Slider

Ο Ουρανός στα ζώδια

Έχοντας ανακαλυφθεί τυχαία από τον Χέρσελ κατά τον 18ο αιώνα, ο Ουρανός μένει στο κάθε ζώδιο επτά περίπου χρόνια. Αν και στην παραδοσιακή αστρολογία δεν λαμβάνεται υπ’ όψη (ως υπερκρόνιος πλανήτης) σήμερα θεωρείται ως κατ’ εξοχήν πλανήτης που ταυτίζεται με την αλλαγή. Η είσοδος του Ουρανού σημαδεύεται από μια έξαρση των επαναστατικών τάσεων, σε κάθε τομέα της ζωής μας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό

Με τον Ουρανό στον Κριό ο αυθορμητισμός και η εξωστρέφεια αποτελούν το έδαφος επί του οποίου θα βοηθηθούν οι νέες ενέργειες του ατόμου. Η εφευρετικότητα και η συνεχής παραγωγή νέων ιδεών βρίσκονται στη βάση της ατομικής προόδου, η οποία διαχέεται κατόπιν στο κοινωνικό σύνολο. Ο ενθουσιασμός αποτελεί βασικό γνώρισμα ενός ατόμου που πρώτα πράττει και μετά σκέπτεται.

 

Ο Ουρανός στον Ταύρο

Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του θέση. Η πρακτικότητα και η στάθμιση των συνεπειών που βασιλεύουν εκεί καταπιέζουν την ελεύθερη και ανοικτή στην παρόρμηση φύση του περιορίζοντάς την στην υπηρεσία μίας εγωιστικής αναζήτησης της υλικής ευμάρειας. Ο υπολογισμός κυρίαρχος της φαντασίας προξενεί προβλήματα και στον χώρι των ερωτικών σχέσεων.

 

Ο Ουρανός στους Δίδυμους

Με τον Ουρανό στους Διδύμους η αγάπη της γνώσης βπαρουσιάζεται σε παροξυσμική μορφή: το άτομο γίνεται ρέκτης και της πλέον ασήμαντης ψιλο-γνώσης. Φύσεις με έντονα ανατρεπτική διάθεση –σε πνευματικό επίπεδο, τα άτομα με Ουρανό στους Διδύμους παρουσιάζουν έντονη και την διάθεση να μεταλαμπαδέψουν και στους άλλους τον πλούτο της γνώσης τους.

 

Ο Ουρανός στον Καρκίνο

Με τον Ουρανό στον Καρκίνο η εφευρετικότητα εκδηλώνεται ως προσπάθεια του ατόμου να απεμπλακεί από μια έντονη συναισθηματική καταπίεση που αισθάνεται να δέχεται από την οικογένεια και τους οικείους του. Το άτομο αισθάνεται πως οι αντιλήψεις του δεν τυγχάνουν της αναμενόμενης προσοχής και ψάχνει τρόπο ώστε να τις καταστήσει πραγματώσιμες.

 

Ο Ουρανός στον Λέοντα

Ο Ουρανός στον Λέοντα δίνει στο άτομο μια έντονη και διακαή αγάπη για ελευθερία, που εκφράζεται μέσα από την αναζήτηση μιας εκκεντρικής στάσης στην κοινωνία. Η υιοθέτηση ενός ιδιαίτερου τρόπου ζωής γίνεται έτσι το μέσον για την πραγμάτωση της ανάγκης της θεατρικότητας στη σύζευξή της με την ιδιότυπη ουρανική εφευρετικότητα.

 

Ο Ουρανός στην Παρθένο

Με τον Ουρανό στην Παρθένο ένα πνεύμα απόλυτης και βασανιστικής λεπτολογίας κατακλύζει την άτομο και την εφευρετικότητά του. Η γνώση των πραγμάτων επιχειρείται να πάει μέχρι βάθους, όχι όμως τόσο με πρόθεση την εφαρμογή της που θα άλλαζε ενδεχόμενως την πραγματικότητα αλλά ως προϋπόθεση της διατήρησής της.

 

Ο Ουρανός στον Ζυγό

Ο Ουρανός στον Ζυγό η εφευρετικότητα του ατόμου χρησιμοποιείται προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του περιβάλλοντος όπου ζει. Η κύρια μέριμνά του είναι πως θα ισορροπήσει ανάμεσα στην έντονη ανάγκη του για κοινωνικότητα και στην προσωπική ελευθερία. Συχνά, ωστόσο, το δεύτερο σκέλος δέχεται την έντονη δοκιμασία από πρώτο με αποτέλεσμα την υποταγή του.

 

Ο Ουρανός στον Σκορπιό

Ο Ουρανός στον Σκορπιό βρίσκεται σε έξαρση και προσφέρει απλόχερα το δώρο της εφευρετικότητας. Το άτομο κατακλύζετε από νέες, ρηξικέλευθες ιδέες που διαρρηγνύουν το στενό πλαίσιο αναφοράς των περισσότερων ανθρώπων. Η δε πραγμάτωση αυτών των ιδεών συντελείται με επίσης εκκεντρικό τρόπο, γεγονός που προκαλεί το κοινωνικό σύνολο αλλά αφήνει αδιάφορο το άτομο.

 

Ο Ουρανός στον Τοξότη

Με τον Ουρανό στον Τοξότη το άτομο χαρακτηρίζετε από μια πρωτότυπη και ελαφρώς εκκεντρική παιγνιώδη τάση να σοκάρει τους γύρω του. Έχοντας μια ιδιότυπη προσέγγιση αναφορικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να λέγεται δεν διστάζει να υιοθετεί τις θέσεις εκείνες που θα κάνουν την ομήγυρη να αντιδράσει εντόνως.

 

Ο Ουρανός στον Αιγόκερω

Με τον Ουρανό στον Αιγόκερω η εφευρετικότητα του ατόμου εντοπίζεται στον χωρό της εργασίας. Τα πάντα θυσιάζονται στις μεγάλες προσδοκίες που καλλιεργεί ο φιλόδοξος Αιγόκερως για επαγγελματική ανέλιξη. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό καθώς και η προτεσταντική ηθική (αυτή τον κάνει να παραμελεί κάθε απόλαυση χάριν της ασφάλειας) αποτελούν τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του.

 

Ο Ουρανός στον Υδροχόο

Στον Υδροχόο ο Ουρανός είναι κυβερνήτης. Αυτή η άνεση που αισθάνεται εκεί μεταφράζεται ως απλόχερη επιδαψίλευση της ευεργητικής για την εφευρετικότητα επίδρασής του. Έξυπνο πνεύμα και κοφτερό μυαλό χαρακτηρίζουν το άτομο μ’ αυτόν τον συνδυασμό καθώς και μια έγνοια για διάχυση των ικανοτήτων στο γενικότερο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Ουρανός στους Ιχθύες

Στους Ιχθύες ο Ουρανός επηρεάζει με την ανοιχτότητά του τον συναισθηματικό κόσμο του ατόμου. Η κοινωνική αδικία το θλίβει και προσπαθεί να την υπερβεί μέσω της απόσυρσης σε ένα ονειρικό παράλληλο σύμπαν καλλιτεχνικής και διανοητικής δημιουργικότητας. Περπατά ανάμεσα στο πλήθος έχοντας την έκπληκτη όψη κάποιου που είναι και δεν είναι παρόν.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ