Slider

Ο Ουρανός στους οίκους

Ο Ουρανός στον 1ο οίκο

Με τον Ουρανό στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η ανεξαρτησία αναδεικνύεται σε κυρίαρχο χαρακτηριστικό του ατόμου. Πρωτοτυπία και ισχυρή θέληση όσον αφορά στην επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών στόχων συμπληρώνουν την εικόνα μιας δυναμικής προσωπικότητας. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Ουρανός στον 2ο οίκο

Με τον Ουρανό στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη τα οικονομικά του ατόμου παρουσιάζουν μια τεράστια αβεβαιότητα, πότε είναι ψηλά και πότε χαμηλά, χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς. Το άτομο πάντως παρουσιάζει μαγάλη αντοχή στις δυσκολίες.

Ο Ουρανός στον 3ο οίκο

Με τον Ουρανό στον τρίτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο εμφανίζεται ιδιαίτερα εκκεντρικό όσον αφορά στην πνευματική του δραστηριότητα. Καμία παραδεδομένη αντίληψη δεν θα γλιτώσει από μια έντονη, σχεδόν βιτριολική, διάθεση.

Ο Ουρανός στον 4ο οίκο

Με τον Ουρανό στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη παρατηρούνται ασυνήθιστες καταστάσεις αναφορικά με την οικογενειακή ζωή του ατόμου. Συνεχείς μετακινήσεις αλλά και συναισθηματικές αυξομειώσεις δημιουργούν προβλήματα επικοινωνίας και συνενόησης.

Ο Ουρανός στον 5ο οίκο

Με τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο διακρίνεται για πρωτοτυπία χαρακτήρα και έντονη διάθεση ανεξαρτησίας. Ταυτόχρονα, όμως, εκδηλώνεται και μια ορμητική πλην ιδιότυπη στις επιλογές της σεξουαλικότητα.

Ο Ουρανός στον 6ο οίκο

Με τον Ουρανό στον έκτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η πρωτοτυπία του ατόμου εκδηλώνεται στον χώρο της εργασίας. Το άτομο δυσφορεί μέσα σε στενά πλαίσια άσκησης του επαγγέλματος, γεγονός που ενδέχεται να του δημιουργήσει προβλήματα με τους εργοδότες. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Ουρανός στον 7ο οίκο

Με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο επιδιώκει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις του. Η ατομική ελευθερία θεωρείται προαπαιτούμενο για την εμπλοκή σε κάθε είδους σχέση και η διπλωματία γίνεται το μέσο για την επίτευξη της συναίνεσης του άλλου.

Ο Ουρανός στον 8ο οίκο

Με τον Ουρανό στον όγδοο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσίαζει ενδείξεις ενός ιδιότυπου και περίεργου ψυχισμού. Οι μεταπτώσεις στην συμπεριφορά είναι και συχνές και ραγδαίες. Ταυτόχρονα η σεξουαλικότητα του ατόμου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Ο Ουρανός στον 9ο οίκο

Με τον Ουρανό στον ένατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο εμφανίζει πλήθος πρωτότυπων ιδεών σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του. Ταυτόχρονα έχει αναπτυγμένη μια μεγάλη έξη για αποδράσεις, μακρινές κυρίως και απροειδοποίητες.

Ο Ουρανός στον 10ο οίκο

Με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η επαγγελματική ανεξαρτησία αποτελεί την ύψιστη αξία και τον ύπατο στόχο της δραστηριότητας του ατόμου. Σ’ αυτό το παιχνίδι της ματαιοδοξίας όμως είναι πολύ πιθανή η αποξένωση από τους συνεγάτες.

Ο Ουρανός στον 11ο οίκο

Με τον Ουρανό στον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η σύναψη στενών και εγκάρδιων σχέσεων αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ατόμου. Αυτή η τάση όμως ενδέχεται να οδηγήσει σε παρορμητικότητα.

Ο Ουρανός στον 12ο οίκο

Με τον Ουρανό στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζει έντονη διαίσθηση και ικανότητα «διαβάσματος» των άλλων παρά την τάση μυστικοπάθειας του ίδιου του ατόμου. Σε σπάνιες περιπτώσεις είναι πιθανή η ανάπτυξη βίαιης συμπεριφοράς.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ