Slider

Η φιλία στα ζώδια

Η φιλία στα ζώδια

Η φιλία στα ζώδια

Πες μου τον φίλο σου να σου πω τι ζώδιο είσαι! Όπως και στον έρωτα, έτσι και στην φιλία, τα άστρα μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα του είδους της σχέσης που μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους. Γιατί ο φίλος δεν φαίνεται μόνο στην δυσκολία αλλά και στην συναστρία!

...

ΚριόςΚριός

Ευθύς, ντόμπρος, παρορμητικός, σωστός σίφουνας, ο Κριός είναι ο τύπος φίλου που θέλεις να έχεις όταν νιώθεις πως όλοι είναι συγκαταβατικοί μαζί σου. Δεν θα διστάσει να σου την πει, ακόμη και να τσακωθεί μαζί σου, πολλές φορές δίχως αφορμή. Αλλά, όταν κοπάσει ο θυμός του, δεν θα θυμάται καν τι έγινε. Ασταθής στους στενούς δεσμούς, δεν ενδείκνυται για κάποιον που αποζητά φιλικές επαφές κάθε μέρα.

Λέξη κλειδί Ειλικρίνεια
Καρμική σχέση Ζυγός
Αδερφές ψυχές Λέων, Τοξότης
Καλοί φίλοι Δίδυμος, Υδροχόος
Από απόσταση Καρκίνος, Αιγόκερως

...

ΤαύροςΤαύρος

Οι Ταύροι θυμίζουν γερμανικό αυτοκίνητο: είναι πιστοί και αξιόπιστοι αλλά ταυτόχρονα αργοκίνητοι, βαρετοί, χωρίς συγκινήσεις. Ο Ταύρος θα μείνει δίπλα σας ακόμα όταν όλοι οι υπόλοιποι θα σας έχουν προδώσει. Το ίδιο όμως απαιτεί και από εσάς με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώσετε πιεσμένος. Αν και λάτρης των απολαύσεων ποτέ δεν θα αφεθεί στην παρόρμηση της στιγμής. Απαιτεί προγραμματισμό και μισεί κάθε είδους κυκλοθυμία.

Λέξη κλειδί Σταθερότητα
Καρμική σχέση Σκορπιός
Αδερφές ψυχές Παρθένος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι Ιχθύες, Καρκίνος
Από απόσταση Λέων, Υδροχόος

 

ΔίδυμοιΔίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο φίλος που λατρεύουν οι τηλεφωνικές εταιρείες. Δεν θα διστάσει να σε πάρει τηλέφωνο στις τέσσερις τα ξημερώματα για να σου διηγηθεί ένα περίεργο όνειρο. Απίστευτα επικοινωνιακός γοητεύει με τη χειραψία αλλά και εξίσου γρήγορα προχωρά στην επόμενη. Ικανός να εκφέρει άποψη επί παντός είναι ιδιαίτερα ευχάριστος στην παρέα αλλά ασταθής και αναξιόπιστος για κολλητή παρέα.

Λέξη κλειδί Επικοινωνιακότητα
Καρμική σχέση Τοξότης
Αδερφές ψυχές Ζυγός, Υδροχόος
Καλοί φίλοι Λέων, Κριός
Από απόσταση Παρθένος, Ιχθύες

...

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν έχει φίλους, έχει αδερφούς. Χτίζει σταθερές και μακροχρόνιες φιλίες και τους αφιερώνεται. Στις δυσκολίες των φίλων του θα είναι αυτός που θα τρέξει μέχρι τέλους, εγκαταλείποντας κάθε δική του υποχρέωση. Η μόνη περίοδος όπου το απόλυτο δώσιμο θα υποχωρήσει είναι αυτή του έρωτα. Ταυτόχρονα, απαιτεί από τους φίλους του την ίδια, έως θανάτου, αποκλειστικότητα που προσφέρει.

Λέξη κλειδί Συναισθηματικότητα
Καρμική σχέση Αιγόκερως
Αδερφές ψυχές Ιχθύες, Σκορπιός
Καλοί φίλοι Ταύρος, Παρθένος
Από απόσταση Κριός, Ζυγός

 

ΛέωνΛέων

Το λιοντάρι είναι ο φίλος που θα σου προσφέρει τα πάντα αρκεί να δεχτείς να παίξεις το παιχνίδι του. Αυτό θα σε επιλέξει ως φίλο και θα απαιτήσει από εσένα να το δοξολογείς καθημερινώς και αδιαλείπτως. Δεν θα ανεχτεί επ’ ουδενί την σύγκριση ή την αμφισβήτηση. Κατέχει (ή νομίζει πως κατέχει) την κεντρική θέση της παρέας και της το ανταποδίδει δεόντως επιδαψιλεύοντας δώρα και κεράσματα.

Λέξη κλειδί Γενναιοδωρία
Καρμική σχέση Υδροχόος
Αδερφές ψυχές Κριός, Τοξότης
Καλοί φίλοι: Ζυγός, Δίδυμοι
Από απόσταση Ταύρος, Σκορπιός

Παρθένος

Παρθένος

Ιδιότροπος, ανασφαλής, περίεργος, υποχόνδριος και με μια διάθεση να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, ο Παρθένος δεν είναι και ο πιο εύκολος φίλος. Δίπλα του νιώθεις σαν συμβασιούχος: τα εξάμηνα περνάνε βασανιστικά αλλά η μονιμοποίηση όλο και απομακρύνεται. Όταν όμως έρθει, θα σας φέρει έναν φίλο απόλυτα δοτικό που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα γενέθλιά σας.

Λέξη κλειδί Απαιτητικότητα
Καρμική σχέση Ιχθύες
Αδερφές ψυχές Ταύρος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι Καρκίνος, Σκορπιός
Από απόσταση Δίδυμοι, Τοξότης

 

ΖυγόςΖυγός

Συμπαθής και καλοσυνάτος, υποχωρητικός και καλοπροαίρετος, ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κάνει φίλους πιο εύκολα από όλα τα υπόλοιπα. Μοναδική του έγνοια είναι να ικανοποιεί τους γύρω του, με αποτέλεσμα αυτά που λέει να μην ανταποκρίνονται σ’ αυτά που πιστεύει αλλά σ’ αυτά που περιμένουν οι άλλοι να ακούσουν. Πέραν των όλων των  άλλων, μία φιλία με Ζυγό θα οδηγήσει σε σίγουρη διεύρυνση του κύκλου σου, καθώς δρα ως ο καλύτερος διαφημιστής.

Λέξη κλειδί Συντροφικότητα
Καρμική σχέση Κριός
Αδερφές ψυχές Δίδυμοι, Υδροχόος
Καλοί φίλοι Λέων, Τοξότης
Από απόσταση Καρκίνος, Αιγόκερως

 

ΣκορπιόςΣκορπιός

«Ω, φίλοι ουδείς φίλος». Αυτήν την ρήση του Αριστοτέλη ο Σκορπιός την έχει κάνει μότο ζωής. Είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει ό,τι πεις για να τεκμηριώσει την υποτιθέμενη προδοσία σου και να σε μετατέξει στην πλευρά του εχθρού. Αυτή η έμφυτη καχυποψία τον κάνει και ιδιαίτερα φειδωλό στις εκμηστηρεύσεις. Από την άλλη, αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις.

Λέξη κλειδί Διακινδύνευση
Καρμική σχέση Ταύρος
Αδερφές ψυχές Καρκίνος, Ιχθύες
Καλοί φίλοι Παρθένος, Αιγόκερως
Από απόσταση Υδροχόος, Λέων

 

ΤοξότηςΤοξότης

Αν εξαιρέσει κανείς ότι δύσκολα κάνει μακροχρόνιες φιλίες και ότι έχει ταχείς ρυθμούς, η φιλία με έναν Τοξότη είναι μοναδική εμπειρία. Η έφεσή του στην φιλοσοφική ανάλυση τον κάνει τέλειο συμβουλάτορα. Έχει μια λύση για κάθε πρόβλημά σου. Ταυτόχρονα, είναι ανοικτός σε κάθε νέα εμπειρία. Από έναν καφέ στο Θησείο μπορείτε να βρεθείτε σε εορτατιστικό τριήμερο στα Γιάννενα...

Λέξη κλειδί Διασκέδαση
Καρμική σχέση Δίδυμοι
Αδερφές ψυχές Λέων, Κριός
Καλοί φίλοι Υδροχόος, Ζυγός
Από απόσταση Παρθένος, Ιχθύες

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως 

Απόμακρος, ψυχρός, σνομπ και σαρκαστικός, ο Αιγόκερως είναι δύσκολος άνθρωπος. Η πολλή δουλειά δεν του αφήνει χρόνο παρά για ελάχιστους φίλους. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά επιλεκτικός. Πέρα από το όχι και τόσο δελεαστικό περίβλημα όμως βρίσκεται ένας ουσιαστικός φίλος που δεν διστάζει να γίνει αυστηρός και επικριτικός παρά να χαϊδέψει τα αυτιά σου, αφήνοντάς σε να πλανάσαι περί της πραγματικότητας.

Λέξη κλειδί Ουσιαστικότητα
Καρμική σχέση Καρκίνος
Αδερφές ψυχές Ταύρος, Παρθένος
Καλοί φίλοι Ιχθύες, Σκορπιός
Από απόσταση Ζυγός, Κριός

 

ΥδροχόοςΥδροχόος

Αλτρουιστής, ιδεαλιστής, με μια διάθεση να κάνει τον κόσμο καλύτερο, ο Υδροχόος είναι απόλυτα φυσικό να κάνει για τον φίλο του το καλύτερο δυνατό. Αν παραστεί ανάγκη, τον τοποθετεί υπεράνω οικογένειας, έρωτα και προσωπικού κόστους. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν αφοσιώσεται εύκολα, καθώς οι φίλοι πολλοί και ο χρόνος -αντικειμενικά- λίγος...

Λέξη κλειδί Αυταπάρνηση
Καρμική σχέση Λέων
Αδερφές ψυχές Δίδυμοι, Ζυγός
Καλοί φίλοι Τοξότης, Κριός
Από απόσταση Ταύρος, Σκορπιός

 

ΙχθύεςΙχθύες

Οι Ιχθύες ως γνωστόν ζουν στον κόσμο τον δικό τους. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι σε ό,τι αφορά ραντεβού και λοιπές υποχρεώσεις. Όμως είναι ευαίσθητοι, καλοί ακροατές και ιδιαιτέρως συμπονετικοί. Ταυτόχρονα είναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικοί χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Τέλος, ακόμα και αν καβγαδίσετε, θα είναι αυτοί που θα κάνουν την πρώτη κίνηση συμφιλίωσης.

Λέξη κλειδί Ευαισθησία
Καρμική σχέση Παρθένος
Αδερφές ψυχές Καρκίνος, Σκορπιός
Καλοί φίλοι Ταύρος, Αιγόκερως
Από απόσταση Δίδυμοι, Τοξότης

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ