Slider

Ο Άρης στους οίκους

Ο Άρης στον 1ο οίκο

Με τον Άρη να βρίσκεται στην θέση του Ωροσκόπου όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη βρίσκονται σε έξαρση. Το άτομο χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα, δεν αναγνωρίζει κανένα εμπόδιο στο διάβα του και ρίχνεται χωρίς πολλά πολλά στη μάχη, κινδυνεύοντας φυσικά να φάει το κεφάλι του.

Ο Άρης στον 2ο οίκο

Ο Άρης στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη ρίχνει το δίχτυ της φιλοδοξίας γύρω από τον χαρακτήρα του ατόμου. Η αγάπη του χρήματος και των απολαύσεων δημιουργούν τις προδιαθέσεις για μιαν ακόρεστη φιλοδοξία που αν πραγματωθεί εκβάλλει στους κόλπους της σπατάλης.

Ο Άρης στον 3ο οίκο

Στον τρίτο οίκο του γενέθλιου χάρτη ο Άρης προκαλεί μια τάση επιθετικότητας, η οποία όμως εκφράζεται μέσω του λόγου και των εκφραστικών μέσων κυρίως παρά μέσω της ωμής δύναμης. Το άτομο είναι μαχητικό και αποβλέπει στην εγκαθίδρυση της εξουσίας του.

Ο Άρης στον 4ο οίκο

Στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη ο Άρης εντείνει τα χαρακτηριστικά του ατόμου που εστιάζουν στην εργασία, σε βαθμό τέτοιο που δύναται κανείς να μιλά για εργασιομανία. Δεν λείπει όμως από το παζλ μια έντονη εριστικότητα προς τους συναδέλφους. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Άρης στον 5ο οίκο

Με τον Άρη στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη το άτομο αποκτά μιαν έντονη ερωτική διάθεση, η οποία συχνά πυκνά δίνει την εντύπωση της ερωτομανίας. Με έναν έντονο ναρκισσισμό το άτομο ζητά συνεχώς την επιβεβαίωση σε μια σειρά περιστασιακών σχέσεων.

Ο Άρης στον 6ο οίκο

Ο Άρης στο έκτο οίκο προσδίδει στο άτομο στοιχεία έντονης εργατικότητας. Το άτομο είναι προσηλωμένο μέχρι κεραίας στην εργασιακή του απασχόληση, η οποία και του δεσμεύει τον περισσότερο από τον χρόνο του. Η επίδειξη ευσυνειδησίας είναι παροιμιώδης.

Ο Άρης στον 7ο οίκο

Με τον Άρη στον έβδομο οίκο η σεξουαλικότητα θυσιάζεται στον βωμό της συντροφικότητας. Το άτομο επιθυμεί την άμβλυνση του πάθους προς την κατεύθυνση της οικοδόμησης μιας στέρεης σχέσης, η οποία, φυσικά, έχει ως ορίζοντα προσδοκίας της τον γάμο.

Ο Άρης στον 8ο οίκο

Με τον Άρη στον όγδοο οίκο είναι το ασυνείδητο εκείνο που πέρνει φωτιά. Η σεξουαλικότητα είναι έντονη και δεν μπαίνει στα καλούπια της κανονικότητας. Ταυτόχρονα, η συναισθηματική ζωή του ατόμου είναι μυστιριώδης και σπανίως αποκαλύπτεται ακόμη και σε στενούς φίλους.

Ο Άρης στον 9ο οίκο

Με τον Άρη στον ένατο οίκο είναι τα ταξίδια και η περιπετειώδης διάθεση αυτές που πέρνουν το πάνω χάρι. Το άτομο μισεί την τελμάτωση, όπως φυσικά την αντιλαμβάνεται αυτό, δηλαδή ως στάση για παραπάνω από πέντε λέπτα. Αεικίνητο και αισιόδοξο προσφέρει έντονες στιγμές στους γύρω του.

Ο Άρης στον 10ο οίκο

Ο Άρης στον δέκατο οίκο οδηγεί στην οικοδόμηση προσωπικοτήτων που εστιάζουν στην επίδειξη επαγγελματικότητας. Οι φιλοδοξίες τους είναι τεράστιες και κάνουν τα πάντα για τις επιτύχουν. Η αποτυχία είναι γι’ αυτούς άγνωστη λέξη, ακόμη και αν πρόκειται για ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ο Άρης στον 11ο οίκο

Ο Άρης στον ενδέκατο οίκο χαρίζει στο άτομο ένα ριψοκίνδυνο πνεύμα το οποίο είναι έτοιμο να εκδιπλωθεί στον χώρο της κοινωνικής δράσης. Ο ακτιβισμός είναι τρόπος ζωής και γεμίζει το είναι του ατόμου. Ταυτόχρονα, οι φιλικές σχέσεις αποσπούν μεγάλο μερίδιο από τον χρόνο του ατόμου.

Ο Άρης στον 12ο οίκο

Με τον Άτη στον δωδέκατο οίκο η ένταση και η ορμητικότητα του πλανήτη στρέφονται στο εσωτερικό του ατόμου δημιουργώντας μια μαζοχιστική διάθεση. Μυστικοπαθές και στα όρια της κοινωνικής προσαρμογής το άτομο τιμωρεί ασυνείδητα τον εαυτό του για αυτήν του την απομόνωση.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ