Slider

Η Σελήνη στα ζώδια

Ενώ ο Ήλιος αποτελεί την αρσενική πλευρά του εαυτού, η Σελήνη συμβολίζει το θηλυκό συμπλήρωμά του. Το δεύτερο από τα φώτα, παρομοιάζει αυξομειώσεις στην ένταση, τονίζοντας τον μεταβλητό του χαρακτήρα. Ταυτίζεται με το ασυνείδητο του ανθρώπου, καθορίζοντας από το παρασκήνιο αυτό που προβάλει ως συνειδητή και καλοϋπολογισμένη απόφαση. Ταυτόχρονα, αποτελεί τον δείκτη για τη σχέση του ατόμου με τις καταβολές του, τις ρίζες του και την προέλευσή του.

 

Σελήνη στον Κριό

Η Σελήνη στον Κριό δίνει έναν κυκλοθυμικό χαρακτήρα. Μια έντονη συναισθηματική κινητικότητα και ανισσορροπία στον χώρο των ψυχικών δυνάμεων, οδηγεί σε μια συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί από εκκεντρική έως ανάγωγη. Ταυτόχρονα το άτομο παρουσιάζει χαρακτηριστικά παρορμητικότητας και έντονης αυθορμησίας, σ’ ένα πλαίσιο που έχει πάντα να κάνει με την αυτεπιβεβαίωση.

 

Σελήνη στον Ταύρο

Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα από τα καλύτερα για την Σελήνη, καθώς εδώ αυτή παρουσιάζει έξαρση, αναπτύσσει δηλαδή την πλήρη γκάμα της ιδιοσυστασίας της. Έτσι, η Σελήνη στον Ταύρο συνεπάγεται μια στέρεη ψυχική ζωή, με σταθαρή δυναμική των ψυχικών δυνάμεων που οδηγεί σε ισορροπημένο χαρακτήρα. Το άτομο ξέρει και αποδέχεται τον εαυτό του, με αποτελέσματα να παρουσιάζει εξαιρετική ωριμότητα στις σχέσεις του με τους άλλους.

 

Σελήνη στους Διδύμους

Φύση αναδιπλασιασμένη ο Δίδυμος, προκαλεί στα άτομα που έχουν εκεί τη Σελήνη τους την εμφάνιση αντιφατικών χαρακτηριστικών. Μια ανισσοροπία στην ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων οδηγεί στη δημιουργία μίας προσωπικότητας κατεξοχήν νευρωτικής. Ασταθείς στην προσωπική τους ζωή, τα άτομα αυτά θα κουράσουν τον σύντροφό τους. Από την άλλη όμως ο πνευματώδης χαρακτήρας τους συγκροτεί μία ιδιαίτερα αναπτυγμένη κοινωνικότητα.

 

Σελήνη στον Καρκίνο

Κυβερνήτης του Καρκίνου η Σελήνη, βρίσκεται εδώ στο σπίτι της. Το άτομο που θα έχει λοιπόν την Σελήνη στον Καρκίνο, θα παρουσιάσει μία ισχυρή συναισθηματικότητα, η οποία αναπτύσσεται προς δύο κατευθύνσεις: πρώτον, προς τα άτομα του στενού κύκλου, δημιουργώντας μία εξάρτηση από την οικογένεια και τον σύντροφο. Δεύτερον, προς την κοινωνική συλλογικότητα της οποίας μέλος είναι το άτομο, δημιουργώντας μία τάση ενασχόλησης με την ιστορία.

 

Σελήνη στον Λέοντα

Με τις ψυχικές ορμές να στρέφονται προς το ίδιο το άτομο, η Σελήνη στον Λέοντα είναι ενδεικτική ναρκισσιστικών συμπεριφορών. Η προσωπικότητα δομείται πάνω στην πεποίθηση πως το Εγώ αποτελεί το άλας της γης. Φυσική συνέπεια τούτου η αναζήτηση του κοπλιμέντου και των δοξολογικών σχολίων από τους άλλους. Η αυτοπεποίθηση στα ύψη και η τάση για κυριαρχία στον κοινωνικό χώρο οδηγεί στο άκρο του δεσποτισμού.

 

Σελήνη στον Παρθένο

Όταν βρεθεί στο κατεξοχήν νευρωτικό ζώδιο, στον Παρθένο, η Σελήνη δίνει τύπους προσωπικότητας που μοιάζουν να έχουν βγεί από ταινία του Γούντυ Άλλεν: υπερβολικά υποχόνδριοι, ξέρουν κάθε είδους σπάνια αρρώστεια -και φυσικά νομίζουν πως πάσχουν από αυτή. Καθαρολόγοι -τόσο σε επίπεδο απόψεων όσο και όσον αφορά στον χώρο τους, γίνονται ιδιαίτερα εκνευριστικοί και συχνά μένουν με ελάχιστους, πλην πιστούς, φίλους.

 

Σελήνη στον Ζυγό

Όταν βρεθεί στο κατεξοχήν ζώδιο της ισορροπίας, τον Ζυγό, η Σελήνη καθορίζει έναν ήπιο και συγκροτημένο ψυχικό κόσμο που χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γλυκύτητα στην έκφρασή του. Στην καθημερινότητά του το άτομο μισεί τις αναταραχές και τις εντάσεις και αναλώνεται προς τούτο σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των διαφορών. Πιστεύοντας στην αγαθή φύση του ανθρώπου, θα δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία και όταν αναγκαστεί να αποχωρίσει από μια σχέση θα το κάνει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

 

Σελήνη στον Σκορπιό

«Κοντά μου δεν θα βρεις στοργή, εγώ γεννήθηκα για την καταστροφή», λέει ένα λαϊκό άσμα και ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα μιας Σελήνης στον Σκορπιό. Εδώ ο ψυχικός κόσμος παρουσιάζει την αστάθεια ραδιενεργού υλικού και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει πυρηνικό ατύχημα. Καχυποψία, επιθετικότητα, εκδικητικότητα, ερριστικότητα, είναι λέξεις πολύ ήπιες για να περιγράψουν ένα άτομο σε πλήρη έξαρση.

 

Σελήνη στον Τοξότη

Η Σελήνη στον Τοξότη αισθάνεται άνετα. Τόσο που δίνει τύπους ανθρώπου χαρούμενους, έτοιμους να αρπάξουν κάθε χαρά της ζωής. Ταυτόχρονα η διάθεση αγγίζει τα όρια του ιδεαλισμού, με την φιλοσοφική αναζήτηση να κατέχει πρωτεύουσα θέση στην καθημερινότητα, αποτελώντας ανάγκη και όχι περιττό ψιμύθιο. Στα αρνητικά αυτής της Σελήνης είναι μια τάση προς την αδεξιότητα και, ακόμη χειρότερα, μια ευμεταβλητότητα χαρακτήρα που δεν επιτρέπει το εύκολο «διάβασμα» του ατόμου.

 

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει στο παιχνίδι των ψυχικών δυνάμεων το πάνω χέρι στο Υπερεγώ. Τα άτομα που έχουν την συγκεκριμένη Σελήνη έχουν προσαρμοστεί στις απαιτείσεις του περιβάλλοντός τους -οικογενειακού, εργασιακού κτλ.- προσπαθώντας να γίνουν αρεστοί στους σημαντικούς άλλους μέσω της επιτυχίας. Παρ’ όλα αυτά, από καιρού εις καιρόν, το ασυνείδητο παίρνει την εκδίκησή του μέσα από την επίδειξη ενός καυστικού χιούμορ που σπάει κόκκαλα.

 

Σελήνη στον Υδροχόο

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, οι επαναστατικές τάσεις του ατόμου παίρνουν φωτιά. Τίποτα το παραδεδομένο δεν θα γίνει αποδεκτό αν δεν περάσει από το κόσκινο ενός ισχυρού ταπεραμέντου. Φυσικό επακόλουθο της πρακτικής ανατροπής είναι και η θεωρητική της θωράκιση: η Σελήνη θα προικίσει τον Αιγόκερω με έντονη κριτική διάθεση που οδηγεί πολλές φορές σε επιστημονική δραστηριότητα. Μια δραστηριότητα όμως που είναι ανοικτή στην μέριμνα για κοινωνική αλλαγή.

 

Σελήνη στους Ιχθύες

Το νερό συμβολίζει την ψυχή και η Σελήνη την εκπροσωπεί πλανητικά. Η τοποθέτησή της έτσι στους Ιχθύες δίνει τύπους ανθρώπου με έντονη ψυχική δραστηριότητα και ευαισθησία. Τα άτομα αυτά μοιάζουν πολλές φορές εκτός τόπου και χρόνου, ζώντας σ’ ένα παράλληλο μυστηριακό σύμπαν. Διαθέτουν έντονη εναισθητική ικανότητα -από την άλλη όμως παρουσιάζουν δυστοκία στην επίλυση απλών, πρακτικών ζητημάτων, θωρακιζόμενοι πίσω από φαντασιακές κατασκευές.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ