Slider

Δύο Δίδυμοι στον τελικό του Dancing with the Stars

Αργύρης ΑγγέλουΟ ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου τελικά αναδείχθηκε νικητής του φετινού «Dancing with the Stars», σε έναν εντυπωσιακό και γεμάτο σασπένς τελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Τόσο ο Αργύρης Αγγέλου όσο και ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, που διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Η ώρα γέννησής τους δεν είναι γνωστή, όμως καταφέραμε να μάθουμε τους Ωροσκόπους τους από δηλώσεις των ιδίων. Ας δούμε ξεχωριστά τον γενέθλιο χάρτη του καθενός από τα δύο ταλαντούχα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν ως τον τελικό.

Ξεκινώντας με τον Αργύρη Αγγέλου, θα αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν Δίδυμο με Ωροσκόπο Σκορπιό. Ο συνδυασμός αυτός από μόνος του φανερώνει μια πολυδιάστατη, περίπλοκη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Η εξυπνάδα και η κοινωνικότητα συνδυάζονται με την εσωστρέφεια, τη μυστικοπάθεια και το πάθος.

Η Σελήνη του Αργύρη στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει μια έμφυτη καλαισθησία, καθώς επίσης και μια ανάγκη για ισορροπία και κοινωνική αποδοχή. Συνήθως, άνθρωποι με αυτή τη Σελήνη κερδίζουν εύκολα τη συμπάθεια των άλλων, αφού χαρακτηρίζονται από ευγένεια και ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης.

Ο Ερμής στους Διδύμους χαρίζει στον Αργύρη ιδιαίτερη εξυπνάδα, τον κάνει ομιλητικό και ταυτόχρονα τον βοηθάει να χειρίζεται σωστά το λόγο, τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο. Η Αφροδίτη του στον Λέοντα τον κάνει δημιουργικό και γενναιόδωρο συναισθηματικά. Ταυτόχρονα, είναι μια θέση που ευνοεί το επάγγελμα του ηθοποιού, προσδίδοντας υποκριτικές ικανότητες. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και απολαμβάνει τον θαυμασμό και την αγάπη των άλλων.

Ο Άρης του στην Παρθένο τον κάνει εργατικό, σχολαστικό και αναλυτικό. Έχει την ικανότητα να εντοπίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια και είναι τελειομανής. Η υγεία και η καθαριότητα έχουν μεγάλη σημασία για εκείνον.

Ο Δίας στον Καρκίνο υποδηλώνει ότι οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί καθώς επίσης και οι αναμνήσεις του παρελθόντος του προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

Το τρίγωνο Ήλιου/Σελήνης αποκαλύπτει πως η σχέση που έχουν οι γονείς του μεταξύ τους είναι υγιής και ισορροπημένη. Η δε σύνοδος Ήλιου/Ερμή τονίζει την εξυπνάδα και την ευστροφία του Αργύρη. Μπορεί, όμως, κάποιες φορές ο τρόπος σκέψης του να είναι υποκειμενικός, ίσως και λιγάκι απόλυτος. Το εξάγωνο Ήλιου/Κρόνου φανερώνει έναν άνθρωπο πειθαρχημένο, οργανωτικό και υπεύθυνο. Έχει βιώσει καθυστερήσεις και αναβολές στη διάρκεια της ζωής του, μακροπρόθεσμα όμως πάντα δικαιώνεται και ανταμείβεται. Η όψη αυτή συχνά αποτελεί ένδειξη μακροζωίας.

Το τρίγωνο Σελήνης/Ερμή είναι μια όψη που δείχνει πολύ δυνατή μνήμη, αλλά και συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει την ικανότητα να μπαίνει στη θέση των άλλων ανθρώπων ο Αργύρης και να τους κατανοεί συναισθηματικά. Επίσης, το εξάγωνο Σελήνης/Κρόνου αποκαλύπτει ότι ο ίδιος επιθυμεί να ελέγχει τα συναισθήματά του.

Το εξάγωνο Ερμή/Άρη δίνει φοβερή ταχύτητα στην αντίληψή του, ενώ το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου δείχνει ότι ο τρόπος που εκφράζεται είναι συγκρατημένος και προσεκτικός, ο δε λόγος του χαρακτηρίζεται από δομή και εξαιρετική συνοχή.

Τέλος, η σύνοδος Άρη/Κρόνου συχνά «φρενάρει» ή μπλοκάρει τη δράση του, αλλά ταυτόχρονα τον κάνει προγραμματισμένο, ενώ το τρίγωνο Δία/Ουρανού του φέρνει αναπάντεχη τύχη και απροσδόκητες επιτυχίες.

 

Κώστας ΜαρτάκηςΑς δούμε τώρα το γενέθλιο ωροσκόπιο του Κώστα Μαρτάκη, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο επιτυχημένο Talent Show του ΑΝΤ1:

Ο Κώστας είναι Δίδυμος με Ωροσκόπο Δίδυμο. Επικοινωνιακός, ευχάριστος, έξυπνος και με αρκετό χιούμορ. Αρέσκεται σε καινούριες γνωριμίες και η ποικιλία στη ζωή τον ανανεώνει.

Η Σελήνη του στο ζώδιο του Κριού φανερώνει έναν άνθρωπο ανεξάρτητο, αυτόνομο και ανυπόμονο, που επιδιώκει την πρωτιά σε ο,τιδήποτε κάνει.

Ο Ερμής (που είναι και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου του) βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για ένα μυαλό πρακτικό, για έναν άνθρωπο ευγενικό και μάλιστα με ωραία φωνή (αφού ο Ταύρος είναι το ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη), αλλά ταυτόχρονα πεισματάρη και επίμονο.

Η Αφροδίτη, επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά τις υλικές/σωματικές απολαύσεις, όπως για παράδειγμα το καλό φαγητό και το καλό ποτό. Στα συναισθηματικά του ο Κώστας, αν και Δίδυμος, είναι σε γενικές γραμμές πιστός και σταθερός. Μπορεί, όμως, να γίνει και αρκετά κτητικός. Σε μια σχέση, η αίσθηση της ασφάλειας έχει για εκείνον τεράστια σημασία.

Ο Άρης στο Σκορπιό είναι μια θέση που φανερώνει αποφασιστικότητα, πάθος και δυναμισμό, τον οποίο επιλέγει να κρατάει κρυφό ως «άσσο στο μανίκι»!

Ο Δίας στον Αιγόκερω αυξάνει τις φιλοδοξίες του Κώστα και τον ωθεί στο να επιδιώκει μια σωστή κοινωνική εικόνα για τον εαυτό του.

Η σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης του χαρίζει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση, προσδίδει στην προσωπικότητά του καλλιτεχνικές ανησυχίες/κλίσεις και τον βοηθάει, ώστε να γίνεται εύκολα συμπαθής στους άλλους.

Η αντίθεση, όμως, Ήλιου/Ουρανού δείχνει ότι πρόκειται για έναν απρόβλεπτο, ασυνήθιστο και αντισυμβατικό χαρακτήρα.

Το εξάγωνο Σελήνης/Αφροδίτης φανερώνει ότι ο Κώστας διαθέτει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, ενώ η σχέση του με τις γυναίκες (και ιδιαίτερα με τη μητέρα του, με την οποία μάλιστα έχει ένα ισχυρό δέσιμο) είναι πολύ καλή.

Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα υποδηλώνει πονοψυχία και καλοσύνη, συχνά όμως εξαιτίας αυτής της όψης ο Κώστας είναι μπερδεμένος συναισθηματικά.

Η αντίθεση Ερμή/Άρη τον κάνει παρορμητικό κάποιες φορές στον τρόπο που εκφράζεται, η δε αντίθεση Ερμή/Κρόνου μπορεί να φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία του με τους άλλους ανθρώπους. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που «χάνει» τον εαυτό του και, παρότι Δίδυμος, κλείνεται στο «καβούκι» του, επιλέγοντας τη σιωπή.

Το τρίγωνο Ερμή/Δία τον κάνει να έχει φιλοσοφικές ανησυχίες και να αγαπά τη γνώση.

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου (όψη η οποία υπάρχει και στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Αργύρη Αγγέλου) δείχνει ότι η δράση του Κώστα είναι προσεκτικά σχεδιασμένη μεν, αλλά καμιά φορά συναντά περιορισμούς και εμπόδια. Τέλος, το εξάγωνο Δία/Κρόνου του φέρνει μακροπρόθεσμα υλικές, επαγγελματικές επιτυχίες και κοινωνική καταξίωση.

Δε μένει, λοιπόν, παρά να συγχαρούμε τα δύο παιδιά για τη μέχρι στιγμής καλλιτεχνική τους πορεία και να ευχηθούμε περισσότερες επιτυχίες για το μέλλον!

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ