Slider

Πως θα τον κατακτήσεις ανάλογα το ζώδιό του

Ευρετήριο Άρθρου

Πώς θα τον κατακτήσεις

Κριός: Το αρσενικό μας Κριαράκι, βιάζεται καταρχήν να κάνει "Bου", να ορμήσει δηλαδή στο ψητό. Στο σεξ θα σας ικανοποιήσει πλήρως, σε όλους τους τομείς, όποτε καλό θα είναι να μην τον αποπάρετε η απογοητεύσεται, ώστε να τον κάνετε να χάσει την υπομονή του, αφού οι Κριοί είναι ως γνωστόν πολύ έως παρά πολύ ανυπόμονοι.

Κατά τα αλλά είναι κύριος, και τον διαχέουν αισθήματα ευγένειας και καλοσύνης. Είναι πολύ ενθουσιώδης και πολύ καθώς πρέπει σε νέες γνωριμίες. Είναι όμως εγωιστής και εγωπαθής, όποτε η γυναίκα που θα θέλει να τον κερδίσει, καλό θα ήταν να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση, ειδάλλως ο Κριός θα συνεχίζει να κοκορεύεται για τον εαυτό του. Νιώθει αναζωογονημένος και ενθουσιασμένος με κάθε νέο φλερτ, με κάθε νέα δυνατότητα σχέσης. Δεν κάνει εύκολα την πρώτη κίνηση καθώς φοβάται μην "χυλόπιτα".

Ζώδια
Κάλεσε τώρα στην πιο ισχυρή αστρολογική ομάδα

Η γυναίκα που θα προσπαθήσει να του κλέψει την κάρδια, θα πρέπει να ξέρει ότι ο Κριός χάνει γρήγορα την υπομονή του. Ωστόσο μερικές καλές τεχνικές για να κερδίσεις ένα Κριαράκι είναι να του δείξεις από την αρχή τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς ντροπές. Να μην κολλήσεις πουθενά δηλαδή, να προσπαθήσεις να του δείξεις ποσό πολύ τον θαυμάζεις, και να τον θαμπώσεις με την μοναδική μου προσωπικότητα. Να του κάνεις τα γλυκά μάτια, αλλά την ιδία στιγμή να τον αφήσεις να αμφιβάλλει κιόλας. Πρότεινε του να πατέ ένα ταξίδι, να πατέ κάπου μακριά από όλους και από όλα, με μόνο στόχο να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια, τότε να είσαι σίγουρη πως ο Κριός, όχι μόνο θα σε κάνει να ζήσεις φοβερά καυτά βράδια, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει να νιώθει βαθιά ερωτικά συναισθήματα για σένα. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Ταύρος: Ο Ταύρος κινείται ανάμεσα στις δυο κυριότερες ανθρώπινες απόλαυσης. Ποιες είναι αυτές; Το καλό και χορταστικό φαγητό και φυσικά το "καλό και χορταστικό" σεξ. Αν το ένα δεν συνοδεύεται από το άλλο ο Ταύρος δεν θα ενδώσει ποτέ πραγματικά μέσα σε μια σχέση. Ακόμα και όταν η σύντροφος του είναι πραγματικά καλλονή, θα προτιμήσει να μην συνεχίσει αυτή την σχέση, αν η καλλονή είναι ακαμάτρα και δεν έχει μαγειρικές ικανότητες.

Στις σχέσεις του είναι πιστός και σοβαρός, και αν του δείξεις αγάπη και ευγνωμοσύνη θα στην ανταποδώσει περίτρανα. Ο άντρας Ταύρος είναι προσγειωμένος και εκπέμπει θετική ενεργεία, οπότε για να τον εντυπωσιάσεις θα πρέπει να είσαι αληθινή, καλοπροαίρετη, πρόσχαρη, γλυκιά, αλλά και να μην τον πρήξεις με πολλά λόγια καθώς δεν τα γουστάρει. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι "πιάνεις" τον εσωτερικό του κόσμου, να είσαι σίγουρη πως θα σε καλέσει για φαγητό. Εκεί όμως πρέπει να προσέξεις τί θα του μαγειρέψεις η τί θα περιμένεις να φας αν προτιμήσει ο ίδιος να σου δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς, οι γεύσεις του είναι ολίγων περίεργες.

Ο Ταύρος μετά το φαγητό θα θελήσει να προβεί σε ερωτικά παιχνίδια μαζί σου. Εκεί όμως θα πρέπει να τα δώσεις όλα, καθώς ο Ταύρος είναι θετικός σε ότι του πρωτινής. Πρέπει να τα δώσεις όλα και να βγεις πραγματικά από τα ρούχα σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να του το πεις και ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Αν πραγματικά θέλεις όμως να του κερδίσεις την κάρδια και να τον κάνεις να λιώσει για σένα, πρέπει απλά να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλες τις μαγειρικές, σεξουαλικές, και ίσως καλλιτεχνικές ικανότητές σου.
Ο Ταύρος δεν είναι ούτε πονηρός, ούτε ύπουλος, είναι απλά δειλός και εγωιστής. Δεν θα κάνει ποτέ το πρώτο βήμα αν δεν είναι σίγουρος για την εξέλιξη της σχέσης-γνωριμίας. Γενικά πάντως μην περιμένετε από τον Ταύρο να σας κάνει προτάσεις, πάρτε εσείς το πάνω χέρι και οδηγήστε τον σε κάτι εξωτικό και μαγευτικό, κάπου στην φύση για να σας δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Δίδυμος: Η γυναίκα που θα ερωτευτεί έναν Δίδυμο, δεν είναι απαραίτητο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Αρκεί να του δείξει τον βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο ή τις διανοητικές και γνωστικές της ικανότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους. Θα έρθει δηλαδή η πρόταση από κει που δεν το περιμένεις από τον ίδιο τον Δίδυμο.

Γενικά πάντως, ο άνδρας Δίδυμος είναι εγωιστής, εγωκεντρικός, αλλά ταυτόχρονα ζουν δυο άτομα, δυο προσωπικότητες μέσα στο ίδιο σώμα. Είναι δηλαδή διχασμένος. Ο Δίδυμος βάζει καλούπια-στάμπες στις γυναίκες, ανάλογα με τον αν είναι όμορφες, καλές, κακές, άσχημες, γλύκες, ντροπαλές, έξυπνες, χαζές. Αν πραγματικά όμως ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, είναι καλυτέρα αρχικά να μείνεις σε κάποια απόσταση από τον Δίδυμο, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά σε ποιες κατηγορίες τοποθετεί τις γυναίκες, και σε ποια κατηγορία έχει τοποθετήσει και εσένα. Ο Δίδυμος δεν θέλει βιασύνες, θέλει όλα να γίνουν χαλαρά και ήρεμα, ώστε να γίνουν σωστά και να μην σε παρεξηγήσει.

Αφού καταλάβεις πως ο άντρας Δίδυμος, τοποθετεί την κάθε γυναίκα και που περίπου έχει τοποθετήσει και εσένα, τότε ήρθε η ώρα να του δείξεις ποσό έξυπνη, όμορφη, και καλή είσαι. Το βασικότερο στοιχειό όμως που θα μετρήσει στην ψυχοσύνθεση του Διδύμου, ώστε να σε επιλέξει ως κοπέλα του, είναι να σε θαυμάσει για την εξυπνάδα σου. Δεν θέλει τσαχπινιές, η δωσίλογα απλά να του δείξεις ότι έχεις υψηλό νοητικό επίπεδο. Αν ο Δίδυμος σε έχει κατατάξει στην κατηγορία της χαζής ή της άσχημης, φρόντισε να του αποδείξεις το αντίθετο με κάθε μέσο, καθώς δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ προσπάθησε να αναδείξεις το διανοητικό σου μεγαλείο, αφού αυτό αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο “όπλο” στην προσπάθεια σου να τον κατακτήσεις. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Καρκίνος: Ο άντρας Καρκίνος είναι ένα αξιαγάπητο και παρά πολύ ευαίσθητο ζωδιάκι, που θέλει με κάθε τρόπο να δείξει την αγάπη και την στοργή που κρύβει μέσα του. Δύστυχος αυτός ο τύπος του άντρα είναι που τον εκμεταλλεύονται οι σημερινές γυναίκες. Μπορεί, και συνήθως γίνεται, λόγο της καλοσύνης του, παιχνιδάκι στα χεριά των γυναικών. Έχει την “ανάγκη” και πολλές φορές τον κατακλύζει σε σημείο να τον παγιδεύει κιόλας, δείχνει πάντα τον πιο καλό και πιο ευαίσθητο εαυτό του. Για να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις δικό σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, ούτε να είσαι υπερβολικά όμορφη, καλοντυμένη, ούτε να προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με μεγάλα και τρανταχτά λόγια και υποσχέσεις.

Αρκεί να τον πλησιάσεις με αγάπη και ειλικρινά, να του πεις ότι το όνειρο σου είναι να κάνεις μαζί του οικογένεια και να ζήσετε ευτυχισμένοι σε ένα μικρό σπιτάκι μαζί με τα παιδάκια σας. Πες του ποσό ανούσιος, βαρετός, και πεζός έχει καταντήσει ο σημερινός κόσμος, και έκφρασε του τα όνειρα σου και τις κρυφές σου επιθυμίες. Τότε να είσαι σίγουρη πως ο Καρκίνος θα σε γραπώσει με τις δαγκάνες και δεν θα σε αφήσει να φύγεις. Κοινώς θα τσιμπήσει. Φλέρταρε τον προσεκτικά, έχοντας μεγάλη υπομονή, αφού το Καρκινική μας θέλει τον χρόνο του για να πάρει αποφάσεις. Δεν βιάζονται η Καρκίνοι και μελετάνε όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξουν σε μια επιλογή. Όλα αυτά τα πράττουν γιατί απλά είναι υπεραισθητοί και φοβούνται μήπως πληγωθούν.

Κάνε μια συζήτηση μαζί του, όπου και όποτε βρεις την ευκαιρία. Οι Καρκίνοι δεν μαζεύονται ούτε χρειάζονται ερωτικές και ρομαντικές καταστάσεις, θέλουν απλά τρυφερότητα και ζεστασιά. Το κυριότερο όμως που θέλουν είναι να υπάρχει "συναισθηματική παρουσία". Ένα γλυκό βλέμμα, ένα απαλό χαδάκι, η εκδήλωση των ονείρων σου και η αμέτρητη κατανόηση που θα του δείξεις είναι αρκετά για να τον φέρουν πολύ κοντά σου. Να έχεις στο νου σου πως όλες οι ενδείξεις αγάπης και ανθρώπινης συντροφικότητας εκτιμούνται πολύ περισσότερο από τον άντρα Καρκίνο αντί των μεγαλόπρεπων και ηχηρών λόγων. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Λέων: Ο άντρας Λέων είναι άκρως εντυπωσιακός και ερωτικός. Μόλις τον πρωτοδείτε θα σας τραβήξει μια ακαταμάχητη έλξη κοντά του και θα σας δημιουργηθεί ένας θαυμασμός για πρόσωπο του. Αν πραγματικά όμως σας ενδιαφέρει, τότε προχωρήστε άφοβα κάνοντας του κάποια πρωτότυπα κομπλιμέντα, ώστε να του τραβήξετε την προσοχή.

Φροντίστε να είστε περιποιημένη, καλά μπανιαρισμένη, και να έχετε ρίξει πάνω σας αρκετές σεξουαλικές κολόνιες, ώστε ο Λέοντας να δημιουργήσει ερωτικές και μη καταστάσεις στο νου του. Να του κενρίσετε δηλαδή το ενδιαφέρον. Αν τότε έρθει σε επαφή μαζί σας, σας πλησιάσει δηλαδή, και δείτε ότι του αρέσουν τα κομπλιμέντα που του κάνετε, τότε απλά ζητήστε του να σας συνοδεύσει σε μια πολυτελή εκδήλωση ή σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο. Πείστε τον πως αν τελικά δεχτεί την πρόσκληση σας θα υπάρξει κάποιο κοινωνικό όφελος. Μην του τα δώσετε όλα την πρώτη φορά, απλά υποσχεθείτε του ότι την επομένη θα του προσφέρετε ακόμα περισσότερα. Κάντε τον να αρχίσει να σας φαντασιώνεται. Ως καθαρόαιμος εγωιστής να είστε σίγουρη πως θα ξαναρθεί, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Προσέξτε όμως, ότι αν τον παραχαηδεύσεται αρχικά, τότε ο άντρας Λέων θα θεωρήσει αυτονόητο ότι πρέπει να σας πάει στο κρεβάτι. Μην δεχτείτε, αντισταθείτε του με οποιοδήποτε μέσο. Ο Λέοντας θα σας εκτιμήσει περισσότερο, αλλά και θα αποδώσει καλυτέρα. Αν θέλετε όμως πραγματικά να τον κρατήσετε κοντά σας, αν νιώθετε πραγματικά αισθήματα για εκείνον, τότε να θυμάστε πως πρέπει να τον κολακεύεται και να τον εκθειάζεται όπως την πρώτη φορά. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

Παρθένος: Η μεγάλη επιδεξιότητα, η αυτοθυσία που τον διακατέχει, η εργατικότητα του και η φιλοτιμία του, είναι τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον Παρθένο στα μάτια μιας γυναικάς. Χάρη σε αυτές τις αρετές θα καταφέρει να σας συγκινήσει. Αντιθέτως όμως με τον Λέοντα ο Παρθένος, αηδιάζει και ξενερώνει από τις πολλές κολακείες και τα πολλά κομπλιμέντα. Μάλιστα, μπορούν να τον κάνουν καχύποπτο απέναντί σας. Γενικά δεν συγκινείτε από διάφορες εκδηλώσει θαυμασμού, παρά μόνο από τις πράξεις σας. Για να σας ανοίξει τον εσωτερικό του κόσμου και την κάρδια του, θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και να περάσετε-ζήσετε πολλά μαζί. Ο Παρθένος από την φύση του, δεν έχει προτεραιότητα στην ζωή του τις γυναίκες και το σεξ.

Για να τον πλησιάσετε και για να τον βάλετε στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να του αποδείξετε πως είστε καλή φίλη και πως ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντα του και κυρίως για την δουλεία του. Απλά ρωτήστε τον τί δουλεία κάνει. Ενστερνιστείτε τις απόψεις του, καθώς μόνο έτσι θα κερδίσετε έναν τόσο εργατικό άντρα. Καλέστε τον στο σπίτι σας για ένα απλό, νόστιμο, αλλά λιτό γεύμα και εκμυστηρευτείτε του τα προβλήματα σας, βάζοντας όμως σάλτσες. Στην συνέχεια, ζητήστε του την βοήθεια του. Να είστε σίγουροι πως ο Παρθένος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας. Θα καταφέρεται να τον συγκινήσετε και να τον κάνετε να νιώσει χρήσιμος και απαραίτητος στην ζωή σας. Αν συνεχίσετε όμως, να κάνετε παρέα με ένα Παρθένο, για αρκετό καιρό, να περιμένετε πως κάποια στιγμή θα σας κάνει πρόταση γάμου. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ