιας ησυχίας. Ο έντονος ρεαλισμός του ατόμου ισορροπεί ανάμεσα στον κυνισμό της παραίτησης και την εξέγερση της φλογερής καρδιάς.

Ο Δίας στον 12ο οίκο

Με τον Δία στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η επιτυχία πρεοσφέρεται στο άτομο μέσω της ενδοσκόπησης. Το αποτράβηγμα από την πολλή συνάφεια των πραγμάτων φωτίζει το άτομο με μια αίσθηση της πραγματικότητας που πατάει σε μια ιδιότυπη αισθαντικότητα.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ