Slider

Η Σελήνη στους οίκους

Η Σελήνη στον 1ο οίκο

Η σύμπτωση Σελήνης και πρώτου οίκου (Ωροσκόπου δηλαδή) ενισχύει τα βασικά χαρακτηριστικά του συνολικού γενέθλιου αστρολογικού χάρτη. Οι όψεις και τα χαρακτηριστικά τις ίδιας της Σελήνης ενισχύονται υπερβολικά. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η τάση αυτογνωσίας και ενασχόλησης γενικά με τον εαυτό, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η Σελήνη στον 2ο οίκο

Η Σελήνη στον δεύτερο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη επηρεάζει αφενός τα οικονομικά του ατόμου, αφετέρου το «δώσιμο» στον συναισθηματικό τομέα. Στην πρώτη περίπτωση η επίδραση είναι μάλλον αρνητική: η οικονομική διαχείρηση χαρακτηρίζεται από υπερβολική στάθμιση που εκβάλλει σε χαρακτηριστικά τσιγγουνιάς. Σε συναισθηματικό επίπεδο, αντίθετα, το δώσιμο είναι σίγουρο.

Η Σελήνη στον 3ο οίκο

Η Σελήνη στον 3ο οίκο του αστρολογικού χάρτη δίνει τύπους ανθρώπου που εστιάζουν στην λογική μάλλον παρά στο συναίσθημα. Αυτό οδηγεί σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθιμική διάθεση. Η συναισθηματική νοημοσύνη δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη με αποτέλεσμα να απαιτείται ιδιαίτερος χειρισμός. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Η Σελήνη στον 4ο οίκο

Με την Σελήνη στον 4ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη ενισχύονται τα μητρικά και πατρικά φίλτρα του ατόμου. Ωστόσο υπάρχει έντονος κίνδυνος η προσήλωση στα παιδιά να οδηγήσει σε υπερπροστατευτικότητα και υπερπροσήλωση που θα επηρεάσει αρνητικά τις υπόλοιπες (και ιδιαίτερα τις ερωτικές) σχέσεις του ατόμου.

Η Σελήνη στον 5ο οίκο

Με την Σελήνη στον 5ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη εντείνεται η διάθεση του ατόμου για προσφορά αγάπης, τόσο σε επίπεδο μιας ερωτικής σχέσης, όπου η έκφραση των συναισθημάτων αποκτά κάτι πομπώδες και μπαρόκ, όσο και σε επίπεδο πατρότητας ή μητρότητας. Η σχέση με τα παιδιά, γενικά, είναι πολύ καλή.

Η Σελήνη στον 6ο οίκο

Με την Σελήνη στον 6ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη ενισχύεται η υποχονδρία του ατόμου. Παντού εντοπίζεται μια αρρώστια ή η απειλή της με αποτέλεσμα η κοινωνική ζωή να παρουσιάζεται ελλιπής και εκκεντρική. Τα πάντα και οι πάντες ελέγχονται εξονυχιστικά σαν να πρέπει να περάσουν από ένα τερατώδες τοίχος προστασίας.

Η Σελήνη στον 7ο οίκο

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη παρουσιάζεται μια δυσλειτουργία και αστάθεια στις αισθηματικές σχέσεις του ατόμου. Παρά την κάθε καλή πρόθεση για συντροφικότητα και συναισθηματικότητα κάτι φαίνεται να επηρεάζει τα πράγματα και να σπρώχνει τη σχέση προς την παρερμηνεία.

Η Σελήνη στον 8ο οίκο

Με την Σελήνη στον 8ο  οίκο το ατομικό ασυνείδητο παίρνει φωτιά: η σεξουαλικότητα είναι έντονη και ικανοποιείται συχνά με ιδιόρυθμο τρόπο. Ταυτόχρονα το άτομο κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα, ως εάν να είναι ήρωας γοτθικών μυθιστορημάτων, με αποτέλεσμα να καθίστανται δύσκολες οι κοινωνικές του σχέσεις. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Η Σελήνη στον 9ο οίκο

Με την Σελήνη στον 9ο οίκο το άτομο έχει την προδιάθεση να αφοσιωθεί με επιμονή σε σοβαρά θέματα. Η συναισθηματικότητα αποκτά καθοριστική σημασία, και ειδικά αυτή των άλλων: το άτομο είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικό με όσους επιχειρούν να κρατούν τον εσωτερικό τους κόσμο για τον εαυτό τους.

Η Σελήνη στον 10ο οίκο

Με την Σελήνη στον 10ο οίκο περνούν σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα του ατόμου. Η καταξίωση και η δημόσια προβολή είναι στόχοι εφικτοί που συνδέονται με τις παιδιόθεν απαιτήσεις μιας έντονης πατρικής φιγούρας, η οποία και συνεχίζει να ασκεί τον συμβολικό της έλεγχο.

Η Σελήνη στον 11ο οίκο

Με τη Σελήνη στον 11ο οίκο οι κοινωνικές δραστηριότητες παρουσιάζουν ισχυρή αξία για το άτομο. Αυτό εκφράζεται μέσα από μια τάση πολλαπλής προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Οι εδραιωμένες όμως αντιλήψεις δεν επιτρέπουν στο άτομο να είναι διαλλακτικό και το οδηγούν σε εντάσεις με τους γύρω του.

Η Σελήνη στον 12ο οίκο

Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο το άτομο χαρακτηρίζεται από μια έντονη ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση. Η αγάπη του άλλου είναι απαραίτητη σ’ αυτό το άτομο αλλά προτιμά να την απολαμβάνει κρατώντας διακριτικές απστάσεις που μπορούν να ερμηνευτούν κάλλιστα ως συναισθηματική απομόνωση.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ