Slider

Ζώδια με Καρμική Σχέση

zwdia sxeseisΜε τον όρο «καρμικές σχέσεις» αναφερόμαστε σε σχέσεις οι οποίες είναι αναπόφευκτες και μοιραίες! Δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι σχέσεις αυτές είναι εύκολες, όμως η έλξη είναι αναμφισβήτητη και μάλιστα δυνατή. Για να ευδοκιμήσει, βέβαια, μια σχέση ανάμεσα σε χιαστί ζώδια (όπως λέμε στην Αστρολογία), απαιτούνται συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές, αμοιβαίες υποχωρήσεις και επαναπροσδιορισμός ορισμένων θεμάτων ή επαναθεώρηση απόψεων. Μέσα από αυτή την κοινή προσπάθεια που θα φέρει αλλαγή στην οπτική γωνία και των δύο ατόμων, προσαρμογή και των δύο πλευρών σε νέα δεδομένα και τοποθέτηση της ίδιας της σχέσης σε καινούρια βάση, μπορεί να επιτευχθεί μια καταπληκτική σχέση, που μάλιστα θα βοηθήσει και τις δύο μεριές να εξελιχθούν. Διαφορετικά, χωρίς προσπάθεια και διάθεση για αλλαγή νοοτροπίας, η σχέση αυτή θα είναι μια επώδυνη και τραυματική εμπειρία, δημιουργώντας συναισθήματα ανικανοποίητου και απογοήτευσης. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σχέση που δεν θα ξεχαστεί εύκολα…! Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Σαφώς, όταν εξετάζουμε την ερωτική συμβατότητα δύο ανθρώπων, θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν και τους 2 γενέθλιους χάρτες, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και συνδυαστικά. Απλοποιώντας, λοιπόν, το τόσο σπουδαίο και περίπλοκο ζήτημα της συναστρίας, ας περιοριστούμε μόνο στα ηλιακά ζώδια και ας δούμε πώς λειτουργούν τα «χιαστί ζώδια» στη σχέση ή στο γάμο και πώς είναι η μεταξύ τους επικοινωνία. Πριν ξεκινήσουν οι περιγραφές, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι κάθε ζώδιο θεωρείται, παραδοσιακά, ότι έχει καρμική σχέση με τα 2 διπλανά ζώδια από το αντιδιαμετρικό του. Διότι με τα ζώδια αυτά σχηματίζεται η λεγόμενη γωνία χιαστί, η οποία στην Αστρολογία έχει καρμική σημασία. Η χιαστί (150 μοίρες) είναι μια περίπλοκη όψη που μπορεί να εκφραστεί είτε θετικά είτε αρνητικά, κι αυτό γιατί θα έλεγε κανείς πως είναι ένα «μίγμα» τριγώνου (120 μοίρες), που είναι θετική γωνία, και αντίθεσης (180 μοίρες), η οποία συμβολίζει τη διαφοροποίηση και τη σύγκρουση.

Τα χιαστί ζώδια είναι τελείως ξένα το ένα προς το άλλο (τόσο ως προς το στοιχείο, όσο και ως προς την ποιότητα). Ας δούμε ένα παράδειγμα: Έστω ότι ο Α είναι Καρκίνος. Το αντιδιαμετρικό ζώδιο του Καρκίνου είναι ο Αιγόκερως. Άρα, τα 2 καρμικά («χιαστί») ζώδια για τον Α είναι τα 2 διπλανά από τον Αιγόκερω, δηλαδή ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Ο Καρκίνος ανήκει στο στοιχείο του νερού και στον παρορμητικό σταυρό (όσον αφορά στην ποιότητά του). Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς (στοιχείο ασύμβατο προς το νερό) και μεταβλητό (ποιότητα διαφορετική από εκείνη του Καρκίνου), ενώ ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα (επίσης στοιχείο ασύμβατο προς το νερό) και σταθερό (επίσης ποιότητα διαφορετική από εκείνη του Καρκίνου). Ας δούμε τώρα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά με ποια 2 ζώδια έχει καρμική σχέση, δίνοντας συνοπτικές περιγραφές για τον κάθε συνδυασμό:

Κριός

Με Παρθένο: Ο Κριός είναι ανυπόμονος και παρορμητικός. Η Παρθένος υπεραναλυτική, χαρακτηρίζεται από σχολαστικότητα και ανάγκη για προγραμματισμό. Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες που μπορούν να μάθουν πράγματα ο ένας από τον άλλον. Χωρίς αμοιβαίο συμβιβασμό, θα υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός, αφού ο εγωισμός και η βιασύνη του Κριού θα εξοργίζουν την Παρθένο και, αντίστοιχα, η μετριοπάθεια και η αυστηρή κριτική της Παρθένου θα κάνουν έξαλλο τον Κριό.

Με Σκορπιό:  Άνθρωποι δυναμικοί και μερικές φορές επιθετικοί και οι δύο (αφού ο Άρης κυβερνά μεν τον Κριό, αλλά, με βάση την παραδοσιακή Αστρολογία, κυβερνά και τον Σκορπιό). Ο εξωστρεφής και περισσότερο λογικός Κριός μπορεί να βοηθήσει τον Σκορπιό να εκφράσει άφοβα την προσωπικότητά του και να δει και την λογική πλευρά της ζωής. Ο υπέρμετρα παθιασμένος, συναισθηματικός και εσωστρεφής Σκορπιός θα μάθει στον Κριό να κρατάει «κρυμμένα τα χαρτιά του» όταν πρέπει και να λειτουργεί περισσότερο με βάση το συναίσθημα.

Ταύρος

Με Ζυγό: Αυτοί οι δύο έχουν κοινό κυβερνήτη πλανήτη, την Αφροδίτη, οπότε τους συνδέουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αγάπη για την ομορφιά και η ευγένεια. Ο γήινος και σταθερός Ταύρος, όμως, είναι περισσότερο των υλικών/σαρκικών απολαύσεων, ενώ ο Ζυγός είναι περισσότερο εγκεφαλικός. Η αναποφασιστικότητα και η διαλλακτικότητα του Ζυγού έρχονται σε σύγκρουση με την ισχυρογνωμοσύνη και την αδιαλλαξία του Ταύρου και σε αυτό το σημείο έγκειται το μάθημα που μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον.

Με Τοξότη: Ο ένας είναι απόλυτα σταθερός (Ταύρος), ο άλλος (Τοξότης) δεν αντέχει τη ρουτίνα της καθημερινότητας και βαριέται εύκολα. Επίσης, ο Ταύρος θέλει σχέσεις με στενή δέσμευση, ενώ ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ο τρόπος προσέγγισης/αντιμετώπισης των συναισθηματικών σχέσεων πρέπει να αναθεωρηθεί και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να λειτουργήσει αυτός ο συνδυασμός. Ένα κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αυτών ζωδίων είναι η αγάπη τους για τη φύση.

Δίδυμος

Με Σκορπιό: Ένα κοινό σημείο που συνδέει αυτά τα δύο ζώδια είναι η μεγάλη τους επιθυμία να ανακαλύπτουν τα μυστικά των άλλων και η αγάπη τους για την επίλυση γρίφων και μυστηρίων. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει πιεστικός, κτητικός και ζηλιάρης, κάτι που ίσως τρομάξει τον ανέμελο και επικοινωνιακό Δίδυμο. Ο δε Δίδυμος, εξαιτίας της φοβερά κοινωνικής φύσης του και της ανάγκης του για φλερτ, μπορεί να εκνευρίσει τον Σκορπιό, αφού ο τελευταίος θα αισθάνεται ανασφάλεια δίπλα σε αυτό το αέρινο πλάσμα. Ο Σκορπιός θα βοηθήσει τον Δίδυμο να προσεγγίσει σε βάθος τις καταστάσεις και τη ζωή γενικότερα και ο Δίδυμος θα διδάξει στον Σκορπιό την αξία της επικοινωνίας, της συζήτησης και της ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων.

Με Αιγόκερω: Και στους δύο, η λογική υπερισχύει του συναισθήματος. Όμως, ο οργανωτικός, φιλόδοξος και απόμακρος Αιγόκερως συχνά εκνευρίζεται από την επιπόλαιη και παιδιάστικη συμπεριφορά του Διδύμου, ενώ ο Δίδυμος μπορεί να βρίσκει τον Αιγόκερω άνθρωπο αυστηρό και βαρετό, που ζει και λειτουργεί μέσα στην αυτό-καταπίεση. Μέσα από αυτή τη σχέση, δίνεται η ευκαιρία στον Δίδυμο να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να φέρεται ώριμα όταν πρέπει, ενώ στον Αιγόκερω παρέχεται η δυνατότητα να αισθανθεί ξανά σαν ένα ανέμελο παιδί!

Καρκίνος 

Με Τοξότη: Ο ανασφαλής και συναισθηματικός Καρκίνος επιδιώκει σχέσεις προσκόλλησης και συχνά εμπλέκεται σε συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι εξαρτητικές. Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, εκδηλωτικός και θερμός συναισθηματικά, όμως δεν θέλει η ζωή του να επικεντρώνεται μόνο στον σύντροφό του. Απεναντίας, έχει φιλοσοφικές ανησυχίες, λατρεύει τα ταξίδια και τις περιπέτειες και αναζητά καινούριες εμπειρίες. Ο σπιτόγατος και τρυφερός Καρκίνος θα αισθανθεί, έτσι, παραμελημένος και θα γίνει παραπονιάρης. Χρειάζεται κατανόηση και από τις δύο πλευρές και αποδοχή της διαφορετικής νοοτροπίας που τους χαρακτηρίζει.

Με Υδροχόο: Ο ανθρωπιστής, ιδεολόγος και οραματιστής Υδροχόος, παρά τις κοινωνικές του ευαισθησίες, δεν εμβαθύνει στις διαπροσωπικές του σχέσεις και εκπέμπει μια ψυχρή προσωπική ακτινοβολία. Κρατάει αποστάσεις και δεν επιδιώκει στενή επαφή. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα θέλω του συναισθηματικού και τρυφερού Καρκίνου, που αρέσκεται στις συχνές εκδηλώσεις τρυφερότητας. Συχνά, η φιλία αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Υδροχόου, ενώ για τον Καρκίνο πρώτη προτεραιότητα είναι συνήθως η οικογένεια. Αυτή, φυσικά, είναι μια σημαντική διαφορά των δύο αυτών ζωδίων, η οποία θα ξεπεραστεί μέσα από μια κοινή προσπάθεια για εξισορρόπηση των διαφόρων τομέων της ζωής τους. Κοινό χαρακτηριστικό του Καρκίνου και του Υδροχόου είναι η συμπάθεια και η κατανόηση στα προβλήματα των τριγύρω τους.

Λέων

Με Αιγόκερω: Και τα δύο ζώδια συνδέονται με τη δύναμη και την εξουσία. Για τον γενναιόδωρο Λέοντα, όμως, η χαρά και η διασκέδαση έχουν μεγάλη σημασία, ενώ για τον υπεύθυνο Αιγόκερω οι διασκεδάσεις συνήθως έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού το καθήκον και τα κοινωνικο-επαγγελματικά «πρέπει» είναι σημαντικότερα. Επιπλέον, ο Αιγόκερως είναι απόμακρος, ενώ ο Λέων εκδηλωτικός. Δίπλα στον Αιγόκερω, ο Λέων θα μάθει να θυσιάζει κάποιες φορές την καλοπέραση και την διασκέδασή του για χάρη των υποχρεώσεών του. Ο δε Αιγόκερως, δίπλα στον Λέοντα, θα μάθει να εκδηλώνει τα συναισθήματά του, να είναι περισσότερο γενναιόδωρος (σε όλα τα επίπεδα) και να θυσιάζει κάποιες φορές τα «πρέπει» του για χάρη της διασκέδασης.

Με Ιχθύ: Αυτό που συνδέει τα δύο αυτά ζώδια είναι πρώτα και κύρια το έντονο συναίσθημα και, κατ’ επέκταση, η αγάπη τους για την τέχνη. Ωστόσο, ενώ ο Λέων είναι εξωστρεφής, εκδηλωτικός, ηγετικός και αδιάλλακτος, ο Ιχθύς είναι εσωστρεφής, ευπροσάρμοστος, πολύπλευρος και συνήθως «αθόρυβος». Ο Λέων μπορεί να θεωρεί τον Ιχθύ διπρόσωπο και υπόγειο, ενώ ο Ιχθύς μπορεί να θεωρεί τον Λέοντα απόλυτο και εξουσιαστικό. Αν ξεπεραστούν οι μεταξύ τους διαφορές και το ενδιαφέρον και των δύο στραφεί προς τα κοινά τους σημεία, η σχέση αυτή μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια.

Παρθένος

Με Υδροχόο: Ο ένας (Παρθένος) ρεαλιστής, συντηρητικός, μεθοδικός, προγραμματισμένος. Ο άλλος (Υδροχόος) οραματιστής, άκρως προοδευτικός, εναλλακτικός και απρόβλεπτος. Είναι λογικό κι αναμενόμενο ορισμένες φορές να εκνευρίζουν ο ένας τον άλλον, αφού πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Μπορούν, όμως, να συζητούν ο ένας με τον άλλον επί ώρες, κι αυτό γιατί είναι και οι δύο εγκεφαλικοί άνθρωποι, με έντονη διανοητική δραστηριότητα. Αν και οι δύο βάλουν λίγο…..«νερό στο κρασί τους», θα μπορέσουν να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν δημιουργικά.

Με Κριό: Ο Κριός είναι ανυπόμονος και παρορμητικός. Η Παρθένος υπεραναλυτική, χαρακτηρίζεται από σχολαστικότητα και ανάγκη για προγραμματισμό. Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες που μπορούν να μάθουν πράγματα ο ένας από τον άλλον. Χωρίς αμοιβαίο συμβιβασμό, θα υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός, αφού ο εγωισμός και η βιασύνη του Κριού θα εξοργίζουν την Παρθένο και, αντίστοιχα, η μετριοπάθεια και η αυστηρή κριτική της Παρθένου θα κάνουν έξαλλο τον Κριό.

Ζυγός

Με Ιχθύ: Είναι και οι δύο αναποφάσιστοι και μπορούν, όταν θέλουν, να είναι διπλωμάτες. Βέβαια, οι Ιχθείς είναι βαθιά συναισθηματικοί και μοναχικοί, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Οι Ζυγοί, αντιθέτως, είναι περισσότερο εγκεφαλικοί και θέλουν συνέχεια ανθρώπους τριγύρω τους, διότι η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους! Ο ισορροπημένος Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Ιχθύ την αξία της συντροφικότητας, της ανθρώπινης συνύπαρξης και της κοινωνικής ζωής. Ο δε διαισθητικός Ιχθύς μπορεί να μάθει τον Ζυγό να βασίζεται στο ένστικτό του όταν χρειάζεται, αντί να «ζυγίζει» τα πάντα και να τα φιλτράρει μέσα από τη λογική. Επίσης, μπορεί να τον μάθει να αξιοποιεί δημιουργικά και να απολαμβάνει τις στιγμές όπου μένει μόνος του με τον εαυτό του, αποβάλλοντας τη φοβία της μοναξιάς!

Με Ταύρο: Αυτοί οι δύο έχουν κοινό κυβερνήτη πλανήτη, την Αφροδίτη, οπότε τους συνδέουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αγάπη για την ομορφιά και η ευγένεια. Ο γήινος και σταθερός Ταύρος, όμως, είναι περισσότερο των υλικών/σαρκικών απολαύσεων, ενώ ο Ζυγός είναι περισσότερο εγκεφαλικός. Η αναποφασιστικότητα και η διαλλακτικότητα του Ζυγού έρχονται σε σύγκρουση με την ισχυρογνωμοσύνη και την αδιαλλαξία του Ταύρου και σε αυτό το σημείο έγκειται το μάθημα που μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον.

Σκορπιός

Με Κριό:  Άνθρωποι δυναμικοί και μερικές φορές επιθετικοί και οι δύο (αφού ο Άρης κυβερνά μεν τον Κριό, αλλά, με βάση την παραδοσιακή Αστρολογία, κυβερνά και τον Σκορπιό). Ο εξωστρεφής και περισσότερο λογικός Κριός μπορεί να βοηθήσει τον Σκορπιό να εκφράσει άφοβα την προσωπικότητά του και να δει και την λογική πλευρά της ζωής. Ο υπέρμετρα παθιασμένος, συναισθηματικός και εσωστρεφής Σκορπιός θα μάθει στον Κριό να κρατάει «κρυμμένα τα χαρτιά του» όταν πρέπει και να λειτουργεί περισσότερο με βάση το συναίσθημα.

Με Δίδυμο: Ένα κοινό σημείο που συνδέει αυτά τα δύο ζώδια είναι η μεγάλη τους επιθυμία να ανακαλύπτουν τα μυστικά των άλλων και η αγάπη τους για την επίλυση γρίφων και μυστηρίων. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει πιεστικός, κτητικός και ζηλιάρης, κάτι που ίσως τρομάξει τον ανέμελο και επικοινωνιακό Δίδυμο. Ο δε Δίδυμος, εξαιτίας της φοβερά κοινωνικής φύσης του και της ανάγκης του για φλερτ, μπορεί να εκνευρίσει τον Σκορπιό, αφού ο τελευταίος θα αισθάνεται ανασφάλεια δίπλα σε αυτό το αέρινο πλάσμα. Ο Σκορπιός θα βοηθήσει τον Δίδυμο να προσεγγίσει σε βάθος τις καταστάσεις και τη ζωή γενικότερα και ο Δίδυμος θα διδάξει στον Σκορπιό την αξία της επικοινωνίας, της συζήτησης και της ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων.

Τοξότης

Με Ταύρο: Ο ένας είναι απόλυτα σταθερός (Ταύρος), ο άλλος (Τοξότης) δεν αντέχει τη ρουτίνα της καθημερινότητας και βαριέται εύκολα. Επίσης, ο Ταύρος θέλει σχέσεις με στενή δέσμευση, ενώ ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ο τρόπος προσέγγισης/αντιμετώπισης των συναισθηματικών σχέσεων πρέπει να αναθεωρηθεί και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να λειτουργήσει αυτός ο συνδυασμός. Ένα κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αυτών ζωδίων είναι η αγάπη τους για τη φύση.

Με Καρκίνο: Ο ανασφαλής και συναισθηματικός Καρκίνος επιδιώκει σχέσεις προσκόλλησης και συχνά εμπλέκεται σε συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι εξαρτητικές. Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, εκδηλωτικός και θερμός συναισθηματικά, όμως δεν θέλει η ζωή του να επικεντρώνεται μόνο στον σύντροφό του. Απεναντίας, έχει φιλοσοφικές ανησυχίες, λατρεύει τα ταξίδια και τις περιπέτειες και αναζητά καινούριες εμπειρίες. Ο σπιτόγατος και τρυφερός Καρκίνος θα αισθανθεί, έτσι, παραμελημένος και θα γίνει παραπονιάρης. Χρειάζεται κατανόηση και από τις δύο πλευρές και αποδοχή της διαφορετικής νοοτροπίας που τους χαρακτηρίζει.

Αιγόκερως

Με Δίδυμο: Και στους δύο, η λογική υπερισχύει του συναισθήματος. Όμως, ο οργανωτικός, φιλόδοξος και απόμακρος Αιγόκερως συχνά εκνευρίζεται από την επιπόλαιη και παιδιάστικη συμπεριφορά του Διδύμου, ενώ ο Δίδυμος μπορεί να βρίσκει τον Αιγόκερω άνθρωπο αυστηρό και βαρετό, που ζει και λειτουργεί μέσα στην αυτό-καταπίεση. Μέσα από αυτή τη σχέση, δίνεται η ευκαιρία στον Δίδυμο να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να φέρεται ώριμα όταν πρέπει, ενώ στον Αιγόκερω παρέχεται η δυνατότητα να αισθανθεί ξανά σαν ένα ανέμελο παιδί!

Με Λέοντα: Και τα δύο ζώδια συνδέονται με τη δύναμη και την εξουσία. Για τον γενναιόδωρο Λέοντα, όμως, η χαρά και η διασκέδαση έχουν μεγάλη σημασία, ενώ για τον υπεύθυνο Αιγόκερω οι διασκεδάσεις συνήθως έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αφού το καθήκον και τα κοινωνικο-επαγγελματικά «πρέπει» είναι σημαντικότερα. Επιπλέον, ο Αιγόκερως είναι απόμακρος, ενώ ο Λέων εκδηλωτικός. Δίπλα στον Αιγόκερω, ο Λέων θα μάθει να θυσιάζει κάποιες φορές την καλοπέραση και την διασκέδασή του για χάρη των υποχρεώσεών του. Ο δε Αιγόκερως, δίπλα στον Λέοντα, θα μάθει να εκδηλώνει τα συναισθήματά του, να είναι περισσότερο γενναιόδωρος (σε όλα τα επίπεδα) και να θυσιάζει κάποιες φορές τα «πρέπει» του για χάρη της διασκέδασης.

Υδροχόος

Με Καρκίνο: Ο ανθρωπιστής, ιδεολόγος και οραματιστής Υδροχόος, παρά τις κοινωνικές του ευαισθησίες, δεν εμβαθύνει στις διαπροσωπικές του σχέσεις και εκπέμπει μια ψυχρή προσωπική ακτινοβολία. Κρατάει αποστάσεις και δεν επιδιώκει στενή επαφή. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα θέλω του συναισθηματικού και τρυφερού Καρκίνου, που αρέσκεται στις συχνές εκδηλώσεις τρυφερότητας. Συχνά, η φιλία αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Υδροχόου, ενώ για τον Καρκίνο πρώτη προτεραιότητα είναι συνήθως η οικογένεια. Αυτή, φυσικά, είναι μια σημαντική διαφορά των δύο αυτών ζωδίων, η οποία θα ξεπεραστεί μέσα από μια κοινή προσπάθεια για εξισορρόπηση των διαφόρων τομέων της ζωής τους. Κοινό χαρακτηριστικό του Καρκίνου και του Υδροχόου είναι η συμπάθεια και η κατανόηση στα προβλήματα των τριγύρω τους.

Με Παρθένο: Ο ένας (Παρθένος) ρεαλιστής, συντηρητικός, μεθοδικός, προγραμματισμένος. Ο άλλος (Υδροχόος) οραματιστής, άκρως προοδευτικός, εναλλακτικός και απρόβλεπτος. Είναι λογικό κι αναμενόμενο ορισμένες φορές να εκνευρίζουν ο ένας τον άλλον, αφού πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Μπορούν, όμως, να συζητούν ο ένας με τον άλλον επί ώρες, κι αυτό γιατί είναι και οι δύο εγκεφαλικοί άνθρωποι, με έντονη διανοητική δραστηριότητα. Αν και οι δύο βάλουν λίγο…..«νερό στο κρασί τους», θα μπορέσουν να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν δημιουργικά.

Ιχθύς

Με Λέοντα: Αυτό που συνδέει τα δύο αυτά ζώδια είναι πρώτα και κύρια το έντονο συναίσθημα και, κατ’ επέκταση, η αγάπη τους για την τέχνη. Ωστόσο, ενώ ο Λέων είναι εξωστρεφής, εκδηλωτικός, ηγετικός και αδιάλλακτος, ο Ιχθύς είναι εσωστρεφής, ευπροσάρμοστος, πολύπλευρος και συνήθως «αθόρυβος». Ο Λέων μπορεί να θεωρεί τον Ιχθύ διπρόσωπο και υπόγειο, ενώ ο Ιχθύς μπορεί να θεωρεί τον Λέοντα απόλυτο και εξουσιαστικό. Αν ξεπεραστούν οι μεταξύ τους διαφορές και το ενδιαφέρον και των δύο στραφεί προς τα κοινά τους σημεία, η σχέση αυτή μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια.

Με Ζυγό: Είναι και οι δύο αναποφάσιστοι και μπορούν, όταν θέλουν, να είναι διπλωμάτες. Βέβαια, οι Ιχθείς είναι βαθιά συναισθηματικοί και μοναχικοί, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Οι Ζυγοί, αντιθέτως, είναι περισσότερο εγκεφαλικοί και θέλουν συνέχεια ανθρώπους τριγύρω τους, διότι η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους! Ο ισορροπημένος Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Ιχθύ την αξία της συντροφικότητας, της ανθρώπινης συνύπαρξης και της κοινωνικής ζωής. Ο δε διαισθητικός Ιχθύς μπορεί να μάθει τον Ζυγό να βασίζεται στο ένστικτό του όταν χρειάζεται, αντί να «ζυγίζει» τα πάντα και να τα φιλτράρει μέσα από τη λογική. Επίσης, μπορεί να τον μάθει να αξιοποιεί δημιουργικά και να απολαμβάνει τις στιγμές όπου μένει μόνος του με τον εαυτό του, αποβάλλοντας τη φοβία της μοναξιάς!

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ