Slider

Λέων - Γενικά Χαρακτηριστικά

ΛέωνΣτοιχειά και χαρακτηριστικά του

Ο Λέων είναι το 5ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια του καλοκαιριού και σηματοδοτεί την καρδιά του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Λέοντα από τις 23 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Το γένος του ζωδίου είναι Αρσενικό και η ποιότητά του Σταθερή. Το στοιχείο του είναι η Φωτιά. Κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος. Εδώ, ο Ήλιος βρίσκεται σε κυριαρχία, ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι σε αδυναμία και ο Πλούτωνας σε έξαρση.

Η υπερηφάνια, η δύναμη, η ακτινοβολία, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η γενναιοδωρία, ο εγωισμός, το πείσμα αλλά και η ματαιοδοξία και τα μεγάλα σχεδία αποτελούν τα κυριότερα και σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Λέοντα. Έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μονός του και αυτό είναι απόρροια της αυτοπεποίθησης που τον διακατέχει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Θα ενθουσιαστεί εύκολα με κάποιο ιδανικό, υποστηρίζοντάς το μέχρι τελικής πτώσης. Είναι αμετακίνητος, σταθερός και αδιάλλακτος στις αντιλήψεις και στα πιστεύω του, ενώ έχει και πολύ έξυπνες ιδέες για το κάθε τι που τον απασχολεί.

Το βασικό όμως στοιχειό του Λέων είναι η γενναιοδωρία του, η όποια βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει ή να συγχωρέσει όσους τον έχουν βλάψει. Είναι πάντα πρόθυμος να ριψοκινδυνεύσει, να θυσιαστεί και να βοηθήσει εκείνους που αγαπάει. Αγαπάει ένα εύθυμο περιβάλλον, γεμάτο χρώματα και φως, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την φύση, όπως και για τα παιχνίδια και κάθε είδους διασκέδαση. Έχει παρά πολύ καλό γούστο και συχνά ελκύεται από την μαγεία της τέχνης. Στηρίζεται στη έμφυτη αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει, προχωρώντας άφοβα μπροστά. Η κοινωνική του θέση, φτάνει συνήθως σε πολύ υψηλά αξιώματα και αυτό τον καθιστά αξιοζήλευτο.

Τα βήματά του είναι αργά και σταθερά, έτσι γνωρίζει το τρόπο με τον όποιο θα βρεθεί στην κορυφή και πετυχαίνει επαγγελματικά. Από νωρίς γίνεται οικονομικά ανεξάρτητος, λόγο των πολύ καλών και έξυπνων ιδεών του, καθώς και από την εργατικότητα. Είναι όμως και σπάταλος, λόγο της γενναιοδωρίας που τον διακρίνει, αλλά και τυχερός από την άλλη, καθώς το καλό του αστέρι που πάντα τον συντροφεύει, τον βοηθά να αποκτήσει ξανά ότι έχασε. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγει τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Είναι ιδιαίτερα έμπιστος ως φίλος και περικλύεται από ένα περιβάλλον ανθρώπων που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις, οι οποίοι τον βοηθούν σε κάθε του βήμα. Οι αντίπαλοί του πεθαίνουν από την ζήλια για τον κύρος και την προσωπικότητά του.

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Στις προσωπικές του σχέσεις είναι παθιάρης, ασταθής και ευέξαπτος. Θέλει και έχει αρκετές σχέσεις στην ζωή του, αλλά όταν αγαπήσει πραγματικά δίνεται με όλη του ψυχή στο ταίρι του και του αφοσιώνεται. Μπορεί να κάνει ασύλληπτα πράγματα για τον σύντρογό του. Είναι πολύ δοτικός και τρυφερός. Επίσης, μέσα από μια σχέση αυξάνεται η δημιουργικότητα του. Αργεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς. Είτε αυτό θα γίνει σε πολύ μικρή ηλικία, που συνήθως θα καταλήξει σε μια παταγώδη αποτυχία λόγο των ασυμφωνιών με το άλλο μέλος, είτε θα γίνει σε μεγάλη ηλικία, με κάποιο άνθρωπο που δεν έχει ερωτευτεί πραγματικά. Τα παιδιά αποτελούν βασικό κίνητρο για ένα γάμο, καθώς τα λατρεύει και επιδιώκει να κάνει πολλά.

Σύμβολο

Λιοντάρι

Κυρίαρχος Πλανήτης

Ήλιος

Στοιχείο

Φωτιά

Απόφθεγμα

Δημιουργώ

Χαρακτηρισμός

Θετικό, Αρσενικό

Ευαίσθητο Σημείο Σώματος

Καρδιά, σπονδυλική στήλη, πλάτη

Χρώματα

Αποχρώσεις του χρυσού, ώχρα

Λίθοι

Ρουμπίνι, τοπάζι

Φυτά

Δάφνη, ηλιοτρόπια, χαμομήλι, λεβάντα

Προτερήματα

Δημιουργικός, ενθουσιώδης, διαχυτικός, γενναιόδωρος

Μειονεκτήματα

Δογματικός, μισαλλόδοξος, συγκαταβατικός, πομπώδης

Ταιριάζει με

Σκορπιό, Αιγόκερω, Λέοντα

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ