Slider

Ο Πλούτωνας στα ζώδια

Ο Πλούτωνας αποτελεί τον τελευταίο πλανήτη που έχει ανακαλυφθεί, μόλις πριν ογδόντα χρόνια, αν και η ύπαρξή του είχε προβλεφθεί θεωρητικά μερικές δεκαετίες πριν. Έχοντας πάρει το όνομά του απο τον θεό του Κάτω Κόσμου, είναι ταυτισμένος με την αναγέννηση που ακολουθεί τον θάνατο. Συνδέεται επίσης με τις σκοτεινές δυνάμεις του ασυνείδητου, αυτές που καθορίζουν την σεξουαλικότητα και τα υπόλοιπα αρχέγονα ένστικτα.

 

Ο Πλούτωνας στον Κριό

Με τον Πλούτωνα στον Κριό το πάθος και η ένταση αναδεικνύονται σε βασικούς τρόπους προσέγγισης της ζωής. Το άτομο δεν χαρακτηρίζεται από ισχυρή αίσθηση της διπλωματίας. Η θέλησή του είναι ισχυρή και προσπαθεί να την επιβάλλει χωρίς να απαιτεί προς τούτο να κερδίσει την συναίνεση των άλλων. Με ιδιότυπες ιδέες και φλογερό ταπεραμέντο μπορεί να μην κερδίζει την συμπάθεια αλλά δεν χάνει τον σεβασμό.

 

Ο Πλούτωνας στον Ταύρο

Με τον Πλούτωνα στον Ταύρο το βασικό χαρακτηριστικό είναι η τάση για απόκτηση. Το αγαπημένο παιχνίδι ενός τέτοιου ατόμου είναι η Μονόπολη και με βάση τους όρους της αντιμετωπίζει και την υπόλοιπη ζωή του. Τα θέλει όλα δικά του και θα παίξει είτε με είτε ενάντια στους κανόνες για να τα αποκτήσει. Σε μία σχέση η έντονη αυτή κτητικότητα θα οδηγήσει συχνά πυκνά σε έντονη ζηλοτυπία. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Πλούτωνας στους Διδύμους

Με τον Πλούτωνα στους Διδύμους η βαθύτητα της σκέψης και η συνεχής αναζήτηση του νέου στοιχείου που θα τροποποιήσει τα δεδομένα, αναδεικνύονται σε πυλώνες της οικοδόμησης μιας προσωπικότητας με τρομερή έφεση στην έρευνα. Πολλές φορές ωστόσο, αυτό το δόσιμο στη λογική των πραγμάτων μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη δόμηση του εαυτού.

 

Ο Πλούτωνας στον Καρκίνο

Με τον Πλούτωνα στον Καρκίνο η δόμηση της προσωπικότητας αναδεικνύει μια ισχυρή δόση αυταρχισμού, ιδιαίτερα όσον αφορά στους χώρους της οικογένειας και της κοινότητας, χώρους δηλαδή αναζήτησης της πρωταρχικής ασφάλειας. Τίποτα το καθιερωμένο δεν συναντάται στις αντιλήψεις σας περί σχέσεων, γεγονός που δύναται να προκαλέσει προβλήματα προσαρμογής στομ περιβάλλον.

 

Ο Πλούτωνας στον Λέοντα

Με τον Πλούτωνα στον Λέοντα το άτομο χαρακτηρίζετε από ένα φλογερό ταπεραμέντο και μια ροπή προς δημιουργικότητα. Η προσοχή των άλλων είναι δεδομένη, ωστόσο η έντονη μέριμνά σας να κερδίσετε την αποδοχή και την αναγνώριση ίσως σας οδηγούν σε συμπεριφορές που μοιάζουν παιδιάστικες, όπως π.χ. στην έντονη διάθεσή σας για ανταγωνιστικότητα. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Πλούτωνας στην Παρθένο

Με τον Πλούτανα στην Παρθένο το κυρίαρχο χαρακτηριστικό το άτομο είναι η εικόνα του «ατσαλάκωτου». Η εμμονή στην τελειότητα οδηγεί σε μια μετρημένη συμπεριφορά και εμφάνιση που δεν θέλουν να κυριαρχήσουν ως πυροτεχνήματα σε μια εφήμερη παρέα αλλά ως πρότυπο στιβαρής προσωπικότητας. Πολλές αυτές αυτή η τάση δύναται να εκτραπεί σε σνομπισμό, με έντονη δόση ειρωνείας.

 

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό

Με τον Πλούτωνα στον Ζυγό το άτομο βιώνει την προσωπική του ανέλιξη μέσα από τις σχέσεις του, φιλικές και ερωτικές. Με μια έμφυτη γοητεία που το καθιστά εύκολα συμπαθή, δεν προσπαθεί να εκμεταλευτεί τις σχέσεις του αλλά προσπαθεί να τις βιώνει. Χαρακτηρίζεται από ένα ανεπτυγμένο αίσθημα διακιοσύνης και προτιμά να μην περάσει καλά παρά να φέρει το βάρος των τύψεων ότι αδόκησε κάποιον.

 

Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό

Με τον Πλούτωνα στη θέση κυριαρχίας του, στον Σκορπιό, το άτομο βιώνει εφ όρου ζωής την αλλαγή και την εμβάθυνση. Η πρόσληψη των πραγμάτων αποκτά μια αύρα μυστηρίου που μεσολαβεί ανάμεσα στο άτομο και τον κοινωνικό του περίγυρο. Αυτό, σε συνδυασμό μια μια μυστικοάθεια όσον αφορά τα συναισθήμτα, εμποδίζουν την οικοδόμηση στέρεων σχέσεων αλλά τους προσδίδουν το πάθος που μόνο μια αίσθηση φόβου είναι ικανή να δώσι.

 

Ο Πλούτωνας στον Τοξότη

Με τον Πλούτωνα στον Τοξότη η αλήθεια καθίσταται στόχος και τρόπος ζωής του ατόμου. Στην δουλειά, στις φιλικές σχέσεις, στον έρωτα η αναζήτηση και δικδίκηση του απόλυτου είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ. Τα ημίμετρα δεν δίνονται ανεκτά και η ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων και ιδεών μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στον κοινωνικό περίγυρο. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η φιλοδοξία αναδεικνύεται σε βασικό χαρακτηριστικό του ατόμου. Η εργασιακή ανέλιξη και επιτυχία, καθώς και η κοινωνική άνοδος αποτελούν κύριους στόχους, που η επίτεύξη τους απασχολεί όλες τις ατομικές δυνάμεις. Ταυτόχρονα, ο ηθικός παράγοντας μορφοποιείται ως αυτοπεριορισμός αναφορικά με τις απολαύσεις.

 

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο η δραστηριότητα περιστρέφεται γύρω από τη δυναμική της κοινωνικής ομάδας. Η έντονη διαίσθηση και διορατικότητα θα χρησιμοποιηθούν προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης των κοινωνικών διαφοροποιήσεων. Η επαναστατική σκέψη του Υδροχόου θα βρει εναλλακτικές οδούς υπέρβασης της αδικίας.

 

Ο Πλούτωνας στους Ιχθύες

Με τον Πλούτωνα στους Ιχθύες ενισχύεται έτι περαιτέρω η έντονη ικανότητα του ατόμου να «διαβάζει» τους άλλους. Η ορθή κατανόηση της ψυχολογίας του απέναντι δεν θα χρησιμοποιηθεί όμως από τον Ιχθύ προς αποκόμιση ιδίου οφέλους. Αντίθετα η μέριμνα είναι η απάλυνση του πόνου. Αν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Ιχθύς κερδίζει κάτι είναι μόνο μια πηγή έμπνευσης για τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ