Slider

Ο Κρόνος στους οίκους

Ο Κρόνος στον 1ο οίκο

Με τον Κρόνο στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη ο κυρίαρχος τόνος είναι η αναστολή. Αναστολή της επιθυμίας, αναστολή της πράξης, με τελικό αποτέλεσμα μια προσωπικότητα που πλήττεται από την ατολμία και καταντά πνιγμένη.

Ο Κρόνος στον 2ο οίκο

Με τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη τα οικονομικά του ατόμου βρίσκονται διαρκώς επί ξηρού ακμής. Το χρήμα βγαίνει με αίμα, οι οικονομίες που πρέπει να γίνουν είναι αιματηρές και η τελική διερώτηση είναι προφανής: αξίζει τον κόπο; Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Κρόνος στον 3ο οίκο

Με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η διάνοια του ατόμου υφίσταται δραστικούς περιορισμούς ως προς τις αντικειμενικές δυνατότητες εκδίπλωσής της. Συνήθως το άτομο επιφορτίζεται από νωρίς με ευθύνες της οικογένειας.

Ο Κρόνος στον 4ο οίκο

Με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη οι σχέσεις του ατόμου δοκιμάζονται σε υψηλό βαθμό. Συνήθως, είναι η οικογενειακή ζωή αυτή που πλήττεται περισσότερο: η ευτυχία είναι συνήθως κρυμμένη στο βάθος πολλών μικρών καθημερινών αντιξοοτήτων.

Ο Κρόνος στον 5ο οίκο

Με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζει στοιχεία αυταρχικής συμπεριφοράς. Η τάση για ηγεμονία εκφράζεται με τον άσχημο τρόπο της υποτίμησης των συνεργατών και της επίδειξης κακής συμπεριφοράς έναντί τους. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Κρόνος στον 6ο οίκο

Με τον Κρόνο στον έκτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζει στοιχεία επαγγελματικής ευσυνειδησίας και προσαρμοστικότητας. Το αρνητικό είναι ότι αυτά καλούνται να εφαρμοστούν σε έναν εργασιακό τομέα μη αρεστό για το άτομο.

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο

Με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο εμφανίζει δομικές δυσλειτουργίας στην επίτευξη της συγκρότησης μιας υγιούς σχέσης, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Μια σειρά παλινωδιών κάνουν τους άλλους να στέκονται διστακτικά απέναντί του.

Ο Κρόνος στον 8ο οίκο

Με τον Κρόνο στον όγδοο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο εμφανίζει μια σειρά αναστολών ως προς την σεξουαλικότητά του. Ενοχές, δεύτερες σκέψεις, άγχος το εμποδίζουν να χαρεί μια ομαλή σεξουαλική ζωή με τον/την σύντροφό του.

Ο Κρόνος στον 9ο οίκο

Με τον Κρόνο στον ένατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζει μια στιβαρή σοβαρότητα που οδηγεί συνήθως στην επίτευξη σημαντικού διανοητικού βάθους. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως όλα αυτά συνοδεύονται από έναν σκληρό δογματισμό, που δεν αφήνει τον άλλο στην ησυχία του αν δεν ομονοήσει.

Ο Κρόνος στον 10ο οίκο

Με τον Κρόνο στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η φιλοδοξία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του ατόμου. Προσλμβάνει ταυτόχρονα στον αδυσώπυτο αγώνα για την επιτυχία χαρακτήρα αδίστακτο και απαθή έναντι του πόνου του άλλου.

Ο Κρόνος στον 11ο οίκο

Με τον Κρόνο στον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο δείχνει προσκολλημένο στις σχέσεις του με τους άλλους, χωρίς στέρεα δομημένη ατομικότητα. Αυτό όμως καθιστά τις σχέσεις του υπερβολικά εξαρτημένες και εν τέλει εύθραυστες.

Ο Κρόνος στον 12ο οίκο

Με τον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο παρουσιάζει μια φυσική ροπή προς την επιδίωξη της μοναξιάς. Η συνάθροιση με πολλούς ανθρώπους το κάνει ειρωνικό και επιθετικό, ενώ οι πραγματικές του απόψεις μένουν καλά κρυμμένες.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ