Slider

Ο Ποσειδώνας στα ζώδια

Έχοντας ανακαλυφθεί τον 19ο αιώνα, ο Ποσειδώνας, παίρνοντας το όνομά του από τον θεό των θαλασσών, παρουσιάζει τα χαρακτηστικά που ανέμενε κάποιος από ένα ον θαλάσσιο: Αποτελεί τον κατ’ εξοχήν πλανήτη της μεταφυσικής, είναι ταυτισμένος με το μυστηριακό στοιχείο, το παράξενο, το ουτοπικό, το εκκεντρικό. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Ποσειδώνας στον Κριό

Με τον Ποσειδώνα στον Κριό το άτομο αποκτά τάσεις οραματισμού κατευθυνόμενου προς πνευματικά κυρίως ζητήματα. Η έντονη παιδικότητα και αμερημνισία του Κριού έχουν ως αποτέλεσμα αυτός ο οραματισμός να εκφράζεται με αθωότητα, η οποία έχει να κάνει τόσο με τον τρόπο, ο οποίος είναι άμεσος και χωρίς στάθμιση αντιδράσεων, όσο και με το ποιόν, το οποίο ενδέχεται να είναι αφελές.

 

Ο Ποσειδώνας στον Ταύρο

Με τον Ποσειδώνα στον Ταύρο ο οραματισμός του ατόμου στηρίζεται στην και δοελεύει για την πρακτικότητα. Ο κόσμος που οραματίζεται το άτομο χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία των απολαύσεων. Η λέξη που κυριαρχεί είναι η υλικότητα. Το άτομο δυσπιστεί έναντι των αφηρημένων ιδεών και ιδανικών, κινδυνεύοντας έτσι να θεωρηθεί κυνικό.

 

Ο Ποσειδώνας στους Διδύδους

Με τον Ποσειδώνα στους Διδύμους οι τάσεις του ατόμου για οραματισμό στρέφονται στον χώρο της φιλοσοφικής και επιστημονικής διερεύνησης. Με την συνέργεια του Ερμή, που σαςδίνει ευστροφία και σημαίνουσες ρητορικές ικανότητες, όχι μόνον ωθείτε τον στοχασμό σας στα άκρα αλλά ταυτόχρονα τον κάνετε κοινωνίσιμο και στα άτομα εκείνα του περιβάλλοντός σας που δεν είναι εξοικειωμένα με τέτοια ζητήματα. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Ποσειδώνας στον Καρκίνο

Με τον Ποσειδώνα στον Καρκίνο του ατόμου για οραματισμό περιορίζονται στην ανάζητη ενός ασφαλούς συναισθηματικού περιβάλλοντος. Η φαντασιακή αναπόληση της μητρικής αγκαλιάς είναι εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού παρούσα. Ανα πληρώνεται δε συχνότατα σε αντιλήψεις που εξάρουν την αξία της κοινότητας, είτε προς την κατεύθυνση ομαδοποιήσεων στη βάση ενός εθνούς είτε στη βάση μιας αφηρημένης αξίας.

 

Ο Ποσειδώνας στον Λέοντα

Στον Λέοντα ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε έξαρση, οπότε παρατηρούμε άτομα με την οραματιστική διάσταση σε οργιαστικό επίπεδο. Δεν υπάρχει μεγαλεπήβολο σχέδιο που να μην περνά από τον νου τους, έχουν δε τέτοια εύνοια που το υλοποιού κιόλας! Ο κίνδυνος εδώ συνίσταται στην υπερεκτίμηση των ατομικών ικανοτήτων που εκτρέπει σε αλόγιστες πράξεις.

 

Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο

Στο ζώδιο της Παρθένου ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε κατάφωρη αδυναμία. Πράγματι, η υποχόνδρια στάση της Παρθένου, με την υπερβολική στάθμιση των λεπτομερειών αφαιρείο από τον οραματισμό την ουτοπική αιχμή του και τον περιορίζει στην υπηρεσία απλών, καθημερινών στόχων, που στα μάτια ενός Λέοντα π.χ. φαίνονται «ξενέρωτοι».

 

Ο Ποσειδώνας στον Ζυγό

Με τον Ποσειδώνα στον Ζυγό οι οραματιστικές τάσεις του ατόμου περνούν από τη διαμεσολάβηση των άλλων. Στηρίζεστε υπερβολικά στους σημαντικούς άλλους του περιβάλλοντός σας, τους οποίους και προικίζετε με τα θετικότερα των γνωρισμάτων. Όταν όμως βρεθείτε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα των ελατωμμάτων απογοητεύεστε και καταθλίβεστε.

 

Ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό

Με τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό οι οραματιστικές τάσεις του ατόμου φορτίζονται έντονα από την χαρακτηριστική δυναμικότητα του ζωδίου. Μία απέχθεια έναντι των συμβάσεων και του καθωσπρεπισμού ωθούν το άτομο στη σκοτεινή πλευρά της κοινωνίας, ωθώντας το στη βίωση της εμπειρίας ως παράβασης. Προσθέτοντας σ’ αυτόν τον καμβά και μια έντονη σεξουαλικότητα προκύπτει ένα μείγμα κάθε άλλο παρά αδιάφορο.

 

Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη

Με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη βρισκόμαστε ενώπιον μιας ευτυχούς συνάντησης: του οραματισμού του πλανήτη με την αισιοδοξία του ζωδίου. Από την συνάντηση αυτήν προκύπτει ένας εξαιρετικά γοητευτικός τύπος ανθρώπου, ένας τύπος με έντονη ιδεαλιστική διάθεση που συνδυάζει κατά τρόπο δημιουργικό παράδοση και εκσυγχρονισμό, ικανός δε για πολλαπλή δράση.

 

Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω

Με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω ο δυναμισμός και ο οραματισμός του ατόμου είναι σύμφυτοι με το αίσθημα της πρακτικότητας. Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Το άτομο είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο στις επαγγελματικές του κινήσεις, αυτή η έμπνευση όμως φιλτράρεται από μια τάση απόλυτου ελέγχου επί της διαδικασίας, ο οποίος δύναται πολλές φορές να εκπέσει σε εργασιομανία. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο

Με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο ο οραματισμός του ατόμου λαμβάνει διαστάσεις πανανθρώπινης σωτηριολογίας. Υπό θετική όψη αυτό συνεπάγεται έναν συγκινητικό αλτρουισμό, ο οποίος μετουσιώνεται σε έντονη κοινωνική δράση υπό πολλαπλούς τρόπους. Υπό αρνητική όψη όμως, μπορεί να εκπέσει σε μια αφηρημένη διακήρυξη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αφήνει, τελικά, εκτός πλαισίου τον καθέκαστο άνθρωπο.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας κυριαρχεί το ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που σημαίνει πως εδώ ο οραματισμός βρίσκεται σε καθαρή μορφή. Αυτό δίνει στο άτομο μια έντονη διάθεση καλλιτεχνικής έκφρασης, η οποία εκφράζεται με ιδιαίτρη εσωτερικότητα. Ταυτόχρονα, αναπτύσσονται έντονες διαισθητικές ικανότητες οι οποίες στρέφονται προς τον εντοπισμό του πόνου των άλλων, στην κατεύθυνση της προσπάθειας επούλωσής του. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ