Slider

Brad Pitt - Γενέθλιο Ωροσκόπιο

Brad Pitt - Γενέθλιο ΩροσκόπιοΈνας ενθουσιώδης και ενεργητικός Τοξότης, που αγαπά τη ζωή, την ελευθερία, την περιπέτεια, τις καινούριες εμπειρίες! Αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται από τον Ωροσκόπο του κυρίου Pitt, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη. Ωστόσο, ο χαρακτήρας του είναι ταυτόχρονα γήινος, πρακτικός και ρεαλιστικός, αφού 4 πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω: Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης.

Έτσι, πρόκειται για έναν άνθρωπο φοβερά φιλόδοξο, καχύποπτο, υπεύθυνο και προγραμματισμένο. Το Μεσουράνημα στην Παρθένο τον κάνει εργατικό και τελειομανή (αλλά και σχολαστικό) σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα του. Κι επειδή ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (Ερμής) βρίσκεται στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και στον οίκο των οικονομικών (2ο), προκύπτουν τόσο κοινωνική καταξίωση όσο και οικονομικές απολαβές από την επαγγελματική του δραστηριότητα, την οποία μάλιστα συνδέει άμεσα με την προσωπική του αυτοεκτίμηση.

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης του χαρίζει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, κοινωνική αποδοχή και αγάπη από μέρους του κόσμου (ιδιαίτερα από τις γυναίκες). Κι επειδή η σύνοδος αυτή πραγματοποιείται στον 2ο οίκο του Brad, θα έλεγα ότι είναι ξεκάθαρη η υλιστική προσέγγιση (της ζωής) που εφαρμόζει. Αγαπά το χρήμα, τα υλικά αγαθά, τα ψώνια, την κατανάλωση προϊόντων. Από την άλλη, οι γυναίκες τονώνουν το αίσθημα της αυτοεκτίμησής του.

Η δε σύνοδος Σελήνης/Ερμή είναι μια όψη που αποκαλύπτει ότι ο καταξιωμένος ηθοποιός συχνά βιώνει εσωτερικές συγκρούσεις, με πρωταγωνιστές τη λογική και το συναίσθημα. Καλείται επομένως κάποιες φορές να διαλέξει ποιο δρόμο (εκ των 2) θα ακολουθήσει, προκειμένου για τη λήψη αποφάσεων. Η ίδια όψη τον κάνει κυκλοθυμικό, αλλά ταυτόχρονα του χαρίζει εξαίρετη μνήμη.

Ο Ήλιος και ο Άρης στον 1ο οίκο αυξάνουν την αρρενωπότητα, τη ζωτικότητα, τα επίπεδα της ενεργητικότητας αλλά και τη γοητεία του. Προσδίδουν, όμως, εγωισμό, αλαζονεία και εγωκεντρισμό στον χαρακτήρα του. Επίσης, τον κάνουν ανταγωνιστικό και κάποιες φορές οξύθυμο με τους γύρω του. Υπάρχει μια τάση για μικροτραυματισμούς και πονοκεφάλους.

Συν τοις άλλοις, το τετράγωνο Ήλιου/Μεσουρανήματος δείχνει ότι αναζητά την αυτοεπιβεβαίωσή του και τον προσδιορισμό της προσωπικής του ταυτότητας μέσα από τα επαγγελματικά επιτεύγματα και την κοινωνική καταξίωση. Έτσι, προσπαθεί να υπενθυμίζει και να αποδεικνύει διαρκώς την αξία του τόσο στον ίδιο του τον εαυτό όσο και στον πατέρα του –κι αυτό έχει τις ρίζες του στα χρόνια της παιδικής του ηλικίας-, με αποτέλεσμα να βιώνει εσωτερικές εντάσεις και να είναι αρκετά απαιτητικός από τον εαυτό του.

Με Δία, που είναι και κυβερνήτης του Ωροσκόπου του, στον 4ο οίκο ο Brad Pitt αντλεί μεγάλη ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογενειακή θαλπωρή. Οι αναμνήσεις, η ιδιωτική του ζωή και ο κόσμος των συναισθημάτων είναι τομείς ιδιαίτερα σημαντικοί για εκείνον. Ωστόσο, με Σελήνη στον Αιγόκερω κρύβει επιμελώς τα συναισθήματά του και αποφεύγει να τα εκφράσει, ενδεχομένως για λόγους αυτοπροστασίας. Θα πρέπει ακόμη να αναφερθεί ότι ο Δίας στον 4ο δίνει μια προδιάθεση σε μεγάλη ακίνητη περιουσία, καθώς επίσης και μια προτίμηση σε ευρύχωρα σπίτια.

Ο Κρόνος, ως κυβερνήτης του 2ου, βρίσκεται στο τέλος του ίδιου οίκου, φανερώνοντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη διαχείριση των οικονομικών του πόρων. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας (=κυβερνήτης του 12ου) στον 9ο φανερώνουν ασυνήθιστα περιστατικά και απογοητεύσεις που σχετίζονται με μακρινά ταξίδια, ενώ ο Ποσειδώνας και ο Κλήρος Τύχης στον 11ο δείχνουν ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τους φίλους του και μια έντονη ανάγκη για ομαδικές δραστηριότητες και φιλικές σχέσεις. Εξαιτίας, όμως, της τάσης του για εξιδανίκευση, δεν αποκλείονται αρνητικές εμπειρίες (ως επακόλουθο της κατάρρευσης προτύπων) στον τομέα αυτό. Ο Κλήρος Τύχης, από την άλλη, στο Σκορπιό σκιαγραφεί έναν άνθρωπο παθιασμένο και ερωτικό.

Ο δε Νότιος Δεσμός του στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με Άρη και Ερμή, υποδηλώνει ότι ο Brad Pitt φέρει αρκετή φιλοδοξία, εγωισμό, ανταγωνιστική διάθεση, ανάγκη για δράση και επικοινωνία από προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο θα μπορούσε να σχετίζεται με τραυματικές εμπειρίες που αφορούν τα σχολικά του χρόνια ή τη σχέση με αδέλφια (αν υπάρχουν) και συγγενείς γενικότερα. Η σύνοδος, άλλωστε, που δέχεται ο κυβερνήτης του 3ου (Ουρανός), ο οποίος μάλιστα είναι ανάδρομος, από τον Πλούτωνα αποκαλύπτει κάποιου είδους εσωστρέφεια καθώς επίσης ριζικές αλλαγές και κάθαρση (η οποία επέρχεται κατόπιν πόνου) αναφορικά με θέματα 3ου!

Ο Δίας σε γωνιακό οίκο και σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο τον προστατεύει ως προς τη σωματική του ακεραιότητα. Τα τετράγωνα, όμως, που δέχεται ο Ωροσκόπος του από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα τον κάνουν ίσως να φαίνεται στους άλλους απρόβλεπτος, εκκεντρικός και μυστικοπαθής. Τα δε τριγωνάκια της Σελήνης και της Αφροδίτης με το Μεσουράνημα θα μπορούσαν να δείχνουν βοήθεια από γυναίκες (στις οποίες άλλωστε είναι φοβερά δημοφιλής) σε ζητήματα καριέρας. Το τρίγωνο Άρη/Ουρανού τον ωθεί σε πρωτότυπη και εφευρετική δράση προκειμένου για την επίτευξη των στόχων του, ενώ το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα τον κάνει σεξουαλικό, αποφασιστικό και του χαρίζει αξιόλογες αναρρωτικές ικανότητες. Εν τούτοις, το τετράγωνο Άρη/Δία δείχνει ότι η δράση του κάποιες φορές μπορεί να χαρακτηρίζεται από υπερβολές.

Τέλος, το εξάγωνο από Ποσειδώνα και τα τρίγωνα από Ουρανό και Πλούτωνα που δέχεται ο Ερμής του δείχνουν βαθιά, καλλιτεχνική, αντισυμβατική σκέψη και υψηλό δείκτη ευφυΐας! Και λόγω της συνόδου Ερμή/Άρη ο ταλαντούχος ηθοποιός σκέφτεται με εκπληκτική ταχύτητα! Ας ευχηθούμε στο Brad Pitt τα καλύτερα τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

 

Επιμέλεια: Ηλίας Λίσκας

 

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ