Slider

Τοξότης - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΤοξότηςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Τοξότης είναι το 9ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το τρίτο από τα ζώδια του φθινοπώρου και σηματοδοτεί το τέλος του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Τοξότη από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Το γένος του είναι Αρσενικό και η ποιότητά του Μεταβλητή. Στοιχείο του είναι η Φωτιά. Κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας. Εδώ, ο Ερμής είναι σε αδυναμία, ο Δίας σε κυριαρχία (μαζί με τον Ιχθύ) και ο Ποσειδώνας σε πτώση.

Το ήθος, η ανάγκη για μεγάλη ελευθερία και μεγαλεπήβολα σχεδία, η διανόηση πνεύματος, η βαθύτερες αλήθειες, η πιστή, η ελπίδα, η αισιοδοξία, ο βαθύς στοχασμός, το εύρος της αντίληψης, η ωρίμανση που τυγχάνετε με την απόκτηση γνώσεων, αλλά και η ανάγκη του για περιπέτεια, δράση και εξάπλωση αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Τοξότη. Είναι λάτρης της εκπαίδευσης, των ξένων γλωσσών, των μακρινών ταξιδιών αλλά και των ευρύτερων μελετών και της ανώτερης γνώσης. Γενικά δεν είναι άτομο που τιθασεύεται εύκολα. Η νευρικότητα του, τον κάνει να ταξιδεύει όσο το δυνατόν πιο μακριά, με μοναδικό σκοπό, τόσο την φυσική όσο και νοητική εξερεύνηση.

Κάθε νέα πρόκληση του προκαλεί ενθουσιασμό. Κάθε πρόκληση που θα τον βοηθήσει να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντε, και να συμπεριλάβει στο ενεργητικό του, ολοένα και περισσότερες εμπειρίες και κατακτήσεις. Οδηγείτε πολλές φορές σε ακραίες πεποιθήσεις με έναν υπερβάλλοντα ζήλο, από την βαθιά φιλοσοφία του για την ζωή και τον κόσμο. Μια ασυνήθιστη τύχη και δύναμη τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα, προσφέροντάς του προστασία. Είναι προικισμένος με αρκετή δόση σοφίας, η όποια τον βοηθά να συνειδητοποιήσει τις θυσίες που πρέπει να κάνει από τις προσωπικές του χαρές για το κοινό καλό. Δεν διστάζει να το πράττει αυτό ακρίτα συχνά.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Στις προσωπικές του σχέσεις μπορεί να φέρει πραγματικά τα πάνω κάτω προκειμένου να ξανακερδίσει την ελευθερία του. Ελκύεται από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, ή μακριά από αυτόν, ή διανοούμενους. Φλογερή και ενθουσιώδης χαρακτηρίζεται η φύση του και αν δεν αισθάνεται ελεύθερος μέσα σε μια σχέση, μπορεί να φύγει πολύ εύκολα. Από άπλες ρομαντικές και γλυκανάλατες ιστορίες μέχρι σκανδαλώδη επεισόδια, καταγράφονται στην ζωή ενός Τοξότη, αφού δεν είναι από εκείνους που μένουν εύκολα πιστοί σε μια σχέση, εκτός αν η σχέση αυτή τους ολοκληρώνει πραγματικά και νιώθουν ότι περιτριγυρίζονται από αληθινή και ειλικρινή αγάπη. Θέλει να δημιουργήσει οικογένεια και αισθάνεται πολύ όμορφα μέσα σε αυτή, με ένα γλυκό και τρυφερό σύντροφο διπλά του, που να τον εκφράζει και να τον ακολουθεί στις νέες του περιπέτειες.

Ανήκει στους ανθρώπους που χαίρονται να ζουν και να διασκεδάζουν. Αγαπάει πραγματικά όσους βρίσκονται γύρω του και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Ξέχνα το άσχημο, αν υπάρχει, παρελθόν και προχωράει μπροστά ακάθεκτος, χάρη στο μεγαλύτερο και βασικότερο προτέρημα του, την αισιοδοξία του. Πιστεύει δηλαδή πως το καλύτερο υπάρχει πάντα μπροστά. Διακατέχεται από μια έλλειψη υπομονής, που το δημιουργεί μια μεγάλη ανυπομονησία για να φτάσει πιο γρήγορα στο στόχο του, έτσι όμως, χάνει πολλές ευκαιρίες. Μέσω της ευφράδειας του λόγου του και της ευελιξίας του, ο Τοξότης μπορεί και καλύπτει τις αδυναμίες του. Πρόκειται για έναν πραγματικά ιδεαλιστή, με διαύγεια πνεύματος, μια προσωπικότητα πολύ ενδιαφέρουσα και αδάμαστη. Ο μονός που μπορεί να τον δαμάσει είναι ο ίδιος του ο σύντροφος, εφόσον του προσφέρει αυτά που ειλικρινά έχει ονειρευτεί.

Σύμβολο

Τοξότης

Κυρίαρχος Πλανήτης

Δίας

Στοιχείο

Φωτιά

Απόφθεγμα

Φιλοσοφώ

Χαρακτηρισμός

Θετικό, Αρσενικό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Μέση, μηροί, συκώτι

Χρώματα

Μπλε του τζιν, μπεζ, μπρούτζινο

Λίθοι

Τοπάζι, τιρκουάζ

Φυτά

Γαρύφαλλο, σημύδα, βελανιδιά

Προτερήματα

Αισιόδοξος, ευθύς, διαχυτικός

Μειονεκτήματα

Αφελής, ανεύθυνος, νευρικός, ανυπόμονος

Ταιριάζει με

Διδύμους, Κριό, Παρθένο

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ