Slider

Julia Roberts – Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Μία μαγνητική, διαισθητική, ισχυρή Σκορπίνα με Ωροσκόπο Καρκίνο! Πρόκειται για μία προσωπικότητα, η οποία χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από το υδάτινο στοιχείο, αφού –ως γνωστόν- και ο Καρκίνος συγκαταλέγεται στα ζώδια του Νερού (όπως και ο Σκορπιός άλλωστε). Το στοιχείο αυτό την «προικίζει» με μια πλούσια και βαθιά συναισθηματική φύση, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εσωστρέφεια στον χαρακτήρα της. Πιο συγκεκριμένα δε, το Καρκινίσιο στοιχείο την κάνει στοργική, ιδιαίτερα δεκτική στις ανάγκες των άλλων αλλά και αρκετά κυκλοθυμική.

Η Σελήνη της, που κυβερνά τον Ωροσκόπο της και συνεπώς ολόκληρο το χάρτη της, βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο οίκο της. Αυτό σημαίνει ότι η κυρία Roberts έχει ηγετικές ικανότητες, διακρίνεται από συναισθηματική γενναιοδωρία αλλά και από μια ανάγκη να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Η ίδια θέση δείχνει, επίσης, ότι έχει ανάγκη από υλική και συναισθηματική ασφάλεια, αρέσκεται στο χρήμα και τα υλικά αγαθά και επιδιώκει διαρκώς μία αξιολόγηση του εαυτού της, μέσα από κριτήρια που σχετίζονται τόσο με τα οικονομικά της επιτεύγματα όσο και με τις ηθικές της αξίες.

Ο Ερμής της στο ζώδιο του Σκορπιού, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα (κυβερνήτη του Ήλιου και του Ερμή της) στον 3ο οίκο, φανερώνει έναν τρόπο σκέψης ο οποίος χαρακτηρίζεται από βάθος αλλά και έντονη μυστικοπάθεια. Τόσο ο Ήλιος της όσο και ο Ερμής της βρίσκονται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της, πράγμα που σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν έναν σπουδαίο τομέα της ζωής της. Κι αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει –εκτός από τον Ωροσκόπο της στον Καρκίνο- και ο Νότιος Δεσμός στον 4ο οίκο. Είναι αρκετά προσκολλημένη σε θέματα που αφορούν το σπίτι της, ενώ επίσης οι αναμνήσεις της, το παρελθόν της, η ιδιωτικότητα, η παιδική της ηλικία (όσο τραυματική κι αν ήταν) αποτελούν σπουδαία θέματα για εκείνη. Η σκέψη και οι συζητήσεις στις οποίες προβαίνει στρέφονται συχνά γύρω από το παρελθόν της. Δεν αποκλείεται να αλλάζει συχνά τόπο κατοικίας, ενώ είναι πολύ πιθανό ο πατέρας της να την επηρέασε σημαντικά ως προς την ανατροφή της.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σκιαγραφεί μία γυναίκα η οποία αγαπά την καθαριότητα, την τάξη και την λεπτομέρεια. Η προσέγγισή της στον έρωτα εκπέμπει κάποιο είδος αγνότητας. Επιπλέον, διακρίνεται από μία τελειομανή και εργατική φύση. Η εργατικότητά της, άλλωστε, φαίνεται και από τον προγραμματισμένο, πειθαρχημένο και προσεκτικό Άρη στον Αιγόκερω. Κι επειδή ο Άρης της (κυβερνήτης του Βόρειου Δεσμού) βρίσκεται στον 6ο οίκο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και δράση στα εργασιακά της ζητήματα. Η ίδια θέση, όμως, προλέγει, συν τοις άλλοις, εντάσεις και ανταγωνισμούς στα πλαίσια της εργασίας της. Άλλωστε, με Βόρειο Δεσμό στον Κριό και στον 10ο οίκο, το πεπρωμένο την ώθησε και πάντα θα την ωθεί σε δράση, προκειμένου για τη δημιουργία μιας λαμπρής καριέρας. Κι ενώ ο Νότιος Δεσμός της στο Ζυγό της χαρίζει μια έμφυτη διπλωματία και τη βοηθάει να γίνεται εύκολα συμπαθής στους άλλους, μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο ότι το να προσπαθεί διαρκώς να γίνεται αποδεκτή την κρατάει στάσιμη. Έτσι, η ίδια η ζωή την οδηγεί τελικά σε μια πιο ανεξάρτητη και αυτόνομη στάση ζωής.

Η Αφροδίτης της κυρίας Roberts στον 3ο οίκο της προσδίδει καλλιτεχνικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, αλλά και αγάπη για τα κοντινά ταξίδια, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον Κλήρο Τύχης της στον εν λόγω οίκο. Ωστόσο, παρόλο που ο Κλήρος Τύχης της βρίσκεται στο Ζυγό, φανερώνοντας ότι η πληρότητα θα έρθει μέσα από την ισορροπία και την αρμονία, ο Νότιος Δεσμός στο ίδιο ζώδιο την απομακρύνει από εξαρτητικές σχέσεις. Κι επειδή η Αφροδίτη κυβερνά τόσο τον Κλήρο Τύχης όσο και το Νότιο Δεσμό, η θέση της στον 3ο οίκο μπορεί να δείχνει ικανοποίηση μεν από τα κοντινά ταξίδια, αλλά ίσως και κάποια περίεργα καρμικά περιστατικά σε αυτά. Κι αυτό είναι κάτι που ενισχύεται από την παρουσία του Πλούτωνα και του Ουρανού στον ίδιο οίκο, οι οποίοι μπορεί να προειδοποιούν και για δύσκολες σχέσεις ή καταστάσεις, όσον αφορά σε γείτονες ή συγγενείς της. Επιπλέον, τα σχολικά της χρόνια είχαν κάποιου είδους πρωτοτυπία, ο δε τρόπος σκέψης της είναι αναμφισβήτητα αντισυμβατικός. Ακόμη, με Πλούτωνα και κυβερνήτη του 8ου (Ουρανό) στον 3ο, μπορεί να άλλαξε ριζικά τον τρόπο κατά τον οποίο σκέφτεται ή να βίωσε με τραυματικό τρόπο το θάνατο κάποιου συγγενή.

Η αμοιβαία υποδοχή Ερμή/Πλούτωνα υποδηλώνει μια αγάπη προς ο,τιδήποτε ανεξήγητο και μεταφυσικό, ίσως και κάποιο ενδιαφέρον για την Ψυχολογία. Επίσης, είναι χαρακτηριστική η ικανότητά της να χειραγωγεί και να ασκεί επιρροή στους άλλους.

Ο Δίας στην Παρθένο και στον 2ο οίκο της φέρνει τύχη σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, παρόλο που η Σελήνη στον 2ο μπορεί κάποιες φορές να φέρνει ρευστότητα στην οικονομική της ζωή. Ο κυβερνήτης του 2ου (Ήλιος) στον 4ο μαρτυρεί ότι είχε ισχυρή οικονομική στήριξη από το πατρικό οικογενειακό της περιβάλλον. Ο δε Κρόνος στον Κριό θα της διδάξει, με σκληρό ίσως τρόπο, την αρετή της ανεξαρτησίας και, καθότι βρίσκεται στον 9ο οίκο της, της έφερε σίγουρα καθυστερήσεις, και αναβολές ίσως, σε θέματα που αφορούν μακρινά ταξίδια. Την έμαθε, όμως, να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τόσο αυτά όσο και την προσωπική της φιλοσοφία ζωής την οποία κλήθηκε να «χτίσει». Ο δε Ποσειδώνας στον 5ο αφενός την κάνει ρομαντική και ιδεαλίστρια στον έρωτα, αφετέρου της χαρίζει έντονο καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά και ευαισθησία σε σχέση με τα παιδιά.

Ας ρίξουμε μια ματιά και σε κάποιες όψεις που υπάρχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Julia Roberts:

Το εξάγωνο Ήλιου/Άρη ενισχύει τη ζωτικότητά της, προσδίδοντας στη Julia αξιόλογα αποθέματα ενεργητικότητας. Η ίδια όψη κάνει τη Julia αποφασιστική, ενώ το εξάγωνο Ήλιου/Δία δείχνει ότι πρόκειται για μια κοπέλα τυχερή και αισιόδοξη σε γενικές γραμμές. Το τετράγωνο Ήλιου/Ωροσκόπου φανερώνει εγωκεντρισμό, ενώ η σύνοδος Ήλιου/Νότιου Δεσμού της δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες αναφορικά με την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και την αυτοεκτίμησή της.

Η σύνοδος Σελήνης/Δία την κάνει καλόκαρδη και δημοφιλή, ενώ το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα την κάνει ονειροπόλα και πονόψυχη, χαρίζοντάς της ταυτόχρονα έναν πολύ ευαίσθητο και ευάλωτο ψυχισμό. Και καθότι μιλάμε για ένα τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη του 1ου και τον κυβερνήτη του 9ου, επιβεβαιώνονται οι δυσκολίες σε θέματα 9ου οίκου, που αναφέραμε πιο πάνω ότι φαίνονται και από την παρουσία του Κρόνου στον εν λόγω οίκο.

Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα την κάνει κτητική και ζηλιάρα, ενώ παράλληλα δείχνει ότι αναζητά βαθύ συναίσθημα και πάθος στις ερωτικές σχέσεις της. Κι αυτό φαίνεται κι απ’ το γεγονός ότι στην ακμή του 5ου της βρίσκεται το ζώδιο του Σκορπιού. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι σε πτώση στην Παρθένο και ο κυβερνήτης του 7ου της (Κρόνος) είναι επίσης σε πτώση (στον Κριό) και σε τετράγωνο με τον Άρη, διαφαίνονται απογοητεύσεις και εντάσεις σε θέματα σχέσεων και γάμου. Κι επειδή η Αφροδίτη κυβερνά τον 4ο της, η πτώση του συγκεκριμένου πλανήτη λόγω ζωδιακής θέσης, σε συνδυασμό με την όψη συνόδου από τον Πλούτωνα, φανερώνει συναισθηματικό πόνο που προέρχεται από οικογενειακά θέματα. Κάποια δοκιμασία μάλιστα στα πλαίσια της οικογένειας φαίνεται κι από τον κυβερνήτη του 12ου ο οποίος βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της. Και πράγματι, ο θάνατος του πατέρα της όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών αποτελεί μία εμπειρία η οποία άλλαξε ριζικά τον τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης της ζωής!

Το τρίγωνο Άρη/Δία την «προικίζει» με μια ενθουσιώδη φύση. Επιπρόσθετα, η ίδια όψη μπορεί να δείχνει ότι η κυρία Roberts λαμβάνει σωστές αποφάσεις ή ότι απολαμβάνει την ενασχόληση με τα σπορ και τον αθλητισμό. Κάποιες φορές, ωστόσο, η δράση της συναντά εμπόδια και περιορισμούς εξαιτίας του τετραγώνου Άρη/Κρόνου. Άλλες φορές πάλι, το τετράγωνο Άρη/Ουρανού την κάνει να γίνεται ριψοκίνδυνη και καλό θα ήταν να είναι προσεκτική, αφού η όψη τετραγώνου που δέχεται ο κυβερνήτης του 8ου (και τοποθετημένος στον 3ο μάλιστα) Ουρανός από τον Άρη μπορεί να δείχνει κίνδυνο από ατύχημα. Η ίδια όψη, δεδομένου μάλιστα ότι ο Άρης, σύμφωνα πάντα με την παραδοσιακή Αστρολογία, κυβερνά –εκτός από το MC της- και τον 5ο της, θα μπορούσε ίσως να δείχνει και μια τάση προς τον σεξουαλικό πειραματισμό. Γενικά πάντως, η όψη αυτή την κάνει απρόβλεπτη ως προς τις κινήσεις της.

Το εξάγωνο Ωροσκόπου/Ουρανού αποκαλύπτει μία πρωτότυπη προσωπικότητα, που μαγνητίζει και έλκει ανθρώπους γύρω της, λόγω αυτής της πρωτοτυπίας. Τέλος, το τρίγωνο Ωροσκόπου/Ποσειδώνα δείχνει ότι η κυρία Roberts έχει μια ικανότητα να προσαρμόζεται στην προσωπικότητα του εκάστοτε συνομιλητή της, να συντονίζεται με τον τρόπο σκέψης του και να κατανοεί τις ανάγκες του, χωρίς καν αυτός να τις έχει εκφράσει. Ας ευχηθούμε στη Julia Roberts να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία της στο Hollywood και να είναι πάντα ευτυχισμένη...

astrologikos-xarths-julia-roberts

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ