Slider

Ο Ερμής στα ζώδια

Θεός της επικοινωνίας, του εμπορίου, των μεταφορών και των γραμμάτων, ο Ερμής αποτελεί μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες φιγούρες τόσο της μυθολογίας όσο και της αστρολογίας. Η επιρροή του, σε καλή θέση, μπορεί να δώσει κυριολεκτικά φτερά, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται και προσαρμογή στο εκάστοτε σύστημα των κοινωνικών ηθών.

 

Ο Ερμής στον Κριό

Το άτομο που έχει τον Ερμή στον Κριό χαρακτηρίζεται από ευστροφία και άμεση ανταπόκριση στα εξωτερικά ερεθίσματα. Φύση παρορμητική, εισέρχεται στις καταστάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς αναστολές ηθικής φύσεως. Δεν έχει παγιωμένο τρόπο του σκέπτεσθαι, γεγονός που τον απαλάσει μεν από προκαταλήψεις αλλά τον στερεί, δε, από συστηματικότητα.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο

Το άτομο που έχει τον Ερμή στον Ταύρο είναι μια κινητή τράπεζα πληροφοριών αναφορικά με θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά του. Το «έκαστος εφ ω ετάχθη» βρίσκει εδώ την πλήρη προσωποποίησή του. Ταυτόχρονα, αυτή η γνώση μετουσιώνεται σε μια σειρά πρακτικών συμβουλών προς τον κοινωνικό περίγυρο. Η αφομοίωση των πραγμάτων επέρχεται μέσα από σκληρή δουλειά αλλά κρατάει για πάντα. Ο Ταύρος, ως γνωστόν, δεν ξεχνάει τίποτα.

 

Ο Ερμής στους Διδύμους

Με τον Ερμή στην ευνοϊκή θέση του Διδύμου, το άτομο παρουσιάζει χαρακτηριστικά επικοινωνιακότητας και προσαρμοστικότητας. Από την άλλη δυσκολεύεται να περιμένει: ανυπόμονο όπως είναι μπορεί να χάσει σημαντικές ευκαιρίες λόγω κακού συγχρονισμού. Με μια έφεση να τα μαθαίνει όλα, χάνει, από την άλλη, την απαραίτητη εμβάθυνση, μένοντας σε επίπεδα επιφανειακά. Το θετικό γι’ αυτό είναι πως μπορεί να κρύβει εύκολα την άγνοιά του.

 

Ο Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου δίνει τύπους ατόμων που παραπέουν μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Παρά τις στιγμιαίες εκλάμψεις προσγείωσης στην πραγματικότητα, η συναισθηματική εξάρτηση οδηγεί σε ουτοπικές προσδοκίες. Από την άλλη, άτομα με Ερμή στον Καρκίνο παρουσιάζουν χαρακτηριστικά του ιδανικού συνομιλητή: έφεση στην σωστή χρήση του λόγου, ευστροφία και ταυτόχρονα διάθεση να ακούσουν τον άλλο.

 

Ο Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής στον Λέοντα δίνει τύπους ανθρώπου που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά αυτοθαυμασμού και αυτοϊκανοποίησης. Άτομα δεδομένης δημιουργικότητας, που μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε οποιαδήποτε ομάδα,  χάνουν πολλή από την γοητεία τους προσπαθώντας να την επιβάλλουν στους άλλους. Χωρίς αίσθηση της αναγκαίας προσποίησης και του τακτ τραβούν τον ευθύ δρόμο τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

 

Ο Ερμής στην Παρθένο

Ο Ερμής στο υποχόνδριο ζώδιο της Παρθένου δίνει τύπους ανθρώπου έντονα σχολαστικούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λαμπρά επιστημονικά μυαλά, μετρ της αναλυτικής σκέψης. Μπορεί εντούτοις όμως να καταλήξει και σε άτομα παγιδευμένα  στην λεπτομέρεια. Σε κάθε περίπτωση, το άτομο αυτό μαθαίνει εύκολα και είναι επιρρεπές στην κριτική.

 

Ο Ερμής στον Ζυγό

Με τον Ερμή στον Ζυγό το άτομο προικίζεται με καλλιτεχνική ευαισθησία και πλήθος επικοινωνιακών χαρισμάτων. Πρόθυμο να ακούσει προσεκτικά τους συνομιλιτές του, το άτομο, δυσκολεύεται, ωστόσο, να καταλήξει μόνο του σε μια άποφαση, ακόμη και για καθημερινά και κοινότοπα θέματα. Και όπως κάθε τι στον Ζυγό, έντονη είναι η διάθεση της εξισορρόπησης.

 

Ο Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής στον αιχμηρό και διεισδυτικό Σκορπιό δίνει τύπους ανθρώπου οι οποίοι διαθέτουν μια ιδιαίτερα καυστική αίσθηση της επικοινωνίας: σαρκασμός, ειρωνεία, κριτική που σφάζει με το βαμβάκι. Ταυτόχρονα, επιδεικνύεται μια εξόχως διεισδυτική ικανότητα αντιμετώπισης διανοητικών προβλημάτων, όχι μόνον μέσω της χρήσης της διάνοιας αλλά και της διαίσθησης.

 

Ο Ερμής στον Τοξότη

Με τον Ερμή στον Τοξότη το άτομο παρουσιάζει μια τάση ιδεαλιστικής εξιδανίκευσης του διαλόγου ως μορφής επίλυσης ακόμη και τον πλέον οξείων διαφωνιών. Το χιούμορ δεν λείπει από την διεξαγωγή μιας συζήτησης, ενώ, η ένταση θα προκύψει μόνον όταν θιγεί ο σκληρός πυρήνας των συν τω χρόνω διαμορφωμένων πεποιθήσεων του ατόμου.

 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει τύπους ανθρώπου που αντιμετωπίζουν την επικοινωνία ως ένα –μάλλον περιττό- στοιχείο της δουλειάς. Η συζήτηση κτίζεται εκ των προτέρων με προσοχή διπλωμάτη ώστε να οδηγήσει σε μια όσο το δυνατόν πιο πρακτική και απτή έκβαση. Οι θεωρητικολογίες όχι μόνον θεωρούνται εκ του πονηρού αλλά μπορούν και να βγάλουν εκτός εαυτού το άτομο.

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο

Με τον Ερμή στον Υδροχόο η επικοινωνία αποκτά τον χαρακτήρα διαγγέλματος. Το άτομο, φύσει προοδευτικό και εικονοκλάστης, ακολουθεί τις πεποιθήσεις του χωρίς να βάζει ούτε γουλιά νερό στο κρασί του. Έτσι, όμως, ακυρώνεται οποιαδήποτε υποψία διαλόγου, καθώς αυτό απλά κινοποιεί τις ιδέες του.

 

Ο Ερμής στους Ιχθύες

Ο Ερμής στους Ιχθύες δίνει τύπους ανθρώπου που χρησιμοποιούν την επικοινωνία και την γλώσσα, γενικότερα, για να υπερβούν μάλλον την πραγματικότητα παρά να την προσεγγίσουν ή να την αναπαραστήσουν. Το άτομο είναι φύση καλλιτεχνική και παρουσιάζει μέσα από το έργο του τόσο μια ευαισθησία προς τους άλλους όσο και μια ανοικτή διάθεση προς το εκκεντρικό.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ