Slider

Η Αφροδίτη στα ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αρμονίας, καθορίζει την ερωτική μας ταυτότητα, τη σεξουαλική μας συμπεριφορά, τις ερωτικές μας προτιμήσεις και τις επιθυμίες μας. Επίσης, η θέση της Αφροδίτης μας προκαθορίζει το πως θα συμπεριφερθούμε σε μία σχέση και τι απαιτήσεις θα έχουμε από τον σύντροφό μας.

Στην αρχαία Ελληνική μυθολογία η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Είναι η θεά της γοητείας που πλανεύει τους ανθρώπους και τους ζευγαρώνει με την ακατανίκητη έλξη που δημιουργεί. Ακριβώς αυτά τα στοιχεία εκφράζει και η Αφροδίτη σε ένα ωροσκόπιο. Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που φέρνει χαρά, ευμάρεια και ευτυχία στη ζωή μας.

Σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο η Αφροδίτη είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας και να εξελιχθούμε από το να κάνουμε μία στενή σχέση με έναν άλλον άνθρωπο! Μέσα από την καθημερινή μας επαφή με τον σύντροφό μας βγαίνουν στην επιφάνεια κομμάτια του εαυτού μας που αγνοούσαμε και που πρέπει να εντάξουμε καλύτερα μέσα μας. Ο πλανήτης Αφροδίτη, λοιπόν, μας ανοίγει και τον δρόμο για την αυτογνωσία.

Η αφροδίτη στον ΚριόΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στον Κριό είναι μία εξωστρεφής, ορμητική και κατακτητική Αφροδίτη. Όταν συναντάει αντίσταση και εμπόδια γίνεται ακόμη πιο τολμηρή και παράφορη. Διαθέτει μία "πρωτόγονη" σεξουαλική φύση και το σεξ αποτελεί γι’ αυτήν ένα πεδίο μάχης! Είναι μία Αφροδίτη που δε μοιράζεται εύκολα τον εαυτό της ή που για να τον μοιραστεί χρειάζεται κάποιο είδος ανταγωνισμού με τον σύντροφό της. Όταν αγαπάει γίνεται πολύ εκδηλωτική, εκφράζει κάθε τι που νιώθει και αισθάνεται, αλλά το ίδιο ζητάει και από τον παρτενέρ της. Είναι η Αφροδίτη που δεν αντέχει τις περιπλοκές και τα μισόλογα και προτιμάει τις καθαρές εξηγήσεις.

Για σας που έχετε Αφροδίτη στον Κριό, η καλύτερη στιγμή μίας σχέσης είναι το ξεκίνημα της. Εκεί η Αφροδίτη σας θα εκδηλώσει μία φλογερή και ζηλιάρικη φύση και θα είναι πολύ διεκδικητική. Όσο περνάει όμως ο καιρός και η σχέση γίνεται ρουτίνα ίσως αρχίσετε να χάνετε το αρχικό σας ενδιαφέρον. Θέλετε να νιώθετε διαρκώς την αδρεναλίνη να τρέχει στο αίμα σας και γι’ αυτό η ανανέωση είναι σημαντική για σας. Γενικά, η Αφροδίτη σας χρειάζεται να ανακαλύπτει διαρκώς καινούργιες προκλήσεις στη σχέση της.

Με τι ταιριάζετε: Αν έχετε Αφροδίτη στον Κριό ταιριάζετε με όσους ανήκουν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Επίσης, σε μικρότερο βαθμό με Διδύμους και Υδροχόους. Παράλληλα, ταιριάζετε και με όσους έχουν την Αφροδίτη τους στα ζώδια αυτά.

Η αφροδίτη στον ταύροΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ερωτική Ταυτότητα: Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μία πολύ ερωτική και φλογερή Αφροδίτη που πατάει, όμως, γερά τα πόδια της στη γη. Θεωρείται σαν μία από τις καλύτερες θέσεις της Αφροδίτης (μια και ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη). Στην αρχή είναι επιφυλακτική και συγκρατημένη, στη συνέχεια, όμως, μπορεί να μετατραπεί σε ηφαίστειο όταν γνωριστεί καλά με τον σύντροφό της και νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και μονιμότητα. Γενικά, είναι μία ηδονιστική Αφροδίτη που θέλει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, τις απολαύσεις και τον έρωτα! Είναι η πιο πιστή, ίσως, Αφροδίτη του ζωδιακού, αλλά πολλές φορές γίνεται κτητική και ζηλιάρα.

Εσείς που έχετε Αφροδίτη στον Ταύρο διαθέτετε μία έντονη ερωτική φύση. Στον έρωτα συμμετέχετε με όλες σας τις αισθήσεις, ειδικά όταν νιώθετε ερωτευμένοι με τον/την σύντροφό σας! Αγαπάτε την πολυτέλεια, το καλό φαγητό, τη μουσική κ.λ.π. και θέλετε αυτά τα στοιχεία να συνοδεύουν την ερωτική σας ζωή. Η οικονομική άνεση και η ευμάρεια διεγείρουν ακόμη περισσότερο την ερωτική σας επιθυμία, γι’ αυτό και δεν λειτουργείτε καλά ερωτικά όταν βρίσκεστε σε μία σχέση όπου δεν υπάρχουν κάποιες άνετες συνθήκες διαβίωσης.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερου. Επίσης, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Καρκίνους και τους Ιχθείς.

η αφροδίτη στον δίδυμοΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στους Διδύμους διαθέτει μία νεανική και ξένοιαστη ερωτική φύση. Της αρέσουν οι αλλαγές, το φλερτ και συνήθως αποφεύγει να δημιουργήσει στενές σχέσεις με τους άλλους. Βαριέται πολύ εύκολα και αναζητά συνέχεια καινούργιες εμπειρίες. Ψάχνει την αδελφή της ψυχή και αν την βρει τότε μπορεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία σχέση! Έλκεται έντονα από νεαρότερα άτομα και προτιμά τις ελεύθερες σχέσεις. Είναι μία Αφροδίτη που εκλογικεύει τα συναισθήματα της, τα αναλύει εγκεφαλικά και πολλές φορές δείχνει να είναι ψυχρή και απόμακρη. Επίσης, είναι ανάλαφρη, ζωηρή και πνευματώδης και της αρέσουν οι μεταμφιέσεις και οι αλλαγές ρόλων.

Εσείς που έχετε Αφροδίτη στους Διδύμους, είσαστε εγκεφαλικοί, αλλάζετε εύκολα διαθέσεις και ζητάτε την ανανέωση στον έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι για σας απλά μία σεξουαλική έλξη αλλά μία πνευματική συνεύρεση. Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ή μία ανταλλαγή ιδεών μπορεί να σας οδηγήσει σε μία παθιασμένη ερωτική επαφή. Πολλές φορές γίνεστε αινιγματικοί ή λέτε το αντίθετο από αυτό που πιστεύετε. Γενικά, αποφεύγετε τις σχέσεις που είναι επιβαρημένες με προβλήματα και προτιμάτε να πάτε σε μία καινούργια σχέση.

Με τι ταιριάζετε: Αν έχετε Αφροδίτη στους Διδύμους ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο των Διδύμων αλλά και με εκείνα του Ζυγού και του Υδροχόου. Επίσης, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Κριούς και τους Λέοντες.

η αφροδίτη στον καρκίνοΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ερωτική Ταυτότητα: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μία συναισθηματική, τρυφερή και στοργική Αφροδίτη. Όταν είναι ερωτευμένη αφοσιώνεται ολόψυχα στον σύντροφό της. Όταν, όμως, πληγώνεται κλείνεται στο καβούκι της και γίνεται απαθής και αδιάφορη. Η σεξουαλικότητά της είναι πιο έντονη όταν νιώθει ασφαλής και προστατευμένη. Ζητάει από μία σχέση θαλπωρή και ζεστασιά. Ερωτεύεται συνήθως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή διαλέγει συντρόφους που να της θυμίζουν τα γονεϊκά της πρότυπα. Γενικά, είναι μία επιφυλακτική Αφροδίτη, που έχει συχνές μεταπτώσεις. Δένεται πολύ με το παρελθόν και δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τις σχέσεις που έχουν τελειώσει.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στο Καρκίνο, λειτουργείτε περισσότερο το συναίσθημα, παρά με τη λογική και διαθέτετε μία έντονη φαντασία. Ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του/της συντρόφου σας, του συμπαραστέκεστε και δείχνετε κατανόηση στις τυχόν ιδιοτροπίες του/της. Είσαστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί και συγκινείστε εύκολα από ένα δείπνο κάτω από το φως του φεγγαριού, με κεριά κ.λ.π. Αν βρείτε την σιγουριά και την ασφάλεια που ζητάτε, γίνεστε πιστοί σύντροφοι και πολύ καλοί γονείς.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων και του Σκορπιού. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Επίσης, σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Παρθένους και τους Ταύρους.

η αφροδίτη στον λέονταΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στο Λέοντα είναι μία και θερμή, εκδηλωτική και ερωτική Αφροδίτη. Της αρέσει να την θαυμάζουν και να την επικροτούν. Ζει τον έρωτα έντονα, δραματικά και με πάθος! Αγαπάει τη διασκέδαση, τη χαρά, την πολυτέλεια και πολλές φορές γίνεται σπάταλη. Διαλέγει συντρόφους αρχοντικούς, ξεχωριστούς και εντυπωσιακούς. Περιμένει διαρκώς το μεγάλο έρωτα που θα κάνει την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά. Όταν ερωτευτεί εκδηλώνει με μεγαλόπρεπους και εντυπωσιακούς τρόπους την αγάπη της. Είναι μία Αφροδίτη που διαθέτει μία αστείρευτη ενεργητικότητα, αυθορμητισμό και που συνήθως δεν περνάει απαρατήρητη.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στο Λέοντα είσαστε αυθόρμητοι, ενθουσιώδεις και πολύ ερωτικοί, ειδικά στην αρχή της σχέσης. Σας αρέσει να επαινείτε και να εκθειάζετε τον/την σύντροφό σας αλλά θέλετε και ο ίδιος να σας φέρεται σαν κάτι το ξεχωριστό. Όταν, όμως, η σχέση γίνει ρουτίνα χάνετε τον αρχικό σας ενθουσιασμό. Νιώθετε την ανάγκη να είσαστε με κόσμο και να κλέβετε την παράσταση. Με αυτό τον τρόπο, ανανεώνετε τον έρωτά σας. Είσαστε γενικά περήφανοι, αξιοπρεπείς και πιστοί.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού και του Τοξότη. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Διδύμους και τους Ζυγούς.

η αφροδίτη στον παρθένοΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μία διακριτική, αγνή και τελειομανής Αφροδίτη. Κινείται περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα. Εντοπίζει εύκολα τις ατέλειες του άλλου και μπορεί να γίνει έντονα κριτική, νευρική και αγχώδης. Θέλει να επικοινωνεί εγκεφαλικά με τον σύντροφο της και δίνει μεγάλη σημασία στις εξυπηρετήσεις που θα κάνει ο ένας στον άλλο. Όταν της ασκείται κριτική ή αισθάνεται απόρριψη δεν μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά. Η τάξη και η καθαριότητα την εξάπτουν ερωτικά. Στον έρωτα είναι συνήθως ντροπαλή και ανασφαλής. Σαν ζώδιο του Ερμή που είναι, χρειάζεται να ακούει και να λέει λόγια. Είναι μία Αφροδίτη σεμνή αλλά επικοινωνιακή.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στην Παρθένο διαθέτετε μία έντονη περιέργεια και μία ευμετάβλητη φύση. Συνήθως κάνετε σχέσεις με μικρότερους σε ηλικία συντρόφους ή που ανήκουν σε χαμηλότερη κοινωνική τάξη. Σας αρέσει η λεπτή και διακριτική προσέγγιση, χωρίς βιασύνες ή απότομες συμπεριφορές. Θέλετε, συνέχεια, να νιώθετε αποδοχή. Είναι σημαντικό για σας ο/η σύντροφός σας να είναι καθαρός/η και περιποιημένος/η και πολλές φορές μπορεί να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες για να ικανοποιήσετε τις δικές του/της.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο της Παρθένου, του Ταύρου και του Αιγόκερου. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς.

η αφροδίτη στο ζυγόΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στο Ζυγό είναι μία εξαιρετικά γοητευτική και ερωτική Αφροδίτη. Θεωρείται σαν μία από τις καλύτερες θέσεις της Αφροδίτης (μια και ο κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη). Αναζητά την ισορροπία και την ένωση, γλυκά και αρμονικά. Αγαπάει την ομορφιά και δίνει μεγάλη σημασία στο παρουσιαστικό και στους τρόπους του συντρόφου της. Είναι μία Αφροδίτη που είναι κυριολεκτικά ερωτευμένη με τον έρωτα! Πιο σημαντική για αυτήν είναι μία σχέση βασισμένη στην συντροφικότητα παρά στο σεξ. Είναι μία πολύ θερμή Αφροδίτη αλλά εξισορροπημένη, αποφεύγει τις υπερβολές και τα ακραία πάθη. Είναι ιδανική για ρομαντικούς έρωτες αλλά φθείρεται με την καθημερινότητα.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στο Ζυγό διαθέτετε τακτ, ραφινάτους τρόπους και μοιράζεστε τον εαυτό σας σε μεγάλο βαθμό με τον/την σύντροφό σας. Δεν σας αρέσει η μοναξιά και περιτριγυρίζεστε πάντοτε από κόσμο. Γενικά, αποφεύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις και θέλετε να συντονίζεστε απόλυτα στην συχνότητα και την προσωπικότητα του άλλου. Όταν, όμως, η σχέση σας γίνει απαιτητική και αποκτάει στοιχεία ρουτίνας τότε μπορεί να αναζητήσετε αλλού τα σκιρτήματα του έρωτα.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Ζυγού αλλά και με εκείνα του Υδροχόου και των Διδύμων. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Λέοντες και τους Τοξότες.

η αφροδίτη στον σκορπιόΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι μία έντονα ερωτική, ακραία και μοιραία Αφροδίτη. Είναι αισθησιακή και διαθέτει πλούσια συναισθήματα και πάθος. Στην αρχή μίας σχέσης δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της γιατί φοβάται να μην πληγωθεί. Είναι μία Αφροδίτη κτητική και ζηλιάρα, με έντονη σεξουαλική ζωή, που πολλές φορές κάνει κατάχρηση στον έρωτα. Δίνεται ολόψυχα στο σύντροφο της αλλά ζητάει και από αυτόν να της δοθεί απόλυτα, να γίνουν «ένα σώμα μία ψυχή»! Οικειοποιείται την ψυχή αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου της και θέλει να μοιράζεται μαζί του τα πάντα. Γενικά, είναι μία πιστή Αφροδίτη, που γίνεται, όμως, εκδικητική αν πληγωθεί.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στο Σκορπιό αγαπάτε δυνατά και με πάθος. Δίνεστε στον/στη σύντροφό σας με όλο σας το "είναι" και ζητάτε την απόλυτη ένωση σωμάτων και ψυχών! Απολαμβάνετε τα διάφορα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε μία στενή σχέση και νιώθετε πιο "ισορροπημένοι" όταν την ψυχή σας την κατακλύζουν θυελλώδη και εκρηκτικά συναισθήματα. Θεωρείτε τη σωματική επαφή με τον/την παρτενέρ σας πολύ σημαντική, όχι τόσο σαν αυτοσκοπό αλλά σαν όχημα με το οποίο μπορείτε να περάσετε μαζί του/της σε υπερβατικές διαστάσεις.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων και του Καρκίνου. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους.

η αφροδίτη στον τοξότηΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στον Τοξότη είναι μία εξωστρεφής, ελεύθερη και καλοπροαίρετη Αφροδίτη. Θέλει να νιώθει χαρούμενη και να της δείχνουν εμπιστοσύνη. Είναι ανεξάρτητη, δεν της αρέσει να περιορίζεται, να καταπιέζεται και δεν δεσμεύεται εύκολα. Ο έρωτας γι’ αυτήν είναι μία μεγάλη περιπέτεια! Ζητάει έναν σύντροφο καλλιεργημένο, που θα την σέβεται και που θα είναι γι΄ αυτήν ο πνευματικός της οδηγός. Ξέρει να συγχωρεί τα ελαττώματα και τις αρνητικές συμπεριφορές του συντρόφου της. Είναι μία κοινωνική Αφροδίτη που λειτουργεί καλύτερα μέσα σε κόσμο. Συχνά, λέει αυτό που σκέφτεται, είναι ειλικρινής, ιδεαλιστική και εξελίσσεται μοναδικά μέσα από μία σωστή σχέση.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στον Τοξότη είσαστε αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και ευχάριστοι. Ξέρετε να ζωντανεύετε τη σχέση σας με το κέφι σας, τους ενθουσιασμούς σας και τη ζωντάνια σας. Θέλετε έναν/μία σύντροφο δάσκαλο, που θα μάθετε πολλά από αυτόν/αυτήν. Ερωτεύεστε πιο έντονα όταν νιώθετε ότι μοιράζεστε με τον παρτενέρ σας κοινούς στόχους και ιδανικά. Σας αρέσει περισσότερο η πνευματική παρά η σαρκική επαφή και συνήθως έλκεστε από άτομα που να είναι το ίδιο ανεξάρτητα και ελεύθερα όπως και εσείς!

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Τοξότη αλλά και με εκείνα του Λέοντα και του Κριού. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Ζυγούς και τους Υδροχόους.

η αφροδίτη στον αιγόκερωΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ερωτική Ταυτότητα: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μία ώριμη, σοβαρή και ωφελιμιστική Αφροδίτη. Είναι πειθαρχημένη και ελέγχει τις επιθυμίες της και τα συναισθήματα της. Ζητάει έναν σύντροφο αυτοδύναμο και αυτάρκη που να είναι και καταξιωμένος, οικονομικά, επαγγελματικά ή κοινωνικά. Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική και προτιμάει να δείχνει τα συναισθήματα της με πράξεις. Είναι μία από τις πιο αξιοπρεπείς και πιστές Αφροδίτες, που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο ζεστή, εκδηλωτική και ερωτική με τον παρτενέρ της. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που συνδέεται με την ηλικία της ωριμότητας, γι’ αυτό συνήθως δίνει δυνατούς έρωτες σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στον Αιγόκερω είσαστε προσγειωμένοι, ρεαλιστές και παραδοσιακοί. Συνήθως δεν αισθάνεστε άνετα με τα συνομήλικά σας άτομα και προτιμάτε να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο ώριμο ή μεγαλύτερό σας. Στα πρώτα χρόνια της ζωής σας μπορεί να μην είχατε ιδιαίτερα ευχάριστες εμπειρίες στον έρωτα, να κάνατε για παράδειγμα ένα γάμο σκοπιμότητας, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα της οικογένειας σας, για να ανέβετε κοινωνικά κ.λ.π. Αν και θεωρείστε συντηρητικοί τα πηγαίνετε πολύ καλά με το σεξ.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Αιγόκερου, του Ταύρου και της Παρθένου. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Ιχθείς και τους Σκορπιούς.

η αφροδίτη στον υδροχόοΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ερωτική Ταυτότητα: H Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μία ανεξάρτητη και πρωτοποριακή Αφροδίτη. Διαθέτει σύγχρονες αντιλήψεις και δεν δεσμεύεται εύκολα. Συνήθως προτιμάει να διατηρεί σχέσεις στο επίπεδο της αισθηματικής φιλίας. Την ενδιαφέρει κυρίως η πνευματική επικοινωνία με τον παρτενέρ της και της αρέσει να σχετίζεται με άτομα με υψηλό επίπεδο συνείδησης. Είναι μία Αφροδίτη που πάει κόντρα στο κατεστημένο και πολλές φορές προκαλεί τον κοινωνικό της περίγυρο με τις σχέσεις που κάνει. Μπορεί π.χ. να σχετιστεί με ένα άτομο που ανήκει σε διαφορετική εθνικότητα, θρήσκευμα, φυλή κ.λ.π. Απεχθάνεται τα "πρέπει" και τους κανόνες και είναι αντισυμβατική.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στον Υδροχόο είσαστε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και ελεύθεροι. Νιώθετε την ανάγκη να είσαστε με κόσμο και θέλετε να ζείτε τον έρωτά σας με άλλα φιλικά ζευγάρια, σε κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λ.π. Δεν έχετε ταμπού στον έρωτα και ζητάτε έναν/μία σύντροφο που να μοιράζεστε μαζί του/της κοινά οράματα, στόχους και ιδανικά. Δεν θυσιάζετε εύκολα την ελευθερία σας για να κάνετε μία απλή σχέση, παρά μόνο όταν αυτή περιέχει κάποιου είδους πρόκληση απέναντι στην κοινωνία.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Υδροχόου αλλά και με εκείνα των Διδύμων και του Ζυγού. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Κριούς και τους Τοξότες.

η αφροδίτη στους ιχθείςΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτική Ταυτότητα: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μία συναισθηματική και ρομαντική Αφροδίτη, που συνήθως δίνει μεγάλους πλατωνικούς έρωτες. Νιώθει ότι το πραγματικό νόημα της αγάπης είναι η προσφορά και η θυσία και παραμερίζει τις δικές της ανάγκες για να νιώθει καλά ο σύντροφός της. Συχνά ερωτεύεται ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, απογοητευμένοι ή έχουν ένα σωματικό ή ψυχικό ελάττωμα. Εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και έτσι μπορεί να εξαπατηθεί εύκολα. Στον έρωτα είναι τρυφερή και φροντίζει να ικανοποιεί όλα τα ερωτικά γούστα τους παρτενέρ της. Είναι μία Αφροδίτη που ζει ιδεατά τον έρωτα και που μπορεί να μείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνη της.

Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στους Ιχθείς, διαθέτετε φαντασία και έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Επικρατεί έντονα μέσα σας το συναίσθημα της λύπης και μπορεί να μείνετε επί χρόνια σε μία σχέση από συμπόνια. Αν έχετε ήδη χωρίσει, αναπολείτε τις στιγμές που περάσατε μαζί με τον/την σύντροφό σας και δεν ξεκόβετε εύκολα από το παρελθόν. Γνωρίζετε ότι ο αληθινός έρωτας είναι εκείνος που προσφέρεις χωρίς να ζητάς και θυσιάζετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις για να κάνετε τα όνειρα του/της παρτενέρ σας πραγματικότητα.

Με τι ταιριάζετε: Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

Της Μάρως Ιωαννίδου - Πηγή "Ελληνική Αστρολογία" Forum

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ