Slider

Τι εκνευρίζει τα ζώδια

Τι εκνευρίζει τα ζώδια

Zwdia-xaraktiristika

Κριός: Νιώθει νευριασμένος όταν τον εμποδίζουν στην προσπάθεια του να πετύχει αυτό που έχει βάλει στο κεφάλι του, όταν δεν τον αφήνουν να συνεχίσει την πορεία του. Γενικότερα εκνευρίζεται με εκείνους που του λένε τι να κάνει και πώς να το κάνει. Έχει την ανάγκη και την θέληση να παίρνει μονός του τις αποφάσεις και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Του την σπάνε οι αναποφάσιστοι, και γενικά του την δίνει όταν πρέπει να περιμένει. Εκνευρίζεται αρκετά έως πολύ, αλλά για λίγο, καθώς μετά του έρχεται κάτι άλλο στο νου και αλλάζει στόχο και διάθεση. Αφήστε όμως να έχει εκείνος τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις, γιατί αλλιώς θα σας πρήξει μέχρι να γίνει το δικό του.

Ταύρος: Εκνευρίζεται όταν χάνει την ψυχραιμία του. Φημίζεται άλλωστε για αυτήν. Ποτέ μην πείτε ψέματα σε ένα ταύρο, αφού θυμάται ό,τι του έχετε πει. Όταν κάτι τον εκνευρίζει ορμάει σε ταυρομαχία, και πραγματικά αν συμβεί αυτό βρείτε καράβι να φύγετε. Ποτέ μην τον προδώσετε, αυτόν ή τις άξιες του. Δεν γουστάρει την έλλειψη αισθητικής, ένα κόσμο χωρίς πράσινο, καθώς και εκείνους που προσπαθούν να τον κλέψουν ή να τον κοροϊδέψουν. Θέλει να έχει στους ανθρώπους τυφλή εμπιστοσύνη, και εκνευρίζεται με αυτούς που ζουν εις βάρος των άλλων.

Δίδυμοι: Θέλει να έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και όταν το θέλει, όταν όμως του το αφαιρέσεις νευριάζει όσο δεν πάει. Είναι πάντα παιδί και πάντα θέλει να κάνει το δικό του. Αρνείται να δει τον εαυτό του να γέρνει και εκνευρίζεται αν του πείτε ότι δεν ξέρει κάτι, αφού φυσικά ξέρει τα πάντα. Δεν γουστάρει τους ξενέρωτους και τους λιγομίλητους. Πάντως μην του πατέ πολύ κόντρα και μην το παραζαλίσετε γιατί μπορεί να γίνει πραγματικά κυνικός.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Καρκίνος: Εκνευρίζεται όταν τον κρίνουν, όταν τον απορίπτουν και όταν τον αφήνουν μοναχό του. Κοινώς δεν αντέχει την εγκατάλειψη. Νιώθει φοβερό θυμό και οργή όταν κάποιος είναι αχάριστος, ή τον εκμεταλλευτεί. Μην τολμήσετε να προσβάλλεται την αισθητική του. Το βίτσιο του όμως είναι ότι θέλει να νιώθει ότι τον ζηλεύεται και ότι τον θαυμάζεται, αλλιώς θα ορμίσει με τις δαγκάνες του. Θα νευριάσει και θα δείξει ποσό απόμακρος μπορεί να γίνει.

Λέων: Του ανάβουν τα λαμπάκια όταν υποτιμάτε ο τεράστιος Εαυτός του! Δεν θέλει ούτε να γίνονται υπόνοιες πως δεν είναι μοναδικός και θαρραλέος. Νευριάζει όταν δεν τον αφήνουν να είναι γενναιόδωρος. Όταν δεν είναι ο καλύτερος και ο πιο αγαπητός της παρέας. Ποτέ όμως δεν θα φθάσει στα άκρα ακόμα και όταν έχει παρά αγριέψει. Τα νευρά και ο θυμός εξαφανίζονται μόλις του πουν ποσό σπουδαίος και μοναδικός είναι. Γενικά πάντως, ο Λέων έχει αδυναμίες αλλά και ψυχραιμία και για αυτό προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει ώστε να μην φάνει ευάλωτος.

Παρθένος: Εκνευρίζεται με τους ανεύθυνους, τους σπάταλους, τους ύπουλους. Του την δίνει η ακαταστασία, αλλά και όσοι χάνουν την ψυχραιμία τους στις δύσκολες στιγμές. Δεν χωνεύει τους ξερόλες. Αν τα πάρει στο κρανίο μπορεί και γίνει πολύ κυνικός, και στα λόγια και στις πράξεις. Για να επιστρέψει στον πλανήτη γη απλά δώστε του μια πρόκληση. Μετά από λίγη ώρα ο Παρθένος θα είναι αρνάκι.

Ζυγός: Νευριάζει παρά πολύ με την αδικία, με εκείνους που έχουν θράσος, με τους υπερόπτες, με τους αδιάκριτους, γενικότερα με εκείνους που είναι "ωμοί" και δεν έχουν ιερό και όσιο. Επίσης δεν συμπαθεί εκείνους που δεν έχουν αρχές, συμπεριφορά διαφορετική από την δική του. Δεν του αρέσει να τον πικάρουν, αλλά και όταν κάποιος είναι αντίθετος στις αντιλήψεις του. Γίνεται πολύ σκληρός στα λόγια και βάζει τους πάντες στην θέση τους. Αν τον φέρεται εκτός ορίων τότε πρέπει να παραδεχτείτε ποσό καλό γούστο έχει και ποσό πολύ τον θαυμάζεται.

Σκόρπιος: Νιώθει νευρά όταν του αναφέρεται τους/τις πρώην του. Θέλει να τον αφήσετε στο μαύρο σκοτεινό κόσμο του να μεριάζει, ζώντας με τις ευαρεστήσεις του. Τον εξοργίζει όταν πατέ αντίθετα στις αποφάσεις του ή εκφράζεται διαφορετική άποψη από αυτά που ο ίδιος πιστεύει. Εκνευρίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό όταν προσπαθείτε να εισχωρήσετε στα απόκρυφα μυστικά της ιδιωτικής του ζωής. Δεν θέλετε να τον νευριάσετε γιατί τότε σας περιμένει θάνατος. Ο Σκόρπιος είναι ικανός να επιστρέψει από τον τάφο του μόνο και μόνο για να σας εκδικηθεί.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Τοξότης: Εκνευρίζεται με την μικροψυχία, με τους ημιμαθείς, με τους πονηρούς, με εκείνους που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς, δηλαδή συνήθως νευριάζει γενικώς και αόριστος. Τσαντίζεται όταν προσπαθούν να τον περιορίσουν. Τον νευριάζει η αχαριστία και όσοι δεν ασχολούνται με το περιβάλλον και το καλό της ανθρωπότητας. Δεν γουστάρει την σοβαροφάνεια και τους υπερβολικά σοβαρούς. Επίσης τον εκνευρίζουν οι αργοί άνθρωποι. Κοκκινίζει πολύ εύκολα αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι επικίνδυνος.

Αιγόκερως: Θυμώνει με τις εξυπνάδες και την αμετροέπεια. Εκνευρίζεται ακόμα πιο πολύ όμως από τους ξερόλες. Του την δίνουν εκείνοι που δεν έχουν κάποιο προκαθορισμένο στόχο στην ζωή τους. Πειράζεται και νευριάζει όταν δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που έχει οργανώσει. Όταν του στερούν την ολοκλήρωση των σχεδίων του. Δεν τα παίρνει εύκολα, αλλά αν γίνει αυτό, τότε ετοιμαστείτε να σας φυτέψει στο παρτέρι του. Οπότε καλό θα ήταν να μην του βγάλετε την σκοτεινή του πλευρά… Για το καλό σας πάντα…

Υδροχόος: Νευριάζει με εκείνους που θέλουν να είναι από πάνω, να παιρνάει δηλαδή το δικό τους όταν έχουν άδικο. Δεν γουστάρει τους οπισθοδρομικούς, τους ασυνεπείς, και εκείνους που έχουν παρωπίδες στην σκέψη τους. Με τους αμόρφωτους, με τους συντηρητικούς, με εκείνους που δεν έχουν όραμα και στόχους, και γενικά είναι αντίθετοι με το κατεστημένο. Δεν ξεφεύγει όμως εύκολα από τα όρια του, και δεν κρατεί κακιά. Θέλει άλλωστε να είναι υπεράνω…Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ιχθύες: Τον εκνευρίζουν σχεδόν τα πάντα, αφού τον διακατέχει μια συνολική ευαισθησία απέναντι στη ζωή. Εκνευρίζεται κυρίως όμως με την αδυναμία εκδηλώσεις συναισθημάτων, με εκείνους που τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια, που δεν του δίνουν σημασία, που του δυσκολεύουν την ζωή.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ