Slider

Ναταλιά Γερμανού - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Ναταλία ΓερμανούΚαρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη η Ναταλία, συνδυάζει την βαθιά συναισθηματική φύση του Νερού με την ενεργητικότητα της Φωτιάς. Πρόκειται για μια γυναίκα τρυφερή και συμπονετική, αλλά ταυτόχρονα φιλοσοφημένη, φιλομαθή, περιπετειώδη. Ο συνδυασμός Ήλιου/Ωροσκόπου της Ναταλίας (που περιλαμβάνει ζώδια εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους) φανερώνει μια προσωπικότητα περίπλοκη και πολυδιάστατη.

Ο Δίας, που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης του Ωροσκόπου της, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε πολύ στενή σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου της. Έτσι, η Ναταλία είναι ιδιαιτέρως ομιλητική και επικοινωνιακή, ενώ το μονοπάτι της ζωής της «σφραγίζεται» από τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Οι ερωτικές και οι στενές φιλικές σχέσεις είναι σημαντικές για εκείνη και η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχει στερηθεί, αφού ο ευεργέτης Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, ευνοεί τον τομέα των σχέσεων στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ναταλίας.

Ο Ήλιος της στον 7ο οίκο επιβεβαιώνει την αξία που έχουν για εκείνη οι ανθρώπινες σχέσεις. Δείχνει, επίσης, είτε ότι η ίδια έχει ηγετικό ρόλο στις σχέσεις της ή ότι έλκει ηγετικούς συντρόφους, φίλους, συνεργάτες.
Η Σελήνη της (που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης του Ήλιου της) βρίσκεται στον Κριό και στον 4ο οίκο της, αποκαλύπτοντας μία γυναίκα ανεξάρτητη, ανταγωνιστική, ενίοτε και βιαστική, για την οποία όμως ο κόσμος των αναμνήσεων, του παρελθόντος, αλλά και της οικογενειακής θαλπωρής έχει τεράστια συναισθηματική αξία. Συν τοις άλλοις, η Ναταλία Γερμανού αγαπά τον προσωπικό της χώρο και είναι «σπιτόγατα».

Το τετράγωνο Ήλιου/Σελήνης είναι η όψη που συμβολίζει το διαζύγιο των γονιών της, το οποίο στάθηκε ίσως αιτία για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, όπως η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει. Η ίδια όψη την κάνει συχνά κυκλοθυμική, ενώ ταυτόχρονα της προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο προσδίδουν εξαιρετική γλυκύτητα και ευαισθησία στον χαρακτήρα της και την κάνουν καλή οικοδέσποινα. Ταυτόχρονα, όμως, ενισχύουν την προσκόλλησή της στο παρελθόν και της δίνουν μια τάση να πληγώνεται εύκολα, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ενοχές τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο της τον εαυτό. Η δε Αφροδίτη, ως κυβερνήτρια του Μεσουρανήματός της (αφού η Ναταλία έχει MC στο Ζυγό), σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα της καριέρας της, καθώς επίσης και με τη δημόσια εικόνα της (ο κόσμος την περιγράφει ως μια γλυκιά, συμπαθητική, διακριτική Ελληνίδα παρουσιάστρια).

Η σύνοδος που υπάρχει ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη της Ναταλίας φανερώνει μια ωραία χροιά φωνής, μια έμφυτη διπλωματία στον τρόπο επικοινωνίας, έναν καλλιτεχνικό τρόπο σκέψης, καθώς επίσης και μια εγκεφαλική προσέγγιση του έρωτα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ναταλία στερείται συναισθηματικού πλούτου). Κι επειδή, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η Αφροδίτη είναι κυβερνήτρια του MC, η σύνοδος αυτή με τον Ερμή σκιαγραφεί μια καριέρα στα ΜΜΕ, όπου ο γραπτός και ο προφορικός λόγος έχουν κυρίαρχο ρόλο.

Ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου αποκαλύπτει μια γυναίκα τελειομανή κι εργατική, η οποία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν την υγεία και την καθαριότητα. Το τετράγωνο Ήλιου/Άρη είναι μία δύσκολη όψη που την κάνει παρορμητική κι επιθετική κάποιες φορές, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την ανάγκη της για κατάκτηση της πρωτιάς.

Ο Ερμής στον 7ο οίκο της επιβεβαιώνει την ανάγκη της για πνευματική ανταπόκριση με τον ερωτικό της σύντροφο. Επιπλέον, δείχνει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, και ιδιαίτερα οι ερωτικές, αποτελούν ένα θέμα για το οποίο συζητάει συχνά και ανταλλάζει απόψεις με τους άλλους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο είναι μια θέση που της χαρίζει γοητεία και την κάνει σεξουαλικά ελκυστική.

Ο Κρόνος, ως κυβερνήτης του 2ου οίκου της, βρίσκεται στον 3ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της, αποκαλύπτοντας οικονομικά οφέλη και κέρδη από τα ΜΜΕ. Επίσης, η ίδια θέση δείχνει ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Κάποιες φορές ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ή εκφράζεται (γραπτά και προφορικά) μπορεί να χαρακτηρίζεται από καχυποψία και απαισιοδοξία.

Κι ενώ η Κριαρίσια Σελήνη της στο δωδεκατημόριο των Διδύμων δείχνει ότι η επικοινωνία αποτελεί ανάγκη ζωτικής σημασίας για εκείνη, ο Χείρωνας στον 3ο οίκο φανερώνει μια καλά κρυμμένη ανεπάρκεια στην επικοινωνία της με τους άλλους ανθρώπους. Ακόμη, Χείρωνας και Κρόνος στον 3ο οίκο την κάνουν αυθεντία στον τρόπο που χειρίζεται το λόγο, δεν αποκλείονται, όμως, δυσκολίες και τραυματικές εμπειρίες που αφορούν είτε συγγενικά της πρόσωπα ή τα σχολικά της χρόνια. Ο δε Ήλιος της στην 1η μοίρα του Καρκίνου (στο δωδεκατημόριο δηλαδή του ίδιου ζωδίου) δεν της επιτρέπει να ξεπεράσει εύκολα τα τραύματα και τα βιώματα του παρελθόντος, αφού οι αναμνήσεις «γιγαντώνονται» και αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, σφραγίζοντας τον ψυχισμό της Ναταλίας!

Ο Άρης, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Κλήρος της Τύχης στον 9ο οίκο της δείχνουν πολλά, ίσως απρόσμενα ταξίδια στο εξωτερικό. Γενικά, τα ταξίδια στο εξωτερικό, η ανώτερη εκπαίδευση και η φιλοσοφία προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση στη Ναταλία, γι’ αυτό και αφιερώνει αρκετό χρόνο αλλά και ενέργεια σε θέματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς. Δεν αποκλείονται, όμως, και κάποια παράξενα περιστατικά ή ασυνήθιστες καταστάσεις κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών. Επιπλέον, είναι πιθανές και κάποιες ριζικές αλλαγές σχετικά με φιλοσοφικές αντιλήψεις ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι η κυρία Γερμανού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο των ονείρων,…δεν αποκλείεται μάλιστα η διαίσθησή της να αντικατοπτρίζεται κάποιες φορές στα όνειρά της (Πλούτωνας, ως κυβερνήτης του 12ου, στον 9ο).

Ο Ποσειδώνας στον 11ο οίκο της υποδηλώνει ότι η Ναταλία ίσως έχει εξιδανικεύσει την έννοια της φιλίας, έχει έντονα συναισθήματα για τους φίλους της, όμως έχει βιώσει και απογοητεύσεις από ορισμένα φιλικά της πρόσωπα. Οι φίλοι της θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είναι άνθρωποι διαισθητικοί και πονόψυχοι, καλλιτέχνες, ακόμη και άτομα που για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται στο…περιθώριο.

Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας στον γενέθλιο χάρτη της είναι ανάδρομος και συγκυβερνά τον 3ο οίκο της (μαζί με τον Ουρανό) φανερώνει μια εσωστρέφεια σε θέματα έμπνευσης, ιδεών, διαίσθησης και φαντασίας. Όσο επικοινωνιακή κι αν είναι, ορισμένες σκέψεις της επιλέγει να μην τις εξωτερικεύει. Απεναντίας, τις επεξεργάζεται εσωτερικά και μοναχικά, ίσως από φόβο ότι δεν θα την καταλάβουν, καθότι γνωρίζει και η ίδια την εσωτερική της περιπλοκότητα, η οποία μάλιστα συχνά της προκαλεί σύγχυση.

Σε ό,τι αφορά το κάρμα της τώρα, ο Νότιος Δεσμός της στον Τοξότη στον 12ο οίκο μεν, αλλά σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της, φανερώνει ότι η συμπαθέστατη κυρία Γερμανού είχε φιλοσοφικές, πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και αυτά τα στοιχεία κάνουν την εμφάνισή τους και στην παρούσα ενσάρκωση. Επίσης, το καρμικό παρελθόν της Ναταλίας χαρακτηριζόταν από μια τάση να είναι ίσως πνευματικά αλαζονική, να μη θέλει να μοιράζεται τη γνώση, να είναι εγωκεντρική και να θυματοποιείται.

Σε αυτή τη ζωή δεν θα πρέπει να απαρνηθεί το «παρελθόν» της, ούτε όμως και να παραμείνει προσκολλημένη σε αυτό. Διότι μια ενδεχόμενη προσκόλληση θα φέρει εσωτερικό χάος, σύγχυση, μοναξιά, αίσθημα κατωτερότητας, χαμηλή αυτοπεποίθηση, ακόμη και απόλυτες, φανατικές απόψεις που θα την απομακρύνουν από το δρόμο της αληθινής γνώσης. Θα πρέπει, επομένως, να αξιοποιήσει δημιουργικά τα ταλέντα με τα οποία ενσαρκώθηκε. Με Ωροσκόπο και Νότιο Δεσμό στο ίδιο ζώδιο (Τοξότη), θα έπρεπε ίσως να εκφράσει τα θετικά «Τοξοτίσια» χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την ενσάρκωση, βέβαια, η καρμική αποστολή της (Βόρειος Δεσμός) σχετίζεται με την ανταλλαγή απόψεων και την επικοινωνία (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους) στις στενές διαπροσωπικές σχέσεις της και ιδιαίτερα στις ερωτικές (Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου), αλλά και στον τομέα της εργασίας της (Βόρειος Δεσμός στον 6ο οίκο).

Πρέπει να μάθει να μοιράζεται με τους άλλους, αποβάλλοντας τον εγωισμό της (ο οποίος ενισχύεται και από τη Σελήνη της στον Κριό). Επιπλέον, επικοινωνώντας τις απόψεις της και τη δική της φιλοσοφία ζωής, θα μπορέσει να γίνει και η ίδια ακόμα πιο δυνατή πνευματικά. Η προσφορά υπηρεσιών προς τους άλλους χωρίς κανενός είδους θυματοποίηση αποτελεί ένα πρόσθετο μέσο που θα την βοηθήσει να επιτύχει ανώτερα επίπεδα πνευματικής εξέλιξης.

Ο κυβερνήτης του Βόρειου Δεσμού (Ερμής) στον 7ο (και μάλιστα σε σύνοδο με τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη) επιβεβαιώνει το ένα σκέλος της καρμικής της αποστολής. Με την παρουσία του μάλιστα στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως η Ναταλία θα πρέπει να καλλιεργήσει και να εφαρμόσει το «εργαλείο» της συναισθηματικής νοημοσύνης (της αρμονικής και ισορροπημένης δηλαδή συνεργασίας της λογικής με το συναίσθημα): Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους (λογική), κυβερνήτης Βόρειου Δεσμού στον Καρκίνο (συναίσθημα)!

Η σύνοδος, από την άλλη, του Δία με τον Βόρειο Δεσμό είναι μια καταπληκτική όψη, η οποία φέρνει τύχη και παρέχει τη δυνατότητα για επίτευξη καλού κάρμα, επέκταση και περαιτέρω διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων της (αν και η ίδια, φυσικά, το επιθυμεί).

Τέλος, το γεγονός ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης του Νότιου Δεσμού της (και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της) δείχνει ότι καρμικό παρελθόν και καρμική αποστολή με κάποιο τρόπο συνδέονται και, επομένως, η Ναταλία θα πρέπει να ξαναζήσει κάποιες «παρελθοντικές» καταστάσεις, προκειμένου να τις χειριστεί καλύτερα και να επιτύχει πρόοδο και εξέλιξη.

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ