Slider

Gwyneth Paltrow - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι Ζυγός με Ωροσκόπο στους Ιχθείς. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν άνθρωπο που επιδιώκει την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή του και ταυτόχρονα είναι συμπονετικός, πολύπλευρος, διπλωμάτης.

Σπάνια αποκαλύπτει ξεκάθαρα και εξ’ ολοκλήρου τον εαυτό της η Γκουίνεθ, ενώ οι απαντήσεις που δίνει στους άλλους δεν είναι πάντα σαφείς, με αποτέλεσμα οι συνομιλητές της να μπερδεύονται από την εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω. Ο συνδυασμός Αέρα/Νερού, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, σκιαγραφεί έναν σχετικά ανασφαλή χαρακτήρα. Κι επειδή ο Ωροσκόπος (=η μάσκα που φοράμε) είναι σε ζώδιο του Νερού (ευαισθησία) και ο Ήλιος (=αληθινό εγώ) σε ζώδιο του Αέρα (διανόηση), η Γκουίνεθ εμφανίζεται προς τα έξω περισσότερο συναισθηματική από ότι στην πραγματικότητα είναι.

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου της, Ποσειδώνας, στον Τοξότη και στον 9ο οίκο δείχνει ότι τα ταξίδια και η επέκταση των πνευματικών της οριζόντων αποτελούν για εκείνη τρόπους έκφρασης της προσωπικότητάς της.

Η τριπλή σύνοδος Ήλιου/Άρη/Πλούτωνα στον 7ο οίκο της αποκαλύπτει μια προσωπικότητα ισχυρή, μυστικοπαθή, σεξουαλική, μαγνητική και παρορμητική. Η ανάγκη για συναισθηματική ταύτιση και δέσμευση, για αποδοχή (σε βαθμό εξάρτησης κάποιες φορές) και για συντροφικότητα και ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις αποτελεί τη βασικότερη πτυχή του χαρακτήρα της. Δεν αποκλείεται και κάποια εμμονή με το γάμο. Ωστόσο, οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στις στενές διαπροσωπικές της σχέσεις είναι πιθανές καταστάσεις, οι οποίες μάλιστα θα τη βοηθήσουν να αλλάξει ριζικά τον τρόπο προσέγγισης των σχέσεών της. Η δε σύνοδος Ήλιου/Ερμή την κάνει έξυπνη και εύστροφη, ενώ η σύνοδος Ερμή/Ουρανού φανερώνει ένα φοβερά πρωτότυπο και αντισυμβατικό τρόπο σκέψης.

Η Σελήνη της στους Διδύμους και στον 3ο οίκο της δείχνει ότι πρόκειται για μία πολύ επικοινωνιακή γυναίκα, η οποία ανανεώνεται μέσα από τα διανοητικά ερεθίσματα, την ποικιλία, τις αλλαγές, τα ταξίδια. Συχνά μάλιστα μπορεί να μπαίνει στη διαδικασία να εκλογικεύει τα ίδια της τα συναισθήματα.

Ο Ερμής στο Ζυγό της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει όλες τις πλευρές ενός ζητήματος, με αποτέλεσμα να γίνεται κάποιες φορές αναποφάσιστη. Τη διακρίνει επίσης ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης. Η Αφροδίτη στο Λέοντα και στον 6ο οίκο την κάνει λαμπερή, γενναιόδωρη συναισθηματικά, καλή ηθοποιό (μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον Ήλιο της). Επιπλέον, η θέση αυτή της Αφροδίτης δείχνει ότι αγαπά την αρμονία και την καλαισθησία στα πλαίσια της εργασίας της, ότι της αρέσει να αξιοποιεί την εργασιακή της δημιουργικότητα, ενώ παράλληλα η ίδια θέση αντικατοπτρίζει τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα της δουλειάς της.

Με Άρη στο ζώδιο της Παρθένου είναι σίγουρα εργατική και τελειομανής, κάτι που προωθεί ζητήματα καριέρας. Και πώς να μην είναι τυχερή σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, τη στιγμή που ο Δίας της βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο της; Εκτός από τυχερή, όμως, είναι και αρκετά φιλόδοξη, αν και τα τετράγωνα Ήλιου/Δία και Άρη/Δία την οδηγούν καμιά φορά σε υπερβολές και της δίνουν μια ροπή προς την καλοζωία, τις καταχρήσεις και την απώλεια του μέτρου.

Αν και το τρίγωνο Ήλιου/Σελήνης προμηνύει σε γενικές γραμμές μια σχετικά εύκολη και άνετη ζωή, αλλά και ψυχική ισορροπία, ο Κρόνος στον 4ο μπορεί να αποκαλύπτει μια δύσκολη σχέση με το πατρικό της περιβάλλον ή αυστηρούς, συντηρητικούς γονείς. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου σταθεροποιεί τη συναισθηματική της ζωή (έστω και μέσα από κάποιες καθυστερήσεις), ενώ το τρίγωνο Ερμή/Σελήνης της χαρίζει εξαίρετη μνήμη αλλά και συναισθηματική νοημοσύνη. Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός στον 11ο οίκο μαρτυρεί ότι οι σχέσεις της τόσο με τους ερωτικούς παρτενέρ της, όσο και με τους φίλους της, αλλά και με τα ίδια της τα παιδιά, έχουν καρμικές προεκτάσεις και περικλείουν γεγονότα που σχετίζονται με το ξεκαθάρισμα «παρελθοντικών» λογαριασμών…

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ