Slider

Κριός - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΚριόςΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Σημαδεύει την έναρξη της άνοιξης καθώς είναι το πρώτο ζώδιό της. Στοιχείο του είναι η φωτιά. Ο Ήλιος διέρχεται στον Κριό από τις 21 Μάρτιου έως τις 20 Απριλίου. Είναι αρσενικό ζώδιο, με κυβερνήτη του τον Άρη. Εδώ, ο Άρης βρίσκεται σε έξαρση, η Αφροδίτη σε αδυναμία και ο Κρόνος σε πτώση.

Η θυελλώδης και παρορμητική του φύση, οι ηγετικές του τάσεις, ο εγωισμός και η αυτοπεποίθηση του, η θέληση αλλά και η θρασύτητα, η φιλονικία, η εριστικότατα αλλά και η έλλειψη λεπτότητας, αποτελούν τα κυρία χαρακτηριστικά του Κριού. Θέλει να είναι πρώτος, δεν συμβιβάζεται ποτέ και με κανέναν τρόπο για την δεύτερη θέση, θέλει να ξεχωρίζει, ενώ βεβαία πολύ δύσκολα υπηρετεί άλλους. Είναι ατρόμητος και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τον εμποδίσει. Είναι ερωτευμένος με την ελευθερία του, αλλά είναι και σπάταλος. Αγαπά πολύ τις καινούργιες αρχές σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του. Συνήθως παρασύρεται από τον ενθουσιά του γι’ αυτές, με αποτέλεσμα το οικοδόμημα που έκτισε να πέσει σαν πύργος από άμμο. Καθόλη την διάρκεια της ζωής του, ο Κριός παίρνει πολλά ρίσκα, τα όποια άλλες φορές τον πάνε στα ύψη και άλλες τον ρίχνουν στα τάρταρα. Έχει πολλούς φίλους, καθώς είναι πολύ κοινωνικός και πολλές φορές είναι από αρκετά ευχάριστος έως και η ψυχή της παρέας. Οι κοντινοί φίλοι όμως που επιλεγεί είναι αυτοί που θα του σταθούν ενεργά και θα τον βοηθήσουν όποτε το χρειαστεί, σε όλη του την ζωή.

Η απολυτή εμπιστοσύνη στις ίδιες του τις ικανότητες, στον ίδιο του τον εαυτό, οι πρωτοβουλίες καθώς και το επιχειρηματικό πνεύμα που τον διακρίνει, τον βγάζουν από την αφάνεια, και ανοίγουν τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων του. Αν διοχετεύσει όλη του την ενεργεία στην δουλεία που κάνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει μέσα στην ενασχόληση του να έχει την απολυτή ελευθερία ώστε να κινηθεί ελεύθερα, για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητες του. Δεν είναι πάντως οπαδός της “μηχανικής” εργασίας, για αυτό θέλει να εργάζεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Πιστεύει πως η δική του άποψη είναι η πιο σωστή, αγνοώντας τις απόψεις των γύρω του. Έτσι γίνεται κατηγορηματικός και πέφτει σε πολλά και αρκετές φορές σοβαρά λάθη. Δρα απερίσκεπτα, γίνεται οξύθυμος και είρωνας. Όταν ενοχλείτε από κάτι, λειτούργει παρορμητικά, νευρικά, τσαντισμένα, ξέροντας πως αυτή του η συμπεριφορά και στάση μπορεί να τον οδηγήσει στην απώλεια πολλών και σημαντικών, είτε υλικών αγαθών, είτε συναισθημάτων. Αν κάτι διακατέχει τον Κριό, αυτό είναι η ανυπομονησία του. Θέλει να έχει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα αποτελέσματα. Δεν μπορεί να αντέξει ούτε λεπτό, αφού η λέξη υπομονή είναι απαγορευμένη για κοινών.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Θεώρει απαραίτητη την ανεξαρτησία αλλά δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια και την κοινωνία. Στις σχέσεις του, διακατέχεται από έντονη ορμητικότητα και βαθιά σεξουαλική διάθεση, καθώς επίσης και από μεγάλο πάθος. Ερωτεύεται συνήθως γρήγορα, κεραυνοβόλα. Δεν συγχωρεί εύκολα τα σφάλματα των άλλων και θέλει να έχει αυτός το πάνω χέρι σε μια σχέση. Παρόλα αυτά είναι πιστός και νιώθει έντονα το συναίσθημα της ζήλιας. Ο σύντροφος που επιλεγεί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές και συχνές διαφορές και κόντρες μεταξύ τους. Καμία φορά η απόρροια όλων αυτών οδηγεί και στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Σύμβολο

Κριάρι

Κυρίαρχος Πλανήτης

Άρης

Στοιχείο

Φωτιά

Απόφθεγμα

Είμαι

Χαρακτηρισμός

Θετικό, Αρσενικό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Κεφάλι, πρόσωπο, άνω γνάθος, εγκέφαλος

Χρώματα

Όλες οι απορχρώσεις του κόκκινου

Λίθοι

Διαμάντι, ρουμπίνι, αμέθυστος, σμαράγδι

Φυτά

Παπαρούνα, γαϊδουράγκαθο, φτέρη

Προτερήματα

Δυναμικός, ενθουσιώδης, εύστροφος, ενεργητικός

Μειονεκτήματα

Εγωιστής, ευέξαπτος, παρορμητικός, ριψοκίνδυνος

Ταιριάζει με

Λέοντα, Ζυγό, Σκορπιό, Δίδυμος

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ