Slider

Ωροσκόπος Σκορπιός

Ωροσκόπος Σκορπιός

Γεννηθήκατε με τον αστερισμό του Σκορπιού να καταλαμβάνει την θέση του ανατολικού ορίζοντα στον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Αυτός, λοιπόν, είναι ο ωροσκόπος σας. Το σύμβολο είναι και σε αυτήν την περίπτωση ενδεικτικό του ποιού. Ως παρουσία ο σκορπιός προκαλεί τον φόβο. Η ουρά του, με το δηλητηριώδες κεντρί της, είναι έτοιμη να χτυπήσει. Φωλιάζοντας σε απόμερα σημεία, είναι ύπαρξη μοναχική που δύσκολα αλλάζει χαρακτήρα (θυμηθείτε τον περίφημο μύθο του σκορπιού με τον βάτραχο). Και όταν απειληθεί δεν θα διστάσει καθόλου να στρέψει το κεντρί ενάντια στον ίδιο τον εαυτό του.
Ο Σκορπιός έχει δύο κυβερνήτες, τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ο εριστικός Άρης βρίσκει εδώ το δεύτερο καταφύγιο του στον ζωδιακό κύκλο, σε δυσαρμονικό τετράγωνο με τα ζώδια των Φώτων (Καρκίνο και Λέοντα). Ο Πλούτωνας, στο μοναδικό του καταφύγιο, κουβαλά μαζί την ερεβώδη φύση του, που είναι ταυτόχρονα αποτρόπαιη και εκμαυλιστική. Πέρα από άρχοντας του σκότους, του ανήκει και ο πλούτος (εξού και το όνομά του) του υπεδάφους. Καταστροφή και δημιουργία, αρχή και τέλος, δεικνύουν και εδώ τη διαλεκτική τους σχέση.

Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς. Είστε άνθρωποι που προκαλείτε ισχυρά κύματα γοητείας, αν και όχι πάντα συνοδευμένα με συμπάθεια. Οι αποτόμοι, εξάλλου, τρόποι σας δεν βοηθούν. Σας φαντάζομαι να απαντάτε στο «Χαίρω πολύ!» μιας νέας γνωριμίας με ένα «Εγώ πάλι όχι!». Η εν γένει συμπεριφορά σας έχει κάτι το «ψαρωτικό». Κραδαίνετε το κεντρί σας και το επισείετε επί δικαίων και αδίκων, δημιουργώντας το κατάφυγιο για εσάς και τα κρυμμένα μυστικά σας.

Στις επιδιώξεις σας είστε αδίστακτοι. Όταν ο στόχος τεθεί θα πρέπει και να επιτευθεί. Η φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι γραμμένη για εσάς. Βέβαια, θα πρέπει να κατανοήσετε πως μερικές φορές η διπλωματία είναι πιο σίγουρος δρόμος επιτυχίας από την ανοιχτή διαμάχη.

Στον έρωτα, η φλόγα του Άρη και ο μυστηριακός, απόκοσμος ερωτισμός του Πλούτωνα, σας χαρίζουν την διαβόητη θέρμη και το ασίγαστο πάθος που σας χαρακτηρίζει. Το ταίρι σας όμως θα αισθανθεί συχνά την απόσταση που τοποθετείτε ανάμεσα σ’ αυτό το πάθος και την επίδειξη συντροφικότητας και τρυφερότητας. Ένα κομμάτι του εαυτού σας αντιστέκεται σθεναρά στην ένωση με τον άλλο. Μόλις τα πράγματα γίνουν πιεστικά, θα προτιμήσετε να φύγετε, έστω και αν πληγωθείτε.

Τα χαρακτηριστικά αυτά φυσικά ισχύουν στην ιδεατή τους μορφή μόνο εάν ο Πλούτωνας βρίσκεται στην οικεία του θέση. Αν η θέση του Κυβερνήτη δεν συμπίπτει με την θέση του ωροσκόπου, τότε παρατηρούνται αλλοιώσεις στην έκφραση αυτού που ο ωροσκόπος εκφράζει, της παρουσίασης δηλαδή του ζωδιακού Εγώ και της ασυνείδητης Σελήνης.

Έτσι, με τον Πλούτωνα στον Κριό, πολλαπλασιάζονται οι αρχηγικές τάσεις του Σκορπιού, σε σημείο που δεν διστάζετε να γίνεται αδίστακτοι για να φτάσετε στην κορυφή. Με τον Πλούτωνα στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, η αισθησιακότητα έχει τον πρώτο λόγο. Ταυτόχρονα όμως παρατηρείται και έντονη γονιμότητα σε όλες τις πλευρές της ζωής σας. Με τον Πλούτωνα δε στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων η επίτευξη των στόχων σας περνάει μέσα από τη δύναμη των λέξεων.

Με τον Πλούτωνα στον τρυφερό Καρκίνο, η σκληρότητα και η απόκοσμη διάθεση του Σκορπιού μετριάζονται προς όφελος της οικογένειας, ενώ με τον Πλούτωνα στον ναρκισσιστή Λέοντα τον πρώτο λόγο λαμβάνει η ισχυρότατη δύναμη της θέλησής σας. Στην σεμνή Παρθένο, ο Πλούτωνας παράγει Σκορπιούς με έντονη επιστημονική κλίση, ενώ στους ισορροπιστές Ζυγούς Σκορπιούς που δρουν ομαδικά. Η παγίδα όμως εδώ έγκειται στο ότι μια τέτοια ομαδικότητα μπορεί να πνίξει την αυτονομία του Σκορπιού, κάνοντάς τον μνησίκακο.

Με τον Πλούτωνα στον ιδεαλιστικό Τοξότη, έχουμε άτομα ανοικτά σε περιπέτειες και «επικίνδυνες αποστολές», ενώ στον προσγειωμένο Αιγόκερω δίνουν τύπους ανθρώπων βαθιά εργατικών και φιλόδοξων. Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, οι αρχηγικές τάσεις του Σκορπιού στρέφονται προς την αναμόρφωση του υπάρχοντος. Με τον Πλούτωνα, τέλος, στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, ο Σκορπιός ταλανίζεται από έντονα συναισθηματικά βιώματα, με εντεινόμενη έτσι την τάση του να αποτραβιέται στον εαυτό του.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ