Slider

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Γεννηθήκατε με τον αστερισμό του Αιγόκερου να καταλαμβάνει την θέση του ανατολικού ορίζοντα στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη. Ο αιγόκερως όπως καλά γνωρίζουμε είναι ο τράγος. Είναι γνωστή η δεισιδαιμονία απέναντι σ’ αυτό το ζώο. Σε αντίθεση με το ήπιο πρόβατο, που εξ αυτού προσφέρεται ως θετικό σύμβολο, ο τράγος είναι απείθαρχος και δύσκολα κουμαντάρεται. Από την άλλη όμως, η σπουδαιότητά του για την οικιακή οικονομία, τον καθιστά τουλάχιστον σεβάσμιο.

Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Ως θεός, ο Κρόνος είναι ταυτισμένος με το αρχέγονο. Έχοντας προϋπάρξει των ολυμπίων θεών κουβαλά στο πάνθεον, τον ομφάλιο λώρο της δημιουργίας. Ταυτόχρονα, είναι ο θεός της ωριμότητας και των γηρατειών, επομένως αντιμετωπίζεται με το ανάμεικτο εκείνο μείγμα σεβασμού και φόβου, που χαρακτηρίζει εν γένει την πάτρια φιγούρα.

Εσείς, λοιπόν, που έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω δεν θα μπορούσατε να μην επηρεαστείτε από αυτά τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη σας. Σας χαρακτηρίζει πρωτίστως σοβαρότητα. Ακόμη και στα πιο αστεία περιστατικά της καθημερινότητας, εσείς θα αναγνωρίσετε τα καθ’ όλα σοβαρά που κρύβονται πίσω τους. Το ίδιο σοβαρή είναι και η εμφάνισή σας. Αφιερώνετε πολύ χρόνο σ’ αυτήν προσπαθώντας να είστε πάντα εντός των ορίων της εκάστοτε περίστασης. Οι υπερβολές και οι προκλήσεις όχι μόνο δεν είναι του στυλ σας, αλλά με δυσκολία τις ανέχεστε.

Είστε ο τύπος ανθρώπου που θα αναλάβει την ευθύνη κατά τις κρίσιμες στιγμές. Δεν φοβάστε την σκληρή δουλειά. Ίσα ίσα, μόνο μέσω αυτής θεωρείτε πως δικαιώνεται η όλη σας ύπαρξη. Φυσικά, απαιτείτε και από τους άλλους το ίδιο, σε βαθμό που κινδυνεύετε να φανείστε δεσποτικοί. Κρατάτε τον ευχάριστο εαυτό σας για τις στιγμές εκείνες που ακολουθούν την ολοκλήρωση μίας αποστολής. Και πάντα για λίγο, καθώς, ως γνωστόν, ο αγώνας στη ζωή είναι συνεχής.

Με τον ίδιο τρόπο φέρεστε και στις ερωτικές σας σχέσεις. Η επιλογή του αγαπημένου προσώπου δεν έγκειται σε καμία περίπτωση στο πάθος. Αντίθετα φιλτράρεται μέσα από μια εξονυχιστική διαδικασία κοσκινίσματος. Δεν είστε άνθρωποι των εφήμερων σχέσεων, γι’ αυτό και κάνετε αργά βήματα κάθε φορά. Εντός της σχέσεως, σας χαρακτηρίζει η προσήλωση προς τον σύντροφο και η συνεχής προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων εν τη γενέσει τους.

Τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την θέση του Κρόνου στον προσωπικό σας χάρτη. Έτσι, αν αυτός δεν βρίσκεται στην οικεία του θέση στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου (που δηλώνει τον τρόπο που παρουσιάζεται στην καθημερινότητα το Εγώ - ζώδιο και το ασυνείδητο - Σελήνη) μεταβάλλονται.

Έτσι, εσείς που έχετε τον Κρόνο στον Κριό είστε ανυπόμονοι και θέλετε να έχετε πάντα τον πρώτο λόγο. Αν ο Κρόνος σας βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, τότε αποζητάτε με πάθος την ασφάλεια. Δεν θα αντέχατε ούτε πέντε λεπτά σε σκηνικό, π.χ. σαν αυτό που βρίσκεται η Σάντρα Μπούλοκ στο Παγιδευμένη στο δίκτυο. Με τον Κρόνο στους Διδύμους, αισθάνεστε καλύτερα σε περιβάλλοντα όπου δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, χαρακτηριστικό κόντρα στην φύση του Αιγόκερου.

Με τον Κρόνο στον ευαίσθητο Καρκίνο η ασφάλεια που αποζητάτε έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αν έχετε τον Κρόνο στον Λέοντα, έχετε έντονη την ανάγκη οι γύρω σας να σας εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στην εύθραστη Παρθένο, επιδεικνύετε μιαν ενοχλητική προσήλωση στην λεπτομέρεια, πιθανότατα γιατί θέλετε πάντα να απασχολείστε με κάτι. Με τον Κρόνο στον Ζυγό, εκφράζετε έντονη την επιθυμία για συνεχή ανθρώπινη παρουσία γύρω σας, ενώ με τον Κρόνο στον Σκορπιό παρουσιάζετε έντονη την τάση για καβγάδες και εντάσεις στο πλαίσιο μιας φλογερής ερωτικής σχέσης.

Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον ιδεαλιστή και ψυχανεμικό Τοξότη, παρουσιάζετε την ανάγκη να είστε κύριος της πλήρους γνώσης μιας κατάστασης, ακόμη και αν η γνώση αυτή θεμελιώνεται σε παρανοϊκά σενάρια. Με τον Κρόνο στον επαναστάτη Υδροχόο παράγεται ένα έντονο αίσθημα απαισιοδοξίας, ενώ με τον Κρόνο στους ευαίσθητους Ιχθύες δημιουργούνται προβλήματα στην ικανότητά σας να διεκπεραιώνετε πρακτικά ζητήματα.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

 

Στάσα & Ειρήνη Βεργή
Το κληρονομικό χάρισμα που περνάει από γενιά σε γενιά
875 876 8258

astrologos2

Αλίσια Βαγιάνη
Με την πείρα της των 25 ετών, σου δίνει όλες τις απαντήσεις με απόλυτη ακρίβεια
875 876 8256

astrologos3

Σαχίν & Αρούς
Εμπειστεύσου τη δύναμή τους θα σου ανοίξουν τον δρόμο για την γνώση και καθοδήγηση
875 876 8133

Δωροθέα Α.
Η επιστημονική της προσέγγιση θα σε εκπλήξει στο πως αποτυπώνετε στις προβλέψεις της
9011 400 284

 

     astrologos0 2     astrologos0 3             

Η πιο ισχυρή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι δίπλα σου για να σου δώσει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί.
Με πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους φίλους-πελάτες που τους ακολουθούν πιστά
για χρόνια και που τους οδηγούν στην επίτευξη των στόχων τους.

 Αν θέλεις να δεις την τύχη σου να αλλάζει και το μέλλον να μην είναι πια άγνωστο,
δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς. Θα σου δώσουμε απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί
και λεπτομερή καθοδήγηση για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ | ΓΑΜΟΣ | ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ | ΑΠΙΣΤΙΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ | ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

 

xrewseis3

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ