Slider

Ο Άρης στα ζώδια

Βίαιος, ορμητικός, απερίσκεπτος, μέγα σύμβολο της αρρενωπότητας, ο θεός του πολέμου καθορίζει στον ζωδιακό κύκλο τόσο τη δυναμικότητα του ατόμου όσο και τις τάσεις της ορμικής του σεξουαλικότητας.

 

Ο Άρης στον Κριό

Με τον Άρη στο φιλικό ζώδιο του Κριού το άτομο παρουσιάζει χαρακτηριστικά υπερδραστηριότητας. Αρχηγικές τάσεις, πάθος, τόλμη και αποφασιστικότητα είναι ιδιότητες που δείχνουν έναν δυναμικό άνθρωπο. Ο άντρας με Άρη στον Κριό είναι απόλυτα αρρενωπός, «μάτσο», κοινώς, ενώ η γυναίκα είναι δυναμική και κυριαρχική.

 

Ο Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης στον σταθερό και πρακτικό Ταύρο δίνει άτομα επίμονα και πεισματώδη. Το κέρδος καθοδηγεί τις κινήσεις τους, κάνοντάς τα αρκετά υπομονετικά. Όταν όμως τους πιέσεις πέρα από τα όριά τους, το ξέσπασμα θα είναι ορμητικό. Η σεξουαλικότητα είναι εδώ συνυφασμένη με την αισθησιακότητα, το πάθος ρέπει προς την εκζήτηση και η πολυτέλεια θεωρείται προαπαιτούμενο.

 

Ο Άρης στους Διδύμους

Με τον Άρη στους Διδύμους η μεταβλητότητα αναδεικνύεται σε κινητήρια δύναμη. Κυνισμός στις απόψεις και την συμπεριφορά, υπερκινητικότητα και αστάθεια βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Στο σεξ συναντούμε άτομα ιδιαιτέρως ομιλητικά. Ο ερωτισμός της φωνής συνιστά εδώ πρωτογενή πηγή απόλαυσης σε βαθμό που αγγίζει τα όρια της διαστροφής.

 

Ο Άρης στον Καρκίνο

Στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου ο Άρης βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, η οποία και αντανακλάται στη φαινομενολογία των χαρακτηριστικών του ατόμου. Η ανοιχτή μάχη εδώ θα δώσει την θέση της σε έναν πόλεμο ελιγμών, όπου η εξαπάτηση παίζει κυριαρχικό ρόλο επί της ανοικτής επιβολής. Η σεξουαλικότητα, δε, μετριάζεται από μια έντονη συναισθηματικότητα και το πάθος θυσιάζεται στη συντροφικότητα.

 

Ο Άρης στον Λέοντα

Με τον Άρη στον Λέοντα η καθημερινότητα μεταβάλλεται σε θεατρική σκηνή. Οι χειρονομίες είναι έντονες και η παραμικρότερη ένταση χρωματίζεται με πινελιές άγριες και τραχείες. Φιγούρα γοητευτική και με απήχηση το άτομο με Άρη στον Λέοντα είναι συνήθως εξαιρετικά περήφανος για τον εαυτό του, καταλήγοντας συχνά στην υπεροψία. Στον σεξουαλικό τομέα θα τον κερδίσεις μόνο αν εκθειάσεις τα προσόντα του -υπαρκτά ή μη.

 

Ο Άρης στην Παρθένο

Με τον Αρη στην Παρθένο το άτομο χαρακτηρίζεται από μια εμμονή στη λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγήσει σε υποχονδρία. Ένα άγχος όσον αφορά στην επάρκεια της επίδοσης το ταλανίζει -ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα- σε βαθμό που είναι πιθανό να μπλοκαριστεί. Παρ’ όλα αυτά, ότι χάνει από πάθος το κερδίσει σε μεθοδικότηα, επιτυγχάνοντας τεχνικά υψηλές αποδόσεις.

 

Ο Άρης στον Ζυγό

Στον ισορροπιστή Ζυγό ο Άρης δεν αισθάνεται καλά. Το μεγάλο πρόβλημα του ατόμου εδώ είναι οι καλές του προθέσεις. Ενώ θέλει να κάνει το δίκαιο και σωστό, ξεχνά πως οι αφηρημένες έννοιες πρέπει να πραγματωθούν. Και αυτή η πραγμάτωση είναι που βλάπτει τους ανθρώπους γύρω του. Ταυτόχρονα, η αχαλίνωτη κοινωνικότητα καθιστά το άτομο αναξιόπιστο για βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις.

 

Ο Άρης στον Σκορπιό

Εδώ ο Άρης κάνει πάρτυ. Η σεξουαλικότητα του ατόμου είναι βαθιά, σκοτεινή και αχαλίνωτη. Η φαντασία οργιάζει και οι αναστολές βρίσκονται στον δρόμο του μόνο και μόνο για να υπερβαθούν. Το πάθος είναι σταθερό αλλά και σκοτεινό: τα χτυπήματα δεν ξεχνιούνται και η εκδίκηση προετοιμάζεται με χειρουργική ακρίβεια και στάθμιση όλων των παραμέτρων.

 

Ο Άρης στον Τοξότη

Στον ιδεαλιστή Τοξότη η παρουσιά του Άρη παροξύνει το πνεύμα. Ενθουσιασμός, σπιρτάδα και μια έντονη διάθεση για αντιλογία είναι πανταχού παρόντα χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα εδώ έγκειται στην σοβαρότητα. Διότι παρόλο το ύφος και τον στόμφο, καμιά φορά, μόλις τα πράγματα σοβαρέψουν η ορμή υποχωρεί και το χρώμα ξεθωριάζει.

 

Ο Άρης στον Αιγόκερω

Στον εργατικό Αιγόκερω ο Άρης δίνει την κατάλληλη αντοχή για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Από την άλλη όμως μπορεί να εκτρέψει το άτομο προς μια συμπεριφορά σκληρή και άκαρδη, που βλέπει στον άλλον μόνο ένα μέσο για την επίτευξη των σκοπών. Σε κάθε περίπτωση πάντως το άτομο με Άρη στον Σκορπιό ξέρει ότι τίποτα δεν προσφέρεται χωρίς τίμημα.

 

Ο Άρης στον Υδροχόο

Στον επαναστάτη Υδροχόο ο Άρης δίνει την ώθηση για την σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή. Ζωτικότητα, ευκινησία, υπερδραστηριότητα είναι μερικά κοινά χαρακτηριστικά του ζωδιακού αυτού συνδυασμού. Από την άλλη, η υπερβολική αυτή ενέργεια μπορεί να μεταπέσει σε φιλονεικία και ευερεθιστικότητα καθιστώντας το άτομο δογματικά καθηλωμένο στις ιδέες του.

 

Ο Άρης στους Ιχθύες

Ο Άρης στους Ιχθύες ενισχύει την τάση του ατόμου να αποφεύγει την επαφή με την πραγματικότητα. Η ευθύτητα και ο ρεαλισμός καθίστανται πρακτικά ανενεργείς, από την άλλη όμως, εξάρσεις υπερβολικής δράσης –μέχρι και την αυτοθυσία ακόμη- δεν είναι απίθανες, όταν ο λόγος έχει γίνει ατομικό βίωμα και ακλόνητη πεποίθηση.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ