Slider

Συναστρία Κριού με τα 12 ζώδια

kriosΚριός-Κριός: Εξαιτίας της ομοιότητας αυτών των δύο, ο παρορμητισμός, οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί κυριαρχούν σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο, το πάθος και η ταύτιση κάνουν επίσης αισθητή την παρουσία τους. Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη. Καθότι βιαστικοί και ανυπόμονοι και οι δύο, επιβάλλεται να βάλουν αμφότεροι «νερό στο κρασί τους».

Κριός-Ταύρος: Υπάρχει ερωτική χημεία, αλλά είναι απόλυτοι και ισχυρογνώμονες και οι δύο. Επίσης, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους ως προς τη νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία τους. Οι αργοί ρυθμοί του Ταύρου εξοργίζουν τον Κριό, ενώ η βιασύνη του Κριού αγχώνει τον Ταύρο. Ο Ταύρος χρειάζεται τον χρόνο του για να λειτουργήσει και θεωρεί τον Κριό επιπόλαιο. Η επιπολαιότητα μάλιστα αυτή δημιουργεί μια ανασφάλεια στον σταθερό και υπομονετικό Ταύρο, ο οποίος με τη σειρά του μοιάζει να «γειώνει» πέραν του δέοντος τον περιπετειώδη Κριό.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Κριός-Δίδυμοι: Η καλή επικοινωνία, η διασκέδαση και η από κοινού διάθεση για νέες εμπειρίες χαρακτηρίζουν αυτή τη σχέση. Μπορεί αμφότεροι να δείχνουν ανώριμοι και μοιράζονται μια παρεμφερή αίσθηση του χιούμορ. Όμως, η διπλωματία του ενός (Διδύμου) συγκρούεται με την τραχύτητα και τον παρορμητισμό του άλλου (Κριού). Είναι και οι δύο εύστροφοι, αλλά ο Δίδυμος χρησιμοποιεί περισσότερο από ότι ο Κριός το διανοητικό μέρος της προσωπικότητάς του. Επίσης, ο Δίδυμος μπορεί να εφαρμόσει πλάγιες μεθόδους και εγκεφαλικά παιχνίδια, τα οποία αρχικά θα ιντριγκάρουν τον Κριό, στη συνέχεια όμως θα τον κουράσουν. Από την άλλη, ο «τσεκουράτος» Κριός ίσως φανεί θρασύς στα μάτια του Διδύμου. Σε γενικές γραμμές ωστόσο η συμβατότητα αυτών των δύο κρίνεται ικανοποιητική.

Κριός-Καρκίνος: Ο ερωτισμός που πλανιέται ανάμεσά τους είναι αναμφισβήτητος, αλλά η μεταξύ τους επικοινωνία συνήθως είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Κριός δεν αντέχει το ενοχικό σύνδρομο του Καρκίνου και μπορεί να χλευάζει την υπέρμετρη ευαισθησία του. Ο Καρκίνος με τη σειρά του πληγώνεται από την φαινομενική σκληρότητα του Κριού. Επίσης, αναζητά την προσκόλληση μέσα στη σχέση (ενίοτε και την εξάρτηση), κάτι το οποίο αγχώνει και ενοχλεί τον ανεξάρτητο Κριό. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις, διαφορετικά η σχέση αυτή θα οδηγήσει και τους δύο σε τραυματικές καταστάσεις.

Κριός-Λέων: Εδώ υπάρχει εξαιρετική συμβατότητα, αφού τα δύο αυτά ζώδια έχουν παρόμοια ιδιοσυγκρασία. Περνούν υπέροχες στιγμές μαζί, με τον ενθουσιασμό να φτάνει στα ύψη. Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει σε αυτή τη σχέση είναι οι πιθανές συγκρούσεις, ως αποτέλεσμα της ηγετικής συμπεριφοράς και των δύο ζωδίων. Τόσο ο Κριός όσο και ο Λέων συχνά επιθυμούν να επιβάλλονται στους άλλους, ενώ οι ίδιοι δύσκολα υποχωρούν. Το εγώ και των δύο είναι αρκετά τονισμένο κι αυτό μπορεί να δημιουργεί μικρο-εντάσεις. Επικοινωνούν όμως μεταξύ τους με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, οπότε τα όποια προβλήματα γρήγορα επιλύονται.

Κριός-Παρθένος: Αυτοί οι δύο είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά ο ένας μαγνητίζει τον άλλον! Μπορεί η μεταξύ τους έλξη να είναι έντονη, όμως η εύρεση κοινού εδάφους (προκειμένου να λειτουργήσει αυτή η σχέση) είναι μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Ο παρορμητισμός του Κριού είναι δυσβάσταχτος για την Παρθένο. Ο δε Κριός αντιπαθεί τη σχολαστικότητα και την επικριτική διάθεση της Παρθένου. Μέσα από αναθεωρήσεις, υποχωρήσεις και αμοιβαίους συμβιβασμούς, η σχέση αυτή μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Κριός-Ζυγός: Εδώ έχουμε δύο διαφορετικούς ανθρώπους που όμως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι αμφότεροι ενθουσιώδεις χαρακτήρες και τους αρέσει να αποκτούν εμπειρίες στη ζωή. Μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί, αρκεί να αποδεχθούν ο ένας τον άλλον. Ο Κριός είναι εγωιστής, αυτόνομος, δυναμικός και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ενίοτε και με σκληρό τρόπο. Ο Ζυγός είναι εκ φύσεως ευγενικός, εξαρτημένος από τους άλλους (με την έννοια ότι επιθυμεί να γίνεται πάντα αποδεκτός και συμπαθής) και αναζητά την αρμονία. Είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις, οι οποίες, όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο κρατούν άσβεστο το ενδιαφέρον και των δύο. Πρόκειται για μια ισχυρή αλλά αμφίβολη ένωση.

Κριός-Σκορπιός: Το πάθος στη μεταξύ τους σχέση είναι εκρηκτικό, η δε σεξουαλική τους ζωή πανίσχυρη! Αυτό οφείλεται στο ότι μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη, που δεν είναι άλλος από τον πλανήτη Άρη (θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σύγχρονη Αστρολογία ο Σκορπιός κυβερνάται και από τον Πλούτωνα). Εν τούτοις, επειδή ο Άρης είναι ο πλανήτης των καβγάδων και της έντασης, μιλάμε για δύο παθιασμένους και ετοιμοπόλεμους –με διαφορετικό βέβαια τρόπο- χαρακτήρες! Ο ένας εξωστρεφής και παρορμητικός (Κριός), ο άλλος μυστικοπαθής και εκδικητικός (Σκορπιός)! Η σχέση αυτή είναι ασταθής και θα μπορέσει να λειτουργήσει μόνο αν και οι δύο πλευρές μάθουν να υποχωρούν και να συμβιβάζονται όταν χρειάζεται.

Κριός-Τοξότης: Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι πραγματικά θαυμάσιος. Η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από άριστη επικοινωνία, ευχάριστη συνεύρεση, ταύτιση πνευματική και από κοινού αγάπη για την ελευθερία και την περιπέτεια. Εδώ έχουμε δύο ανθρώπους ειλικρινείς που αγαπούν τη ζωή και επιθυμούν να ζουν έντονα την κάθε στιγμή. Τα πνευματικά ερεθίσματα και η γνώση έχουν μεγάλη σημασία για τον Τοξότη κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σεβαστεί ο Κριός. Από την άλλη μεριά, ο Τοξότης θα πρέπει να δείξει ανοχή -κάτι εύκολο άλλωστε για εκείνον- στην ανταγωνιστική φύση του Κριού. Σε γενικές γραμμές, η εν λόγω σχέση είναι πάρα πολύ καλή.

Κριός-Αιγόκερως: Αρκετά δύσκολη η συγκεκριμένη σχέση! Κι αυτό γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ τους. Είναι και οι δύο ανεξάρτητοι και εγωιστές. Όμως, ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, καχύποπτος, υπέρμετρα ρεαλιστής και προγραμματισμένος, ενώ ο Κριός είναι δραστήριος, βιαστικός, ενθουσιώδης και κάποιες φορές επιπόλαιος. Έτσι, ο Αιγόκερως βρίσκει τρόπους να τιμωρεί τη βιασύνη του συντρόφου του. Από την άλλη ο Κριός συγκρούεται με τον Αιγόκερω, αφού τον θεωρεί υπερβολικά επιφυλακτικό, κάποιες φορές ακόμη και κομπλεξικό. Δεν αποκλείεται στο βάθος να εκτιμούν ο ένας τον άλλον, η κόντρα ωστόσο είναι αναπόφευκτη.

Κριός-Υδροχόος: Ακόμη ένας αρκετά καλός συνδυασμός. Η σχέση αυτή διακρίνεται από ικανοποιητική επικοινωνία, ενδιαφέρουσα συμβίωση και εύκολη συνύπαρξη. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες προσωπικότητες που αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία. Διαφέρουν όμως στο ότι ο Υδροχόος διακρίνεται από συλλογικό πνεύμα, ενώ αντιθέτως η δράση του Κριού στηρίζεται περισσότερο στις δικές του δυνάμεις. Αν ο Κριός αποδεχθεί την ομαδικότητα του Υδροχόου και ο Υδροχόος τον εγωισμό του Κριού (έναν εγωισμό που καθιστά δύσκολη ή έστω ιδιαίτερη την οποιαδήποτε συλλογική δραστηριότητα), η σχέση αυτή δεν θα απογοητεύσει καμία από τις δύο πλευρές.

Κριός-Ιχθύς: Δύσκολη η μεταξύ τους επικοινωνία, διότι η συμπεριφορά του Ιχθύ φαντάζει διφορούμενη και ασαφής στα μάτια του Κριού. Ο Ιχθύς από την άλλη μπορεί να τρομάζει από την ανυπομονησία και το έντονο ταμπεραμέντο του Κριού. Δεν αποκλείεται η σχέση αυτή να στηρίζεται στο πάθος. Άλλωστε, η αποκωδικοποίηση του αινιγματικού και πολύπλευρου χαρακτήρα του Ιχθύ αποτελεί πρόκληση για τον «κυνηγό» Κριό. Ο δε διεκδικητικός και αποφασιστικός Κριός γοητεύει τον Ιχθύ. Η ένταση, ωστόσο, του Κριού μπορεί να απομακρύνει τον Ιχθύ, ενώ η τάση του Ιχθύ να θυματοποιείται θα εξοργίσει τον Κριό. Αν αυτοί οι δύο καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν, θα ζήσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ