Slider

Ρία Αντωνίου - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1988 στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από το Νομό Λακωνίας. Βραβεύθηκε σε ελληνικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά η μοίρα την οδήγησε στην Ιταλία όπου ζει και εργάζεται ως μοντέλο. Η συμμετοχή της στο ιταλικό Dancing With The Stars προέκυψε εντελώς τυχαία, όπως δηλώνει η ίδια, ωστόσο η πορεία της στο talent show ήταν εντυπωσιακή, αφού κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια και την στήριξη του ιταλικού κοινού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδε τα «βέλη» της κριτικής επιτροπής να εκτοξεύονται κατά πάνω της, όμως η ξανθιά Ελληνίδα δεν πτοήθηκε και κατόρθωσε να φτάσει ως τον τελικό.

Αν και η ώρα γέννησης της Ρίας δεν είναι γνωστή, εν τούτοις δεν βλάπτει να ρίξουμε μια ματιά στο γενέθλιο ωροσκόπιό της, ευελπιστώντας να την περιγράψουμε επιτυχώς και ρεαλιστικά.

Πρόκειται για μια Καρκίνο με Ερμή στον Καρκίνο (πιθανόν και Σελήνη στο ίδιο ζώδιο). Αυτό σημαίνει ότι η Ρία είναι συναισθηματική, τρυφερή, περιποιητική, εσωστρεφής και κυκλοθυμική. Ο τρόπος έκφρασής της χαρακτηρίζεται από γλυκύτητα, ενίοτε και από παθητικότητα. Έχει δυνατή μνήμη και η σκέψη της επηρεάζεται από την συναισθηματική της κατάσταση. Μπαίνει εύκολα στη θέση των άλλων, είναι ευγενική και χαμηλών τόνων, αλλά το μυαλό της συχνά μένει προσκολλημένο στο παρελθόν.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους την κάνει ταυτόχρονα παιχνιδιάρα. Είναι άνθρωπος που αγαπά το φλερτ, την επικοινωνία, τα λεκτικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι αν και αναζητά ασφάλεια (σαν Καρκίνος που είναι) στη συναισθηματική της ζωή, μπορεί ταυτόχρονα να βαριέται εύκολα. Η ποικιλία και οι αλλαγές την ανανεώνουν. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι ή δε μπορεί να είναι πιστή.

Ο Άρης στον Κριό την κάνει αρκετά αποφασιστική, ανεξάρτητη, ως ένα βαθμό και λιγάκι εγωίστρια. Φανερώνει δε ένα κορίτσι που κυνηγά τους στόχους του. Ο τρόπος που ενεργεί μπορεί να ενέχει παρορμητισμό, κάποιες φορές και βιασύνη. Πάντως, η μηδενική μοίρα του Κριού, στην οποία βρίσκεται ο Άρης της, αποκαλύπτει μια θετική φύση, έναν άνθρωπο που δημιουργεί ο ίδιος τη μοίρα του και είναι διατεθειμένος για δυναμικά νέα ξεκινήματα όταν χρειάζεται. Γενικά μιλώντας, ο Άρης σε αυτή τη μοίρα του Κριού είναι ο Άρης του «φημισμένου πολεμιστή»! Από την άλλη, ο τύπος άνδρα που την έλκει είναι εκείνος του «κυνηγού». Θέλει ο άνδρας που θα την κερδίσει να είναι τολμηρός, ριψοκίνδυνος, αρρενωπός, διεκδικητικός και αυτόνομος. Με Ήρα στον Καρκίνο βέβαια η Ρία είναι αρκετά δοτική στις σχέσεις της και έτσι χρειάζεται έναν σύντροφο που θα είναι εξίσου συναισθηματικός και προστατευτικός.

Ο Δίας στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου την κάνει υπομονετική και πεισματάρα. Χρειάζεται όχι μόνο συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια και αρέσκεται στα υλικά αγαθά. Θέλει, επομένως, οι στόχοι που θέτει να της αποφέρουν υλικά οφέλη. Θα έλεγε κανείς ότι η θέση αυτή σε γενικές γραμμές την ευνοεί σε ζητήματα οικονομικά.

Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό της προσδίδει πάθος και ταυτόχρονα φανερώνει έναν μυστικοπαθή άνθρωπο που διαθέτει εσωτερική δύναμη. Δεν είναι τυχαίο το μυστήριο που πλανιέται γύρω από το όνομά της στα ιταλικά media, ιδιαίτερα σε σχέση με την προσωπική της ζωή.

Ο Χείρωνας στον Καρκίνο μπορεί να δείχνει συναισθηματικές ανασφάλειες και βαθιά (ενδεχομένως θαμμένα στο υποσυνείδητο) ψυχικά τραύματα από δύσκολες παρελθοντικές εμπειρίες.

Από την άλλη, ο Νότιος Δεσμός στην Παρθένο δείχνει έναν άνθρωπο εργατικό και τελειομανή, που είναι αρκετά προσκολλημένος στα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά του.

Όσον αφορά στις όψεις που υπάρχουν στο ωροσκόπιό της, είναι χαρακτηριστική η τριπλή σύνοδος Ερμή/Χείρωνα/Ήρας. Αυτή η σύνοδος υποδηλώνει ότι η σκέψη της Ρίας είναι συνυφασμένη με την έννοια της συντροφικότητας αλλά και με τον ίδιο το σύντροφό της. Επίσης, επιβεβαιώνονται οι συναισθηματικές της ανασφάλειες, ενώ διαφαίνεται και μια δυσκολία ή ανεπάρκεια στην επικοινωνία της με τους άλλους ανθρώπους. Χαρακτηριστική εκδήλωση αυτής της όψης ήταν η δυσκολία της να συνεννοηθεί με την κριτική επιτροπή του ιταλικού τηλε-ριάλιτι, λόγω ελλιπούς γνώσης της ιταλικής γλώσσας.

Η σύνοδος Κρόνου/Ουρανού την βοηθάει να οργανώνει και να πειθαρχεί τον εαυτό της, μέσα από δικούς της πρωτότυπους και ιδιαίτερους τρόπους ή κανόνες. Κι επειδή η σύνοδος αυτή λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Τοξότη, θα έλεγε κανείς ότι σε ιδεολογικό επίπεδο η δεσποινίς Αντωνίου συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο.

Η αντίθεση του Ερμή με την προαναφερθείσα σύνοδο Κρόνου/Ουρανού δείχνει ότι η Ρία σε γενικές γραμμές είναι χαμηλών τόνων στον τρόπο που επικοινωνεί, ενίοτε και μοναχική, όμως καμιά φορά σκέφτεται και εκφράζεται με έναν τρόπο ιδιαίτερο που διαφέρει από τον μέσο όρο και συχνά σοκάρει ή αιφνιδιάζει τους άλλους! Το τετράγωνο Ερμή/Άρη φανερώνει μια έντονη και γρήγορη διανοητική δραστηριότητα, που της προκαλεί υπερένταση και νευρικότητα. Αν θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά σκληρή γλώσσα και να γίνει καυστική. Μάλιστα, οι δύσκολες όψεις που δέχεται ο Ερμής της από Ουρανό και Άρη θα έλεγα ότι της δίνουν προδιάθεση σε διανοητική υπερδιέγερση που οδηγεί σε κόπωση, πονοκεφάλους ή ακόμα και σε διαταραχές ύπνου. Η δε αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα της χαρίζει φαντασία, υπερβατικό νου, διαίσθηση και καλλιτεχνικό τρόπο σκέψης. Η ίδια όψη την κάνει χαμαιλεοντική όταν έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Για την ακρίβεια αντιλαμβάνεται διαισθητικά την προσωπικότητα του συνομιλητή της και προσαρμόζεται ανάλογα. Βέβαια, η αντίθεση αυτή την κάνει συχνά αφηρημένη και «βυθισμένη» στις σκέψεις της.

Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου δίνει αντοχές στη Ρία και την κάνει να αισθάνεται ότι χρειάζονται θυσίες (και φυσικά σκληρή προσπάθεια) για να επιτευχθούν οι στόχοι της. Κάποιες φορές μπορεί να απογοητεύεται, δεν εγκαταλείπει εύκολα όμως τις προσπάθειες. Η συγκεκριμένη όψη δίνει ίσως μια τάση σε κατάγματα. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού, από την άλλη, είναι μια όψη που επίσης δίνει τάση σε απροσεξίες και μικροτραυματισμούς. Επιπλέον, το τετράγωνο αυτό την κάνει απρόβλεπτη. Και πράγματι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με βεβαιότητα την επόμενη κίνηση της Ρίας. Το εξάγωνο Άρη/Δία, ωστόσο, χαρίζει στην δεσποινίδα Αντωνίου ζωτικότητα και ενεργητικότητα και την κάνει θαρραλέα και ενθουσιώδη.

Η όψη χιαστί που σχηματίζεται ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο υπονοεί αναθεώρηση και επανεξέταση των επαγγελματικών της στόχων σε ορισμένες φάσεις της ζωής της. Κι αυτή η αναθεώρηση κρίνεται απαραίτητη, αν η Ρία επιθυμεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της και να πετύχει επαγγελματικά. Από την άλλη πλευρά, η όψη 150 μοιρών (χιαστί) Δία/Ουρανού υποδηλώνει ότι ο ενθουσιασμός της Ρίας θα πρέπει να εκδηλώνεται με σωστό τρόπο και να διοχετεύεται στις σωστές κατευθύνσεις για χάρη της δημιουργικής αξιοποίησης των προσωπικών της δυνατοτήτων και φυσικά των στοιχείων που τη διαφοροποιούν από την πλειοψηφία.

Συν τοις άλλοις, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη της Ρίας δε δέχεται όψεις από άλλους πλανήτες, πράγμα που μπορεί να δείχνει ότι η δεσποινίς Αντωνίου δε συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα. Έχει ίσως περισσότερο το ρόλο του παρατηρητή. Μπορεί κάποιες φορές να αισθάνεται απομονωμένη ή να δυσκολεύεται να βρει την αρμονία στη ζωή της. Ωστόσο, η Αφροδίτη χωρίς όψεις συχνά «προικίζει» το άτομο με αξιόλογα καλλιτεχνικά ταλέντα. Η δε όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης (οι οποίοι φυσικά δεν θεωρούνται πλανήτες) αποκαλύπτει ότι τόσο η προσωπική γοητεία της όσο και οι ερωτικές της σχέσεις ενδέχεται να «σφραγίσουν» το πεπρωμένο της. Μάλιστα, προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν από μια ελαφριά ή ερωτότροπη διάθεση η οποία δεν θα έχει την επιθυμητή κοινωνική αποδοχή.

Επιπλέον, οι 4 ανάδρομοι πλανήτες (Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) στο ωροσκόπιό της φανερώνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο περίπλοκο και εσωστρεφή ο οποίος αναμφίβολα βιώνει καθυστερήσεις στη ζωή, ακολουθεί ωστόσο το δικό του δρόμο και προσπαθεί να ορίσει το δικό του σύστημα αξιών.

Η Νέα Σελήνη της 22ας Μαρτίου του 2012 η οποία πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Κριού, σε σύνοδο με τους διελαύνοντες Ουρανό και ανάδρομο Ερμή, σχημάτισε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ερμή της Ρίας και όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη της. Αυτό σημαίνει ότι της δημιουργήθηκε μια ανάγκη να δράσει άμεσα για χάρη ενός νέου ξεκινήματος. Αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να της προκάλεσε κάποιο διχασμό, έπρεπε ίσως να διαλέξει μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Αν δεν λειτούργησε με βιασύνη και παρορμητισμό, τότε η απόφαση που πήρε ήταν πιθανότατα η σωστή.

Η επιστροφή της Αφροδίτης της μέσα στον Απρίλιο θα εγκαινιάσει μία περίοδο στη ζωή της κατά την οποία θα μαγνητίζει το κοινό και οι προβολείς θα είναι στραμμένοι επάνω της. Όμως, από τις 15 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, πράγμα που σημαίνει ότι κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου η διελαύνουσα Αφροδίτη θα κάνει ξανά σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη της Ρίας, επαναφέροντάς την δυναμικά με κάποιο τρόπο στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά όμως η ίδια θα χειριστεί με τρόπο διαφορετικό τόσο την προσωπική της γοητεία όσο και τις διαπροσωπικές της σχέσεις γενικότερα.

Από την άλλη, στις αρχές Ιουνίου η δεσποινίς Αντωνίου θα έχει ταυτόχρονα και επιστροφή Δία. Οι χρονιές επιστροφής του Δία θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές, γιατί σε αυτές τις περιόδους εμφανίζονται ευκαιρίες (είτε με τη μορφή γεγονότων είτε με τη μορφή σχέσεων) που πρόκειται να καθορίσουν την προσωπική μας εξέλιξη για την επόμενη δωδεκαετία. Γενικά μιλώντας, στην επιστροφή του Δία καταφέρνουμε να ανοίξουμε –αν το θελήσουμε φυσικά- μία νέα πόρτα στη ζωή μας, να δημιουργήσουμε μία νέα προοπτική. Η ταυτόχρονη επιστροφή Αφροδίτης και Δία εκτιμώ ότι θα αποφέρει στη Ρία σημαντικότατα οικονομικά οφέλη.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και την έκλειψη Ηλίου της 20ής Μαΐου του 2012 στη μηδενική μοίρα των Διδύμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί κοντά στον γενέθλιο Δία της, φέρνοντας ανατροπές ή ακόμη και εκπλήξεις στη ζωή της.

Όταν ο Δίας θα βρίσκεται πια στο ζώδιο των Διδύμων (από τις 11 Ιουνίου 2012 και μετά), αρχικά θα ενεργοποιήσει το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία της Ρίας ευνοώντας τη συναισθηματική της ζωή, είτε μέσω μιας νέας γνωριμίας είτε μέσω της επισημοποίησης μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Την ίδια στιγμή, ο διελαύνων Δίας θα κάνει σύνοδο από αντισκιά με τον γενέθλιο Ήλιο της, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι αισιόδοξη, κι ας μην το δείχνει. Ταυτόχρονα, θα υποβόσκει ο κίνδυνος να υποπέσει στην «παγίδα» της υπεροψίας, αλλά αυτή η υπεροψία δύσκολα θα γίνει αντιληπτή από τους άλλους!

Η γενικότερη εύνοια, ωστόσο, ενδέχεται να συνεχιστεί, καθότι ο Δίας αναμένεται στη συνέχεια να κάνει σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη της, προμηνύοντας εκ νέου οικονομική επιτυχία, καθώς επίσης καλή κοινωνική αλλά και ερωτική ζωή.

Εν τούτοις, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε νόμισμα έχει «δύο όψεις» και δυστυχώς η «λάμψη» έχει καμιά φορά και το τίμημά της. Έτσι, όταν ο διελαύνων Κρόνος κατά την ανάδρομη κίνησή του σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο της, πράγμα το οποίο αναμένεται να συμβεί επίσης τον Ιούνιο του 2012, θα έχει να φέρει εις πέρας πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πέσει ίσως με τα μούτρα στη δουλειά. Ως αποτέλεσμα, αναμένεται πολλή κούραση και συνεπώς θα πρέπει να προσέξει, ώστε να διατηρήσει τη ζωτικότητά της και να παραμείνει ενεργητική. Πιθανά είναι και κάποια προβλήματα που θα αφορούν τον πατέρα της ή τη σχέση της μαζί του. Τέλος, μέσα στο 2013 ο Δίας πρόκειται να μπει στον Καρκίνο και αναμένεται να παραμείνει στο εν λόγω ζώδιο για ένα περίπου χρόνο. Στο διάστημα αυτό θα κάνει σύνοδο αρχικά με τον γενέθλιο Ερμή της, χαρίζοντάς της θετική σκέψη, και εν συνεχεία με τον γενέθλιο Ήλιο της, φέρνοντας τύχη, δημιουργικότητα, καθώς επίσης και νέες ευκαιρίες για επέκταση.

Ας ευχηθούμε στη Ρία Αντωνίου τα καλύτερα και κυρίως πολλές επιτυχίες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ