Slider

Ωροσκόπος Υδροχόος

Ωροσκόπος Υδροχόος

Γεννηθήκατε με τον αστερισμό του Υδροχόου να καταλαμβάνει την θέση του ανατολικού ορίζοντα στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη. Ο Υδροχόος παριστάνεται ως ένας νέος άνδρας που σερβίρει νερό (εξού φυσικά και το όνομά του). Σε ορισμένες περιπτώσεις ταυτίζεται με τον Γανυμήδη, σε άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση, του αποδίδεται η ικανότητα να καθορίζει τον κύκλο των βροχών, συνδεόμενος έτσι οργανικά και λογικά με την επιβίωση και την αναπαραγωγή.

Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός. Από την μυθολογία γνωρίζουμε πως ο Ουρανός αποτελεί έναν από τους αρχέγονους θεούς. Δημιουργήθηκε από την Γαία, μας λέει ο Ησίοδος, για να την περιβάλλει. Η γέννησή του συμβολίζει την είσοδο του πνεύματος στην οικουμένη. Είναι λοιπόν ο κατεξοχήν Θεός της πρωτοπορίας και της δημουργίας. Ταυτόχρονα αποτελεί σύμβολο της ξαφνικής αλλαγής και της απότομης ανατροπής. Μέσω αυτού εξάλλου παρουσιάζονται τα μετέωρα, ο ιδιόρρυθμος, τουτέστι καιρός. Δεύτερος κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Κρόνος, ο οποίος και συμβολίζει τις καταβολές του ανθρώπου, το παρελθοντικό του στίγμα, που καθορίζει την πρόσληψη του μέλλοντος.

Εσείς που έχετε ωροσκόπο Υδροχόο χαρακτηρίζεστε από την αυθεντικότητά σας. Είστε τύποι sui generis και κερδίζετε εύκολα τον σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό των γύρω σας. Από μικροί ξεχωρίζατε σαν τη μύγα μες το γάλα και οι προσδοκίες γύρω από την εξέλιξή σας ήταν πάντοτε υψηλές. Είστε άνθρωποι που διαθέτετε υψηλά αποθέματα κοινής λογικής. Είστε ψύχραιμοι αναλυτές των όσων ακούτε και βλέπετε, σε βαθμό τέτοιο που είναι σχεδόν απίθανο να σοκαριστείτε από κάτι. Όσο ακραίο και αν είναι αυτό, θα βρείτε τον τρόπο να το γειώσετε, σε βαθμό μάλιστα που συχνά σας χαρακτηρίζουν κυνικούς.

Ταυτόχρονα είστε πνεύματα επαναστατικά. Η μεταβλητότητα αποτελεί ουσιώδες χαρακτηριστικό της φύσης σας. Τίποτα παραδεδομένο δεν πρόκειται να γλιτώσει του αυστηρού ελέγχου σας. Ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και λαμβάνεται μέρος με ζέση σε αναμορφωτικές του κοινού καλού ενέργειες. Η αντισυμβατικότητα αυτή όμως πολλές φορές σας ωθεί σε ακραία σημεία, καθιστάμενη στείρος αρνητισμός.

Παρόμοια είναι και η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. Είστε οπαδοί των νέων εμπειρίων και σίγουρα το ταίρι σας δεν πρόκειται να παραπονεθεί ότι βαριέται. Εμπλουτίζετε συνεχώς το ερωτικό σας ρεπερτόριο, όχι μόνο σε αντιλήψεις και πρακτικές αλλά και σε συντρόφους. Ναι, δεν είστε ιδιαίτερα πιστοί.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου (ο οποίος δηλοί το πως παρουσιάζεται στην καθημερινότητα το Εγώ - Ζώδιο και το Ασυνείδητο - Σελήνη) εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την θέση, στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, του κυβερνήτη πλανήτη, εν προκειμένω του Ουρανού. Μόνον εάν αυτός βρίσκεται στην οικεία του θέση, στον Υδροχόο, η περιγραφή παρουσιάζεται ακριβής.

Έτσι, με τον Ουρανό στον γενναίο Κριό, η προσωπικότητά σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά ανεξαρτησίας, ενώ με τον Ουρανό στον λάτρη των απολαύσεων Ταύρο ο πλούτος καθίσταται για εσάς πρώτη προτεραιότητα. Όχι απαραίτητα κατά τρόπο εγωιστικό. Μπορεί, για παράδειγμα, να σας ενδιαφέρει έντονα το θέμα της αναδιανομής του. Στον επικοινωνιακό Δίδυμο, ο Ουρανός δημιουργεί Υδροχόους με έντονη διάθεση υιοθέτησης νέων τεχνολογιών. Είστε πάντα εσείς οι πρώτοι που θα λανσάρετε στην παρέα ένα καινούριο γκάτζετ.

Στον ευαίσθητο Καρκίνο ο Ουρανός δημιουργεί Υδροχόους που τους ενδιαφέρει έντονα η πρόοδος της οικογένειάς τους, έχοντας ταυτόχρονα και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το life style. Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον λαμπερό αλλά και ναρκισσιστή Λέοντα, το αίτημα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Στον λεπτολόγο Παρθένο, ο Ουρανός εκφράζεται μέσω μίας τάσης εξοικόμησης πόρων. Έτσι, μπορεί να είστε υπέρμαχοι της ανακύκλωσης.

Με τον Ουρανό στον Ζυγό, το κύριο μέλημα ενός Υδροχόου είναι η προέκταση των ιδεών του, πέρα από περιορισμούς τόπου και χρόνου, ενώ με τον Ουρανό στον Σκορπιό δημιουργούνται θαρραλέες προσωπικότητες. Η αισιοδοξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός Υδροχόου με Ουρανό στον Τοξότη, ενώ ο ιδεαλισμός είναι το αποτέλεσμα του Ουρανού στον Αιγόκερω. Τέλος, με τον Ουρανό στους Ιχθείς, η απόρριψη του υλισμού (με την ευτελή του έννοια) γίνεται στόχος ζωής.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ