Slider

Ο Δίας στα ζώδια

Ο πατέρας και πρώτος ανάμεσα στους υπόλοιπους θεούς, παρά τις κρίσεις εκδικητικότητας που παρουσιάζει μερικές φορές, θεωρείται γενικά θετική επιρροή. Η είσοδός του σε κάποιον αστερισμό θεωρείται ότι συνοδεύεται από την παροχή δώρων και εύνοιας. Η σοφία, το όραμα και η εν γένει ανάπτυξη της προσωπικότητας ταυτίζονται με την επίδρασή του, ενώ η θέση του στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτι δεικνύει τον τομέα όπου θα εκδηλωθεί η εύνοια της τύχης.

 

Ο Δίας στον Κριό

Με τον Δία στον Κριό το άτομο θα αποκτήσει μεγάλη εύνοια της τύχης στην επίτευξη των στόχων του. Μοιάζει λες και διαρκώς το σύμπαν συνομωτεί για εσάς. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν τις προσδοκίες τους να αποδεικνύονται υπερβολικά μεγάλες, εσείς ακολουθείτε το μότο του Καίσαρα: «Ήρθα, είδα, νίκησα». Προσοχή χρειάζεται μόνον στο να μην επαναπαυθείτε μπροστά στην ευκολία, αμελώντας την καλλιέργεια των προσόντων σας.

 

Ο Δίας στον Ταύρο

Με τον Δία στον Ταύρο η μαγική λέξη, που αποτελεί το κλειδί για το άνοιγμα κάθε πόρτας, είναι η υπομονή. Είστε από την φύση σας άτομα που τα χαρακτηρίζει η προετοιμασία για σχέδια μακράς πνοής. Μεθοδικοί, χωρίς εξάρσεις και συναισθηματισμούς, ξέρετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κτυπήσετε. Δεν αναλώνεστε σε μικροσυμπλοκές αλλά συγκεντρώνετε ήσυχα ήσυχα τις δυνάμεις σας για την μεγάλη μάχη -και συνήθως την κερδίζετε.

 

Ο Δίας στους Διδύμους

Με τον Δία στους Διδύμους τα πάντα περνούν από τον τομέα της επικοινωνίας. Εκεί που άλλοι προβάλλουν την ισχύ, εσείς ξέρετε ότι στον σημερινό περίπλοκο κόσμο κερδίζει η πειθώ. Έχετε την τύχη να εκμετάλλευεστε τα πλούσια επικοινωνιακά σας χαρίσματα για να κάνετε τους άλλους να πράττουν κατά την θέλησή σας λες και αυτή ήταν η πιο μύχια επιθυμία τους.

 

Ο Δίας στον Καρκίνο

Με τον Δία στον Καρκίνο η τύχη σας κτυπάει την πόρτα όταν αποφασίζετε να επωμιστείτε τα οικογενειακά βάρη. Η τάση σας εξάλλου για συντροφικότητα και τρυφερότητα σας ωθεί από νωρίς στην προετοιμασία για την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για να στεγάσετε μια οικογένεια -τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το δέσιμό σας με ομάδες και η προσήλωσή σας στους σκοπούς τους ευνοούνται δραστικά από τούτον εδώ τον Δία.

 

Ο Δίας στον Λέοντα

Ο Δίας στον Λέοντα ευνοεί την πλήρη έφραση της θέας Τύχης σε κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με μεγάλο κοινό. Εκεί η έντονη θεατρικότητα του Λέοντα στην παρουσίαση του εαυτού συμβάλλει στην «καταδυνάστευση» και «χειραγώγηση» των άλλων μέσω μιας ακατάβλητης γοήτευσης. Η σαγήνη που ασκεί η παρουσία σας καθιστά έτσι περιττό ακόμη και το να μπείτε στον κόπο να μιλήσετε.

 

Ο Δίας στην Παρθένο

Με τον Δία στην Παρθένο η τύχη εκδηλώνεται ως η εκείνη η μαγική ιδιότητα που έχετε να είστε συνεπείς με ό,τι και αν ασχολείστε. Παρ’ όλο που σε κάθε δραστηριότητά σας ο πήχυς τοποθετείται στο υψηλότελο δυνατό σημείο, η επιμονή και η υποχονδριακή μεθοδικότητά σας σας επιτρέπουν να τον υπερβαίνετε. Αυτή, ωστόσο, η προσήλωση στα πράγματα και στις καταστάσεις δημιουργεί ένα τείχος που αφήνει επέξω τον ανθρώπινο παράγοντα.

 

Ο Δίας στον Ζυγό

Με τον Δία στον Ζυγό η τύχη εκδηλώνεται στον τομέα των σχέσεων, τόσο ερωτικών όσο, κυρίως, φιλικών. Είστε μια κοινωνική πεταλούδα που στο διάβα της από παρέα σε παρέα μεταφέρει πολύτιμη γύρη, γονιμοποιώντας ιδέες, νοοτροπίες, στυλ ζωής. Παρ’ όλα αυτά όμως χρειάζεται προσοχή, διότι είναι πολύ εύκολο, μες την ευκολία εύρεσης παρέας, να λησμονήσετε να εμπλακείται σε μία σχέση σε βάθος.

 

Ο Δίας στον Σκπορπιό

Με τον Δία στον Σκορπιό η τύχη εκδηλώνεται ως εκείνη η θαυματουργή ικανότητα να βρίσκεστε ένα καρέ μπροστά από την φάση. Φύσεις διαισθητικές αντιλαμβάνεστε την εξέλιξη των καταστάσεων και λαμβάνετε εγκείρως τα μέτρα σας. Αυτήν η προ-εννόηση όμως σας εκτρέπει πολλές φορές σε ασκόπως επιθετική συμπεριφορά, καθιστώντας σας αντιπαθή σε όσους δεν σας γνωρίζουν καλά.

 

Ο Δίας στον Τοξότη

Με τον Δία στην οικεία του θέση, στον Τοξότη, η τύχη εκδηλώνεται πάνω σας πολλαπλώς, ως κείνη η μαγική ουσία που τυλίγει την προσωπικότητά σας εν συνόλω. Άνθρωποι πληθωρικοί, με έφεση σε πλήθος δραστηριοτήτων αποτελείτε ένα σταθερό σημείο γύρω από το οποίο προσδένουν οι άλλοι για μια πλειάδα λόγων: από ευχάριστη συντροφιά μέχρι παθιασμένη σχέση.

 

Ο Δίας στον Αιγόκερω

Με τον Δία στον Αιγόκερω η τύχη εκδηλώνεται στον εργασιακό κυρίως χώρο. Είστε η χαρά του εργοδότη σας. Όχι μόνο είστε πάντα πρόθυμοι να δουλέψετε σαν το σκυλί μέχρι τελικής πτώσης αλλά και κάθε σας έμπνευση θα αποδειχτεί χρυσορυχείο. Από την άλλη, όταν βρίσκεστε σε θέση ισχύος είναι πιθανόν να φανείτε δεσποτικοί και άδικοι με τους υφισταμένους σας.

 

Ο Δίας στον Υδροχόο

Με τον Δία στον Υδροχόο η τύχη εκδηλώνεται στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης που αποβλέπει στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είστε τα κατάλληλα άτομα για δράση εντός της κοινωνίας των πολιτών. Με ανατρεπτικές απόψεις και ιδιαίτερο τρόπο οργάνωσης της καθημερινότητας αποτελείτε πηγή έμπνευσης. Πολλές φορές ωστόσο είναι εύκολο να εκπέσετε σε έναν ενοχλητικό εκκεντρισμό.

 

Ο Δίας στους Ιχθύες

Με τον Δία στους Ιχθύες η τύχη εκδηλώνεται στον χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Φύσεις ευαίσθητες με ανοικτές κερέες προς την πνευματικότητα και την ευαισθησία είστε ικανοί να μετουσιώνετε τα βιώματά σας σε μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Πολλές φορές ωστόσο είναι πιθανό η απουσία επαφής με την πραγματικότητα να καταστήσει προβληματική την καθημερινότητά σας.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ