Slider

Ωροσκόπος Κριός

Ωροσκόπος Κριός

Γεννηθήκατε με το ζώδιο του Κριού στον ανατολικό σας ορίζοντα. Ξέρετε ότι ο Κριός, ως πρώτο ζώδιο του κύκλου, εκπροσωπεί την παιδικότητα; Ένα ολόκληρο σύμπαν -ζωντανό αλλά και σκοτεινό συνάμα, αθώο αλλά και σκληρό, για να μην πούμε αδυσώπητο- ανοίγεται μπροστά σας. Όταν ο διάσημος φιλόσοφος Φρειδερίκος Νίτσε καλούσε το πνεύμα να μεταμορφωθεί από καμήλα σε λιοντάρι και από λιοντάρι σε παιδί, μια τέτοια σύνθετη έννοια παιδικότητας είχε στο νου του.

Δεν είναι τυχαίο που κυβερνήτης πλανήτης του Κριού -άρα και του ωροσκόπου σας- είναι ο Άρης. Όλες οι αντιφατικές ιδιότητες του παιδιού συναρμόζονται στην μορφή του θεού του πολέμου. Και είναι οι ίδιες αυτές ιδιότητες που αποτελούν μέρος του πρόσυνειδητού σας, δρώντας υπογείως -άρα επικίνδυνα καθοριστικά- σε κάθε ενέργεια του «ζωδιακού» σας εγώ, και σε κάθε παρόρμηση της σελήνης σας, κυβερνήτριας του ασυνείδητού σας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Κινείστε ανάμεσα στους άλλους αναζητώντας συνεχώς ένα «δυναμόμετρο», σαν κι αυτά που υπάρχουν στα λούνα παρκ, για να μετρήσετε την δύναμή σας. Ψάχνεστε για δράση, και δεν το κρύβετε. Με το κεφάλι ψηλά και χωρίς καμία διάθεση υπολογισμού των συνεπειών, ρίχνεστε μπροστά. Οι άλλοι εκλαμβάνουν αυτή σας την στάση πολλές φορές ως αυτοθυσία, ή έστω ως υπέρμετρη γενναιοδωρία. Κινείστε χωρίς αντιστάσεις, έτσι δεν θα διστάσετε να «την πείτε» σε όποιον ή ό,τι κάνει ή πάει στραβά, κινδυνεύοντας έτσι ανά πάσα στιγμή να πέσετε θύματα περισσότερο ευέλικτων και δολοπλόκων ανθρώπων, όπως ο Άρης έπεσε θύμα του Ώτου και του Εφιάλτη (Ιλιάδα Ε, στ. 385).

Όταν όμως όλη αυτή η ζωντάνια δεν βρίσκει διαύλους εκτόνωσης, στρέφεται προς τα μέσα και σας σιγοτρώει. Γίνεστε ανυπόμονοι, τρώγεστε με ρούχα σας, είστε θηρίο στο κλουβί, και στο τέλος καταλήγετε στον αυτοβασανισμό, θυμίζοντας σκύλο που κυνηγάει την ουρά του. Αυτό που φαίνεται ως τελειομανία στους γύρω σας, δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο των εκάστοτε ενεργειών σας αλλά με την θέση, υπέρβαση και εκ νέου τοποθέτηση όλο και υψηλότερων προσδοκιών από τον εαυτό σας. Ο προορισμός, εξάλλου, σας αφήνει αδιάφορους, ζείτε για το ταξίδι.

Ξεκάθαρη μορφή αυτής της διαδικασίας είναι ο έρωτας. Ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και το δείχνετε. Διεκδικείτε ανοιχτά και επιθετικά, αγνοώντας τα στενά δρομάκια του παιχνιδιάρικου φλερτ. Όταν θέλετε κάποιον, θα «σκάσετε» αν δεν τον έχετε, χωρίς να υπολογίσετε κανένα κόστος. Τι και αν βρεθείτε δεμένοι με την Αφροδίτη σας στο κρεββάτι; Μόλις όμως την αποκτήσετε, σαν να ήτανε παιδικό παιχνίδι, την βάζετε στην άκρη και πάτε για άλλα. Δεν μασάτε τα λόγια σας στους χωρισμούς, είστε σκληροί και ειλικρινείς. Αποφεύγετε όμως να εκπέσετε σε μια κυνική στάση -είπαμε, ως παιδιά που είστε, η όποια κακία βγάζεται προς τους άλλους είναι απλώς (αλλά τί απλώς!) αδιαμεσολάβητη θέληση.

Φυσικά, ο βαθμός στον οποίο ισχύουν όλα αυτά, επικαθορίζεται αποφασιστικά από την θέση του Άρη στον χάρτη σας. Έτσι, τα όσα είπαμε παραπάνω παραμένουν αναλλοίωτα μόνο εάν ο Άρης σας βρίσκεται στον Κριό. Με τον Άρη στον Ταύρο, η ζωντάνια και η δυναμικότητά σας αποκτούν στέρεα θεμέλια, διατηρούνται κατά τις μεταβολές και δρουν ολοένα και πιο εντατικά. Αν ο Άρης σας βρίσκεται στους Διδύμους, η δύναμή σας παίρνει μορφή ιδεαλιστική, αρθρώνεται μέσω των λέξεων και της πνευματικής διεργασίας, χάνοντας όμως σε επικέντρωση αυτά που κερδίζει σε ευρύτητα. Ο Άρης στον Καρκίνο, στρέφει την δραστηριότητά σας προς την υπεράσπιση των βασικών ιδανικών αυτού του ζωδίου. Η οικογένεια και η πατρίδα γίνονται άμεσες προτεραιότητες της ορμής σας.

Από την άλλη, εάν έχετε τον Άρη στον Λέοντα, είστε στραμμένος προς την επαλήθευση των ναρκισσιστικών σας προκαταλήψεων, ενώ με Άρη στην Παρθένο, η ανιδιοτέλεια και η προσοχή στις ανάγκες των άλλων επιτείνονται. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείστε και εσείς που έχετε τον Άρη στον Ζυγό -πλην εδώ η απόβλεψή σας είναι προς αφηρημένα ιδανικά και αξίες.

Εκρηκτικό μείγμα δημιουγείται με τον Άρη στον Σκορπιό: έντονη σεξουαλικότητα και μανιώδης αναζήτηση της επιτυχίας δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας κινηματογραφικής ζωής, με τα καλά και τα κακά που αυτό συνεπάγεται. Η εργασία είναι αυτή που κερδίζει στις περιπτώσεις όπου ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, ενώ γνήσια πνεύματα αμφισβήτησης και καινοτομίας προκύπτουν όταν ο Άρης βρεθεί στον Υδροχόο. Περίεργες κατάστασης κυκλοθυμίας δημιουργεί, τέλος, η θέση του Άρη στους Ιχθύες: δυναμισμός και ευαισθησία συγκρούονται με την πλάστιγγα να γέρνει πότε προς την μια και πότε προς την άλλη πλευρά.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ