Slider

Σίσσυ Χρηστίδου - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Σίσσυ ΧρηστίδουΜία Παρθένος με Ωροσκόπο στους Διδύμους! Η διπλή κυριαρχία του Ερμή την προικίζει με ένα εύστροφο, ευφυές, αναλυτικό, σχολαστικό μυαλό. Ο συνδυασμός γης/αέρα δείχνει ότι η Σίσσυ χαρακτηρίζεται από λογική σκέψη και αντικειμενικότητα. Αν και προσγειωμένη και πρακτική, αγαπά τις αλλαγές και είναι άκρως επικοινωνιακή. Το δε στυλ της παραμένει πάντα νεανικό.

Η Σελήνη της στο ζώδιο του Ζυγού φανερώνει μια έμφυτη καλαισθησία, καθώς επίσης και μια ανάγκη για ισορροπία. Αναμφισβήτητα, η κυρία Χρηστίδου διακρίνεται από ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης και καταφέρνει με χαρακτηριστική ευκολία να γίνεται συμπαθής στους άλλους ανθρώπους. Ο Ερμής, ο οποίος μάλιστα κυβερνά τον Ωροσκόπο της, βρίσκεται επίσης στο Ζυγό και φανερώνει ότι η Σίσσυ έχει την ικανότητα να βλέπει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεται αναποφάσιστη. Επίσης, λόγω της θέσης αυτής, είναι διπλωμάτισσα και ευγενική.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα δείχνει ότι της αρέσει να προσελκύει την προσοχή των άλλων, απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι γενναιόδωρη και έχει υποκριτικές ικανότητες. Ο Άρης της στο Σκορπιό, από την άλλη, αποκαλύπτει πως επιλέγει να είναι αθόρυβη και διακριτική, αλλά ταυτόχρονα είναι αποφασιστική και διαθέτει ισχυρή σεξουαλικότητα και εσωτερική δύναμη. Ο δε Δίας στην Παρθένο την κάνει εργατική και τελειομανή.

Η σύνοδος Ήλιου/Δία ακριβώς πάνω στην ακμή του 5ου οίκου δείχνει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα τυχερή και αισιόδοξη κοπέλα, για την οποία η διασκέδαση, ο έρωτας, η τέχνη, ο αθλητισμός, τα παιδιά, η αίσθηση της δημιουργίας (σε κάθε τομέα) αποτελούν αναμφισβήτητα προτεραιότητές της. Μεγάλο μέρος της ζωής της αφιερώνεται σε αυτούς τους τομείς, μάλιστα συχνά προβαίνει σε αντίστοιχες συζητήσεις (Ερμής, ως κυβερνήτης του χάρτη της, στον 5ο). Η Σελήνη επίσης στον 5ο οίκο επιβεβαιώνει την αγάπη της για τα παιδιά και αυξάνει την επιθυμία της για απόκτηση απογόνων.

Αυτοί οι τομείς έχουν τεράστια σημασία για τη Σίσσυ κι αυτό φαίνεται καθαρά από τους πολλούς πλανήτες που είναι συγκεντρωμένοι στον εν λόγω οίκο. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, όμως, στον 5ο οίκο μπορεί να φέρουν και ορισμένα καρμικά μαθήματα ή κάποιες δυσκολίες στους προαναφερθέντες τομείς, δείχνουν όμως και φοβερή υπευθυνότητα, σε βαθμό ίσως εμμονής.

Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός στον 3ο οίκο φανερώνουν καλή σχέση με συγγενείς, γείτονες, αδέλφια (αν υπάρχουν), καθώς επίσης αγάπη προς τα κοντινά ταξίδια, το γράψιμο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Άρης και ο Ουρανός στον 6ο οίκο υποδηλώνουν ότι η Σίσσυ αφιερώνει αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα δουλειάς. Δεν αποκλείονται, όμως, και εντάσεις, καυγάδες, ανταγωνισμοί, ακόμη και ξαφνικές αλλαγές ή ασυνήθιστα περιστατικά στα πλαίσια του εργασιακού της χώρου.

Το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα κάνει τη Σίσσυ καλόκαρδη και πονόψυχη, ενίοτε όμως της δημιουργεί και κάποια σύγχυση αναφορικά με την ταυτότητα και τον χαρακτήρα της. Η ίδια όψη, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο της, δείχνει ότι έχει μια τάση να εξιδανικεύει τον εκάστοτε ερωτικό της σύντροφο, αλλά και τους άντρες της ζωής της γενικότερα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να απογοητεύεται εκ των υστέρων.

Το εξάγωνο που δέχεται η σύνοδος Ήλιου/Δία από τον Ουρανό φανερώνει μια προσωπικότητα η οποία χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα ως προς τον τρόπο που εκφράζεται και η οποία έχει ως σύμμαχο τη θεά τύχη σε στιγμές που δεν το περιμένει. Κι ενώ οι καταστάσεις συχνά δείχνουν να είναι εναντίον της, τελικά βγαίνει…αλώβητη!

Η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα την κάνει ζηλιάρα και κτητική, ενώ η σύνοδος Ερμή/Κρόνου τη βοηθάει να συγκεντρώνεται και να ασκεί έλεγχο στη σκέψη και το λόγο της. Τέλος, το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη επιβεβαιώνει τον έντονο ερωτισμό της.

Ευχόμαστε στη Σίσσυ ό,τι καλύτερο για την καριέρα της, κυρίως όμως της ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ