Slider

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Γεννηθήκατε με το ζώδιο των Διδύμων στον ανατολικό σας ορίζοντα. Οι Δίδυμοι, πρώτο ζώδιο του αέρα στον κύκλο, απεικονίζονται συμβολογραφικά με δύο παράλληλες όρθιες γραμμές που τις ενώνουν δύο ετεροβαρείς καμπύλες. Η ανακλαστική ομοιότητα των καθέτων συνυπάρχει με την απόκλιση των καμπυλών. Διανοίγεται έτσι ο τόπος της συνύπαρξης του όμοιου με το διαφορετικό, η διαλεκτική διατήρησης και μεταβολής, ιδιοσυστατικό κάθε δίδυμου.

Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ερμής, θεός διπλός, άγγελος και δαίμονας ταυτοχρόνως. Προστάτης των γραμμάτων, κύριος των μεταφορών και της επικοινωνίας αλλά και άπληστος τοκογλύφος, απατεώνας, ίνδαλμα των κλεφτών. Ζεύγη χαρακτηριστικών που δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς όπου κάνει την εμφάνισή του ο λόγος διανοίγεται και το έδαφος της παρερμηνείας, προϋπόθεση της εξαπάτησης. Η κίνηση σ’ αυτό το πεδίο απαιτεί ταυτόχρονα λογική και διαίσθηση, αυτιά και μάτια ανοικτά.

Έχοντας ωροσκόπο στους Διδύμους, το Εγώ σας (που εκφράζεται από το ζώδιο) και το ασυνείδητό σας (που εκφράζεται από την Σελήνη) διαμεσολαβούνται από αυτούς. Παρουσιάζεστε με αξιοσημείωτα υψηλές επιδόσεις στον τομέα της επικοινωνίας: δύσκολα θα συναντήσετε κοινωνικούς κύκλους στους οποίους δεν θα επιβληθείτε με την ευφράδειά σας. Χρησιμοποιείτε έντονα εκφραστικά μέσα, με τον κίνδυνο πολλές φορές να φαίνεστε επιτηδευμένος. Σας συνεπαίρνει η μαγεία του διαλόγου τόσο που είστε ικανός να επιχειρηματολογήσετε για τα πάντα και για το αντίθετο των πάντων. Σας κατηγορούν πολλές φορές για διπλοπροσωπία, καθώς η ευμεταβλητότητά σας δεν σας κάνει και τον καλύτερο σύμμαχο.

Στον έρωτα είστε απαιτητικοί. Αναζητάτε στον σύντροφό σας την ευφυία. Τα σωματικά προσόντα, όσο πλούσια και αν είναι δεν σας αρκούν. Θέλετε ο άλλος να σας κερδίσει διανοητικά. Θέλετε ο άλλος να αποδειχθεί το ίδιο ικανός να ακολουθεί τους μαιάνδρους του διαλόγου χωρίς να χάνει την πνευματικότητά του. Μετά την κατάκτηση του ποθητού αντικειμένου, είναι πολύ πιθανό να «ξενερώσετε» και αναζητήσετε αλλού νέα κεντρίσματα. Αν όμως καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση είστε ικανός, μέσω των επικοινωνιακών σας χαρισμάτων, να επιδείξετε αξιοσημείωτη συντροφικότητα. Συχνά βέβαια μπορεί να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, καθώς δυσκολεύεστε να καταλάβετε ότι ο έρωτας δεν είναι φιλολογικό σουαρέ αλλά, κατά κύριο λόγο, πάθος.

Φυσικά, στην περίπτωση που ο κυβερνήτης Ερμής δεν βρίσκεται στον αστρολογικό σας χάρτη στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά αυτά υπόκεινται την ανάλογη διακύμανση. Έτσι, αν διαθέτετε τον Ερμή στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, έχετε μια κλήση προς την ισχυρογνωμοσύνη. Με τον Ερμή στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα χάνουν μεν σε πρακτικότητα, μετουσιώνονται όμως σε γνήσια καλλιτεχνική έκφραση.

Ο συνδυασμός ωροσκόπου Διδύμων και Ερμή στο ναρκισσιστικό ζώδιο του Λέοντα, δημιουργεί αληθινούς ηθοποιούς, όχι απαραίτητα με την στενή, επαγγελματική έννοια. Έχετε μια τάση να υπερβάλλετε, με ασυνείδητο στόχο να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Ο Ερμής στην Παρθένο δίνει ιδιαίτερα λεπτολόγους τύπους προσωπικότητας. Στην αρνητική του εκδοχή, αυτός ο τύπος γίνεται συχνά μυγιάγγιχτος και υποχόνδριος.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Ερμή στον Ζυγό. Εδώ η ανάγκη του ατόμου να γίνεται αρεστός σε όλους μέσω λεπτών διπλωματικών ελιγμών, οδηγεί πολύ συχνά σε αναποφασιστικότητα -παρ’ όλο φυσικά που αυτή την επενδύει με έξοχη ρητορική δεινότητα, κάνοντας την να μοιάζει γοητευτική. Αντίθετα, στην περίπτωση που ο κυβερνήτης των διδύμων βρίσκεται στο επιθετικό ζώδιο του Σκορπιού, έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που αρέσκεται να χρησιμοποιεί το λόγο προς επίτευξη των σχεδίων του για ανέλιξη. Ταυτόχρονα τα άτομα αυτά φημίζονται για το ιδιότυπο χιούμορ τους που αγγίζει τα όρια του μαύρου.

Το ζώδιο του Υδροχόου φημίζεται για την επαναστατικότητα και την καινοτόμα διάθεση. Έτσι, όταν ο Ερμής βρεθεί σ’ αυτό, το άτομο με ωροσκόπο στους Διδύμους, η πνευματικότητα και η επικοινωνιακή δεινότητα του ατόμου στρέφεται είτε στον χώρο της επιστημονικής ανακάλυψης είτε σε αυτόν της κοινωνικής αναμόρφωσης. Πολλές φορές ωστόσο αυτή η πρωτοποριακότητα συναντά την δυσπιστία των υπολοίπων.

Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Ιχθύες, τέλος, τα χαρακτηριστικά των Διδύμων δημιουργούν ανθρώπους ανοικτούς στον διάολογο πέρα από ξεροκέφαλες εμμονές σε παγιωμένες αντιλήψεις

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ