Slider

Τι ζώδιο είναι το παιδάκι σας;

Στην πρώτη μας αυτή αστρολογική προσέγγιση σχετικά με το ζώδιο ενός ανήλικου παιδιού θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κάποιες «κατευθύνσεις» - στίγματα για στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας κάθε φορά. Έτσι, μια μητέρα θα γνωρίζει τι μπορεί να αναμένει ως «φυσιολογικό» βάσει του ζωδίου του παιδιού και να αντιδρά ανάλογα στις καθημερινές προκλήσεις! Φυσικά, οφείλουμε να τονίσουμε, πως η επιστήμη της αστρολογίας λειτουργεί στο έπακρον και μάλιστα πολύ πιο συγκεκριμένα και γλαφυρά, αποκωδικοποιώντας και φωτογραφίζοντας την πραγματικότητα, ακόμα και στην ιδιοσυγκρασία / στο χαρακτήρα / στις ανάγκες / επιθυμίες / ιδιαιτερότητες ενός παιδιού. Για να γίνει αυτό, ωστόσο, χρειάζεται μια πολύπλοκη και εξειδικευμένη μελέτη επάνω στο σύνολο των στοιχείων ενός αστρολογικού χάρτη (αυτόν του παιδιού εν προκειμένω). Η μελέτη αυτή πραγματοποιείται σε προσωπικές συναντήσεις-συνεδρίες συνεργασίας, εφόσον έχουμε στα χέρια μας την ημερομηνία, χρονολογία, την ώρα και τον τόπο γέννησης.

Ας δούμε όμως σε πρώτη φάση κάποια πρώτα και βασικά «tips» ανά ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Με κυβερνήτη τον Άρη, το παιδάκι αυτό έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και πρωτοβουλίας. Του αρέσει να είναι «αρχηγός» και δεν είναι το καλύτερό του να δέχεται υποδείξεις, καθώς συνηθίζει να αντιδρά! Ξεκινά καινούργια πλάνα και δραστηριότητες με ενθουσιασμό, όμως πολλές φορές σταματά στη μέση και δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια. Καλό για ένα κριαράκι είναι να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, παράλληλα με τις άλλες ενασχολήσεις, αλλά να γαλουχηθεί επίσης και στις έννοιες της συνεργασίας και της ολοκλήρωσης κάθε ευθύνης που αναλαμβάνει. Το κριαράκι πρέπει να μάθει πρώτα να σκέπτεται και μετά να μιλά ή να δρα. Επίσης, η βιασύνη, ο εγωισμός, ο επικίνδυνος αυθορμητισμός και  η ξεροκεφαλιά θα πρέπει να οριοθετηθούν με δομημένο τρόπο ευθύς εξ’ αρχής. Τέλος, η λογική, αιτιολογημένη πειθαρχία θα υποβοηθήσουν σίγουρα στην μακροπρόθεσμη επιτυχία του παιδιού σας!Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Κυβερνήτης εδώ είναι η Αφροδίτη και τα παιδιά που εκπροσωπούν το ζώδιο του Ταύρου έχουν έντονη την ανάγκη για σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι τα υπερδραστήρια παιδιά, ωστόσο μπορούν αργά και σταθερά να αναλαμβάνουν ευθύνες και να τις διεκπεραιώνουν με επιτυχία! Καθώς είναι συνήθως λάτρεις της ευκολίας και της βολής, θα πρέπει να μάθουν από μικρά την έννοια της προσπάθειας  και της επίτευξης στόχων. Η τέχνη, κυρίως η μουσική, είναι μια δραστηριότητα που θα ταίριαζε σ’ ένα μικρό Ταυράκι. Επίσης, αξίζει να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, μαζί με τη μανούλα! Η υπομονή και η επιμονή τους είναι παροιμιώδεις. Γι αυτό, καλό είναι να μάθουν πότε και με ποια κίνητρα θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιούν αυτήν την πλευρά του χαρακτήρα τους, ώστε να αποβαίνει αποδοτική και όχι καταστροφική.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Εδώ έχουμε να κάνουμε με τα πιο επικοινωνιακά παιδιά του ζωδιακού! Η ευστροφία είναι κάτι αναντίρρητο. Ωστόσο, η ευκολία και η ελαφρότητα, με την οποία ξεπηδούν καινούργια ενδιαφέροντα και ιδέες στο μυαλό τους, θα μπορούσε να αποβεί τροχοπέδη.  Υπ’ αυτήν την έννοια, ένα Διδυμάκι πιθανώς συλλέγει αμέτρητες πληροφορίες, για ποικίλα θέματα, όμως αποφεύγει να εμβαθύνει και να γνωρίσει επί της ουσίας κάτι. Προτρέπουμε σαφώς την ενασχόληση με πνευματικά και γνωστικά αντικείμενα, ενώ τόσο το διάβασμα, όσο και το γράψιμο –πεζά κείμενα ή ποίηση- είναι θετικές δραστηριότητες για το παιδί. Η λογική του Διδύμου «σώζει» από συναισθηματικές πληγές και έτσι, τα παιδιά αυτά έχουν μια κρυφή δύναμη που τους συνοδεύει. Τα λόγια δεν συνάδουν πάντα με τις πράξεις, ωστόσο, και τούτο είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να μάθουν να «ξεπερνούν» ως αρνητικό τα παιδιά αυτού του ζωδίου. Πολλές φορές οι Δίδυμοι έχουν ταλέντο  στο να «δικτυώνονται» από μικροί και να αποκτούν πολλές επαφές με άλλα παιδάκια. Τέλος, η χειροτεχνία και οι κατασκευές από τα χέρια του παιδιού σας μπορεί να σας εκπλήξουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Τα παιδιά της Σελήνης είναι πραγματικά συναισθηματικά κι ευαίσθητα, με ουσιαστική ανάγκη να αισθανθούν, να εισπράξουν και εν συνεχεία να εκφράσουν την αγάπη και την φροντίδα. Επί της ουσίας μιλάμε για πολύ δυνατά παιδιά, με αντοχές και πείσμα. Η οικογένεια και οι γονείς παίζουν ιδιαίτερο ρόλο και στιγματίζουν  θετικά ή αρνητικά δυο φορές αυτά τα παιδιά, σε σχέση με τον υπόλοιπο ζωδιακό. Η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του σπιτιού, μαζί με τη μανούλα, αλλά και κάθε δραστηριότητα μέσα από την οποία μπορούν να εκφράσουν συναίσθημα ή φροντίδα, είναι πραγματικά ενδεδειγμένα και δημιουργικά μοτίβα. Η εσωστρέφεια και η επιφυλακτικότητα αποτελούν φυσιολογικά χαρακτηριστικά της έκφρασής τους, όμως θα πρέπει να γαλουχηθούν αναλόγως, ώστε να μην καταλήγουν παθητικοί δέκτες των εξωτερικών ερεθισμάτων και γεγονότων στη συνέχεια της ζωής τους.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Το παιδάκι αυτό εκπροσωπεί το ζώδιο που είναι ο «Βασιλιάς του ζωδιακού» και μάλλον το γνωρίζει μέσα του! Η δημιουργικότητα, το χαμόγελο και η θετική του αύρα μπορούν να κουνήσουν βουνά! Πρέπει, ωστόσο, να νιώθει πάντα ότι «το θαυμάζετε και το επιβραβεύετε»! Πολύ καλό για ένα Λιονταράκι είναι να ασχοληθεί με κάποια τέχνη, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, θέλει να είναι στο φως και στο επίκεντρο και αυτό θα μπορούσε να αποτελεί πραγματικό κίνητρο επιτυχίας. Όμως, ακριβώς επειδή είναι επιρρεπές στα όμορφα λόγια, στην καλοζωία και στις απολαύσεις, το σωστό θα ήταν να μην το «κακομάθετε», με άλλα λόγια να γνωρίζει πως όλα κερδίζονται με προσπάθεια και πως στη ζωή, ναι, υπάρχει και η έννοια της αποτυχίας  ή της απόρριψης! Έτσι, το προστατεύετε από το να πληγωθεί αργότερα από την ίδια τη ζωή που κρύβει παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ένα παιδί που εκπροσωπεί το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αποδειχθεί πραγματικός θησαυρός! Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, συνεπώς οι έννοιες του λόγου και της έκφρασης, αλλά πολύ περισσότερο της οργάνωσης και της λεπτομερούς τάξης είναι εντυπωμένες μέσα του από τη γέννηση. Ένα μικρό Παρθενάκι θα μπορούσε να τα πηγαίνει θαυμάσια στο σχολείο, εφόσον εξ’ αρχής τηρείται ένα συνεπές πρόγραμμα. Τα μαθηματικά, ο υπολογισμός, αλλά και οι επιστήμες ή τέχνες που απαιτούν ανάλυση, πρακτική και «τακτοποίηση» είναι στο μενού για το παιδί σας. Πιθανώς θα παρατηρήσετε πως  από μικρό έχει ταλέντο στην δημιουργία δύσκολων μικρών ή «λεπτών» κατασκευών. Η προσεκτική υγιεινή και η πειθαρχία ευνοούν τα επίπεδα ενέργειας αυτού του παιδιού ιδιαίτερα. Καλό είναι να γαλουχηθεί από νωρίς στο δημιουργικό σχολιασμό που οδηγεί στην αυτοβελτίωση  και να αποφευχθεί η (αυτο)καταστροφική κριτική που μπορεί να μειώνει την αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Το παιδάκι που εκπροσωπεί το ζώδιο του Ζυγού έχει πάντα το αίτημα της «ομορφιάς» στη ζωή αυτή. Ομορφιά εννοούμενη ως «κάλλος», αλλά και ομορφιά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ομορφιά στην αίσθηση ψυχολογικά, ομορφιά και στην αισθητική, όπως κι αν αυτή εκφράζεται. Ισορροπία είναι η λέξη κλειδί εδώ. Ένα παιδί του Ζυγού πρέπει να νιώθει ως βίωμα την έννοια της «συμπόρευσης», αλλά και της συναίνεσης των γύρω. Δεν αντέχει τη μοναξιά, ίσως γιατί γνωρίζει πως είναι πάντα επί της ουσίας μόνο μέσα του. Ο ναρκισσισμός είναι ένα χαρακτηριστικό που του αποδίδεται συνήθως, γι αυτό και θα πρέπει να τονισθούν άλλες αρετές, όπως οι καλλιτεχνικές και οργανωτικές κλίσεις. Θετικό θα ήταν να γαλουχήσετε το παιδί σας στην πρωτοβουλία, ξεκινώντας από δραστηριότητες όπου νιώθει φύσει ικανό, όπως λ.χ. είναι η διακόσμηση του χώρου είτε η ζωγραφική. Το παιδί σας μπορεί να μην αντιδρά επιθετικά, να ξέρετε όμως πως κρατά μέσα του την κάθε αντίδραση και πως είναι πιθανότατα ανασφαλές. Υπ’ αυτήν την έννοια, μάθετέ του πόσο αξίζει ως μονάδα ούτως ή άλλως και κάντε το να αποδείξει στον εαυτό του πως είναι αυτάρκες από μικρό. Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ξέρετε σίγουρα πως έχετε κοντά σας ένα από τα πλέον γοητευτικά και δυνατά  παιδιά του ζωδιακού. Αυτό που θα πρέπει σίγουρα όμως να συνειδητοποιήσετε είναι πως το παιδάκι Σκορπιός έχει μέγιστη ανάγκη συναισθηματικής κάλυψης και ισορροπίας, για να νιώθει ασφαλές και σίγουρο σε κάθε του βήμα και να μην υποφέρει ψυχολογικά. Ένα Σκορπάκι μπορεί να αντιδράσει απότομα και να σας ξαφνιάσει, μετά από μια μακρόχρονη «ήσυχη» πορεία, κατά την οποία σας άφηνε ανυποψίαστους. Η φιλοδοξία και η αίσθηση δύναμης και επιρροής είναι ριζωμένα στο ζώδιο αυτό, συνεπώς το παιδί εξ’ αρχής έχει το αίτημα της επιτυχίας και του ελέγχου των καταστάσεων. Είναι πραγματικά θετικό το να προσφέρετε ένα περιβάλλον με πνευματικά ερεθίσματα, σταθερότητα, ευαισθησία, ενσυναίσθηση, κατανόηση και αγάπη στο παιδί αυτό. Άλλο τόσο, να θυμάστε πως η καταπίεση δεν το βοηθά, τουναντίον πιθανώς το καταστρέφει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Χαρά Θεού! Αν έχετε ένα μικρό Τοξοτάκι κοντά σας, τότε μάλλον είστε τυχερές μανούλες! Αισιοδοξία, θετική προδιάθεση, ταξιδιάρικη φύση, ιδέες και ελευθερία είναι τα μοτίβα του παιδιού αυτού, το οποίο σαφώς και αρέσκεται στη γνώση. Τα παιδιά του Δία φημίζονται για την «τύχη» που έχουν ή που σπέρνουν γύρω τους! Προσφέρετε στο παιδί σας ποικίλα ερεθίσματα, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Δώστε του εναλλακτικές και αφήστε το να αναπτυχθεί για να επιλέξει αργότερα πού θα ανοίξει τα φτερά του. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πραγματικά μεγάλες, αν το παιδί Τοξότης γαλουχηθεί μέσα σε πλαίσιο ευθύνης και ρεαλισμού και μάθει να αποφεύγει κάθε υπερβολή. Αφήστε το να εμπνέεται και να ονειρεύεται, όμως μάθετέ του πως χρειάζεται πάντα δουλειά και προσπάθεια για να αποδώσει μια μεγάλη ιδέα. Άσσος στο  μανίκι κάθε Τοξότη μάλλον είναι η έφεση στις ξένες γλώσσες. Σίγουρα θα του χρειαστούν δε, εφόσον αργότερα μάλλον θα θέλει να γυρίσει τον κόσμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Καλώς ήλθατε στον κόσμο της ωριμότητας! Έχετε την τύχη να μεγαλώνετε το παιδί που μοιάζει ώριμο από το ξεκίνημα σχεδόν. Παιδιά του Κρόνου, τα μικρά Αιγοκεράκια μπορούν να αποδώσουν περίφημα μέσα σε συνθήκες πειθαρχίας, οργάνωσης και ιεραρχίας. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να το αφήσετε χωρίς πνευματικά ερεθίσματα και χωρίς προκλήσεις. Το παιδί σας πρέπει να αποδείξει πως πετυχαίνει στόχους και να νιώσει πως προσπαθεί βήμα βήμα για να φτάσει στην κορυφή. Η ελαφρότητα και η κοινωνικότητα δεν είναι τα ατού εδώ. Αντιθέτως, σοβαρότητα, ευθύνη και μεθοδικότητα χαρακτηρίζουν το παιδί αυτό, μια πραγματικότητα που αποτελεί θησαυρό για το μέλλον του. Μην ξεγελαστείτε, ωστόσο, από την ενίοτε εσωστρεφή και ψυχρή στάση του παιδιού σας. Είναι βέβαιο, πως ειδικά ένα Αιγοκεράκι έχει απεριόριστη ανάγκη να εισπράττει συναίσθημα, αγκαλιά και αγάπη. Εκείνο μπορεί να το «επιστρέφει» με περισσότερο πρακτικούς τρόπους, ωστόσο αυτή είναι η μόνη μέθοδος να κατευνάσετε μια ανασφάλεια ή αναστολή που του δίνει η ίδια του η φύση. Τέλος, η μουσική είναι μια τέχνη που πραγματικά αξίζει να προσεγγίσει το παιδί σας στα χρόνια της εκπαίδευσης.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Έχετε κοντά σας ένα μικρό Υδροχοάκι? Συγχαρητήρια! Θυμηθείτε πως η τύχη σας χαμογελά, αλλά σας βάζει και δύσκολα. Το παιδί σας είναι ίσως το πιο ευφυές πλάσμα μέσα στο ζωδιακό. Αυτό όμως θα μπορούσε να αποβεί τροχοπέδη, αφού κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός και το παιδί σας δεν αντέχει πολλές υποδείξεις, μοιάζει αντισυμβατικό και ανεξάρτητο ήδη από τη γέννησή του! Τέχνασμα για να μετριάσετε τις αρνητικές εκφάνσεις του Υδροχόου είναι ίσως το να οδηγείτε το παιδί σας με επιδεξιότητα, ώστε να νιώθει μεν πως η επιλογή είναι δική του, όμως να κάνει τη σωστή για το μέλλον του επιλογή με την «υποβόσκουσα» υπόδειξή σας. Μια ισορροπία ανάμεσα στην πειθαρχία, την οργάνωση και την  πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Τα πνευματικά ερεθίσματα είναι ό,τι πιο σοβαρό ως ανάγκη για τη σωστή του ανάπτυξη. Μην το καταπιέσετε ποτέ, αντιθέτως εξηγήστε του τα πώς και τα γιατί, αφού μπορεί να κατανοήσει δια της λογικής, με την οποία το προίκισε η φύση. Εντάξτε το παιδί σας σε συλλογικές δραστηριότητες και προσφέρετέ του την ευκαιρία ενασχόλησης με παιχνίδια τεχνολογίας. Γαλουχήστε το με τις έννοιες της συνεργασίας και της προσφοράς και κατευνάστε του με κάθε τρόπο όποια εγωιστική τάση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Έχετε κοντά σας ένα από τα πλέον ευαίσθητα πλάσματα του ζωδιακού. Το παιδί αυτό «εισπράττει» με τρόπους ,που πολλές φορές είναι δυσνόητοι με τη λογική, κάθε κατάσταση, κάθε συναίσθημα, ακόμα και την ενέργεια του χώρου όπου βρίσκεται. Το καλό με το μικρό Ψαράκι είναι πως διαισθάνεται και συνήθως έχει καλές προθέσεις. Το δύσκολο είναι πως μπορεί να «χάνεται» μέσα στο δικό του κόσμο συναισθημάτων, φαντασίας και ουτοπίας και να μην έχει αίσθηση της πραγματικότητας και των ρεαλιστικών απαιτήσεων. Εσωστρεφές παιδί, μπορεί να πληγωθεί και να μην το εκφράσει ανοιχτά.  Εδώ το θετικό ενδεχόμενο είναι να βγάλει αυτό που νιώθει μέσα από κάποια καλλιτεχνική οδό. Το αρνητικό όμως είναι να προβεί σε ενέργειες αυτοκαταστροφής με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Προσφέρετέ του αγάπη, κατανόηση και θετικό πρίσμα προς τη ζωή και το μέλλον. Δώστε του την ευκαιρία να καταπιαστεί με τις τέχνες. Εξωθήστε το σε θετικές δραστηριότητες προσφοράς προς τους γύρω του. Μάθετέ του ταυτόχρονα, όμως, πως πρέπει να επιλέγει δημιουργικούς δρόμους έκφρασης και δραστηριότητας, αλλά και φίλους που μπορούν να συνδράμουν στις θετικές του προδιαγραφές. Το μικρό ψαράκι χρειάζεται σίγουρα το δικό του χώρο και χρόνο. Όμως πρέπει να μεγαλώνει σε περιβάλλον υπεύθυνου ελέγχου και καθοδήγησης, για να μη «χαθεί» μέσα στον κόσμο του ονείρου, της άρνησης μιας πραγματικότητας ή της αυταπάτης.Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε τώρα στο 875 876 8256

 

Ποια παιδιά είναι πιο εύστροφα?
Παρθένοι, Δίδυμοι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Κριοί

Ποια παιδιά είναι πιο ατίθασα?
Κριοί, Υδροχόοι, Σκορπιοί, Λέοντες

Ποια παιδιά είναι πιο καλόβολα?
Ταύροι, Ζυγοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι

Ποια παιδιά έχουν ανάγκη ανάπτυξης  ή υγιούς αναγνώρισης της αυτοπεποίθησης?
Καρκίνοι, Ζυγοί, Ιχθύες, Σκορπιοί, Αιγόκεροι

Ποια παιδιά είναι πιο ευαίσθητα συναισθηματικώς, είτε το δείχνουν είτε όχι?
Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι

Σε ποια παιδιά θα πρέπει να οριοθετηθεί ο εγωισμός είτε η έπαρση?
Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί

Ποια παιδιά πρέπει να γίνουν πιο «συγκεκριμένα» και πρακτικώς αποδοτικά?
Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ιχθύες

Ποια παιδιά πρέπει να στραφούν προς την τέχνη?
Ταύροι, Ζυγοί, Λέοντες, Ιχθύες, Αιγόκεροι

Ποια παιδιά λένε τη μισή αλήθεια?
Λέοντες, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες

Ποια παιδιά μπορούν να μάθουν την αίσθηση της οικονομίας?
Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι

Ποια παιδιά πρέπει να προσεχθούν πιο πολύ στη διατροφή?
Τοξότες, Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι

Ποια παιδιά έχουν πιο ευαίσθητα νεύρα?
Δίδυμοι, Παρθένοι, Υδροχόοι, Σκορπιοί

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ