Βιογραφικό Μαρία Ντενίζ Διαμαντή

Η Marie-Denise Διαμαντή μπήκε στο χώρο της Αστρολογίας μετά από μια «περιήγηση» σε άλλα αντικείμενα ενασχόλησης. Ξεκίνησε σπουδάζοντας νομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, σύντομα όμως αισθάνθηκε πως ο τομέας αυτός ενασχόλησης δεν κάλυπτε τα πραγματικά της ενδιαφέροντα. Στράφηκε προς τις σπουδές της Οργανωτικής Ψυχολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος του αντίστοιχου πτυχίου από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Συνέχισε με ένα mini MBA Diploma, ενώ παράλληλα εργάσθηκε επί 8 περίπου χρόνια σε μεγάλες εταιρίες, σε θέσεις Marketing & επικοινωνίας κυρίως.

Ήταν ανέκαθεν λάτρης - τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο- της αστρολογικής «φιλολογίας» και παρακολουθούσε τη δουλειά των επιστημόνων αστρολόγων της εποχής. Όταν βρέθηκε σε μια δύστροπη καμπή της ζωής της, αποφάσισε πως η αστρολογική μελέτη ήταν ένας εποικοδομητικός τρόπος να μάθει, να εξηγήσει, να δει τα πράγματα από μια ολιστική και φιλοσοφική σκοπιά και να προχωρήσει δημιουργικά. Οι σπουδές στην Bristol School of Astrology, αλλά και η μετέπειτα «κομβική» συνάντηση με το «Δάσκαλο», όπως τον αποκαλεί, Δρ. Χρήστο Παϊζη, αποδείχθηκαν αρκετά σημαντικοί σταθμοί, για να αφήσει πίσω το «παρελθόν», τόσο σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο αντιμετώπισης των καταστάσεων, όσο και σε πρακτικές επιλογές ζωής, όπως ήταν ο επαγγελματικός της προσανατολισμός.

Το 2007 και το 2008 ήταν οι χρονιές όπου ο κύβος ερρίφθη. Αυτόματη συνέπεια ήταν η απόφαση της επιλογής. Η αστρολογική ανάλυση και μελέτη, αλλά και η αξιοποίησή της προς την «αυτοβελτίωση» και εξέλιξη του ανθρώπου, αποτελούν από τότε κινητήριο μοχλό της ύπαρξης και της επιβίωσής της. Ανεκτίμητα εργαλεία στην εργασία της είναι οι γνώσεις της Γερμανικής & της Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογίας που αποκόμισε από το Δάσκαλό της, Δρ. Χρήστο Παϊζη, γι αυτό το λόγο και η ίδια του «χρωστά» ένα μεγάλο κομμάτι «εσωτερικής ευτυχίας», όπως ομολογεί.

Η Marie-Denise Διαμαντή φιλοδοξεί να δώσει μια νεωτεριστική πνοή στην επιστήμη της Αστρολογίας, μια προοπτική εσωτερικής εξέλιξης και «ανατροφοδότησης» του είναι, χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα κομμάτια εκείνα του ωροσκοπίου που στηρίζουν ακριβώς αυτήν την εξέλιξη και την αίσθηση μιας πιο «συμβατής με αυτό το είναι» πραγματικότητας και βιωματικής εμπειρίας. Η αστρολογία για εκείνην, δεν είναι μια στείρα «πρόβλεψη». Είναι ένας τρόπος άλλης αντιμετώπισης, θέασης και διαχείρισης της ίδιας της ζωής.
Μιλά επαρκώς και συνεργάζεται όχι μόνον στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Η «τέχνη» ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, κυρίως δε η μουσική, καθώς σπούδασε πιάνο και θεωρητικά της μουσικής, κοντά στον Μουσικολόγο πατέρα της, Γιώργο Διαμαντή. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το λόγο του, λοιπόν, λόγο τον οποίον «προτείνει» και στους φίλους που της εμπιστεύονται τους προβληματισμούς τους κατά τις προσωπικές συνεδρίες στο χώρο της: «Μη σε νοιάζει τι θα πουν αριστερά και δεξιά. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη ζωή κανενός. Καθένας έχει τη δική του πορεία. Το θέμα είναι να επιλέξεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει πραγματικά. Και έτσι, να το υπηρετήσεις σωστά και υπεύθυνα».

Έτσι κι έκανε, λοιπόν. Επιλέγοντας την «τέχνη και επιστήμη», την αστρολογία, που δεν είναι γι αυτήν μόνον επάγγελμα. Είναι έρωτας ζωής, ο οποίος «δεν σηκώνει απιστίες». - 

H Μαρία Ντενίζ Διαμαντή συνεργάζεται με το ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio, με το oroskopos.gr, mychannel.gr, marathonlive.gr, αλλά προσφέρει και εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες προβλέψεις μέσα από έντυπα (weekend x-press, Prima Magazine, Cityblog κλπ.).

Επικοινώνησε με τη Μαρία Ντενίζ Διαμαντή:

  • σταθερό γραφείου για ρύθμιση συναντήσεων/συνεδριών: 213 0377 165
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Facebook: Maria-Denise Diamanti & Αστρο-Φίλοι Marie-Denise
  • Twitter: MDD_Astra
  • antares-mdd.blogspot.com 

 

 

Μίλησε ζωντανά με την αστρολόγο Αλίσια Βαγιάνη

AstroAnalyseis

AstroAnalyseis

Χαρακτηριστικά Ζωδίων

ΚριόςΤαύροςΔίδυμοιΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένοςΖυγόςΣκορπιόςΤοξότηςΑιγόκερωςΥδροχόοςΙχθείς